Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα cpu

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μου προτίνετε κάποιο cooler για τον επεξεργαστή μου. Το πρόβλημα είναι ότι το κουτί όπως και κατά συνέπεια η μητρική μου κάρτα είναι minitower-microATX αντίστοιχα.

Ψάχνω ένα σχετικά φθηνό coolerάκι και όσο το δυνατόν ποιο αθόρυβο γίνετε, για τον επεξεργαστή και μια πάστα.

Θέλω επίσης να μου πείτε την ποσότητα της πάστας που πρέπει να βάλω πάνω στον επεξεργαστή.

Επεξεργαστής: Dual Core Intel Pentium E5200, 2500 MHz

____________________________________________________________________________________________________________________

Για να βρώ την διάμετρο που έχει το ανεμιστηράκι της θήκης μετράω την διάμετρο. Την διάμετρο όμως του ανεμηστίρα μόνο ή των βιδών;

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω αυτήν AKASA AK-CC080CU COPPER CORE MINI-ITX COOLER απὀ e-shop από την στιγμή που έχεις minitower για να είσαι σίγουρος ότι χωράει,επίσης έχει πάστα πάνω της δεν χρειάζεται να αγοράσεις.Και αυτήν Scythe Shuriken Rev.B CPU Cooler απο plaisio που είναι σαφώς καλύτερη αρκεί να χωράει.

Δημοσ.

Ποιο minitower κουτι εχεις?Ουσιαστικα αυτο που μετραει ειναι το πλατος...

---------- Προσθήκη στις 17:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:42 ----------

Εγώ θα σου προτείνω αυτήν AKASA AK-CC080CU COPPER CORE MINI-ITX COOLER απὀ e-shop από την στιγμή που έχεις minitower για να είσαι σίγουρος ότι χωράει,επίσης έχει πάστα πάνω της δεν χρειάζεται να αγοράσεις.Και αυτήν Scythe Shuriken Rev.B CPU Cooler απο plaisio που είναι σαφώς καλύτερη αρκεί να χωράει.

Ο ορισμος του "λεπτοφλουδου"...Στα ιδια με την(τραγικη) stock θα ειναι...

+1 Για την shuriken...

Δημοσ.

Ο ορισμος του "λεπτοφλουδου"...Στα ιδια με την(τραγικη) stock θα ειναι...

Να σου πώ την αλήθεια με κρύα καρδιά του την πρότεινα αλλά δεν ξέρω ποσο μικρό είναι το κουτί του.Αλλά και από την άλλη του πρό

τειναν μια γομαρόψυκτρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...