platonas1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Καταρχήν να σας πω ότι είμαι νέος σε περιβάλλον Linux και έτσι η γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Μόλις εγκατέστησα το backtrack 4 και έχω ένα πρόβλημα στο να αναγνωρίσει το usb wireless adapter netgear wg111.v3. Ουσιαστικά το συνδέω αλλά δεν ανάβει το λαμπάκι του και δεν βλέπω κάποια δραστηριότητα στο backtrack. Στο menu peripherals φαίνεται ότι το βγάζει σαν usb-netgear-wg111v3-RTL8187B αλλά παρόλα αυτά δεν ξέρω πώς να το κάνω να δουλέψει. Όλα αυτά γιατί θέλω να δουλέψω πάνω στο aircrack suite. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παιδεύομαι σχεδόν 2 εβδομάδες με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Η καρτα σου ΔΕΝ εχει native driver για linux, επειδη ειναι η v3 εκδοση, δηλαδη αυτη που εχει τσιπακι τις marvell! http://linux-wless.passys.nl/query_part.php?brandname=Netgear Δες εδω το σχετικο θεμα σε αλλο φορουμ, και εδω τα οσα περιγραφονται στο ubuntu wiki για το πως θα την κανεις να δουλεψει. Για να μην ταλαιπωρείσαι αδικα, σου λεω απο τωρα, σαν χρηστης του ndiswrapper εδω και ενα χρονο, να μην περιμενεις και πολλα απο αυτη τη μεθοδο. Και το οτι σε συνδεει σε ενα ασυρματο δικτυο ειναι πολυ μεγαλη υποθεση. Καλυτερα παρε μια αλλη καρτα σε usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
platonas1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Η καρτα σου ΔΕΝ εχει native driver για linux, επειδη ειναι η v3 εκδοση, δηλαδη αυτη που εχει τσιπακι τις marvell! http://linux-wless.passys.nl/query_part.php?brandname=Netgear Δες εδω το σχετικο θεμα σε αλλο φορουμ, και εδω τα οσα περιγραφονται στο ubuntu wiki για το πως θα την κανεις να δουλεψει. Για να μην ταλαιπωρείσαι αδικα, σου λεω απο τωρα, σαν χρηστης του ndiswrapper εδω και ενα χρονο, να μην περιμενεις και πολλα απο αυτη τη μεθοδο. Και το οτι σε συνδεει σε ενα ασυρματο δικτυο ειναι πολυ μεγαλη υποθεση. Καλυτερα παρε μια αλλη καρτα σε usb. ευχαριστω για τις πληροφοριες, ποια ειναι η καλυτερη καρτα usb για aircrack suite και φυσικα για το backtrack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δες στο παραπανω ολλανδικο site για καποια καρτα σε usb που να εχει τσιπακι τις atheros. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.