Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σας!!! Θα ηθελα τη βοηθεια σας.... Να αγορασω το iphone 3gs 32gb ή το nokia n97???? Θα ηθελα να μου επισημανετε τα κριτηρια με τα οποια μου προτεινετε να παρω ενα απο τα δυο.... Δεν το θελω για δουλειες γραφειου απλα για ψυχαγωγια και να μπαινω στο internet με καλεσ ταχυτητες.... Σας ευχαριστω!!!
gs20309 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 εσύ δεν είσαι που είχες βρει ένα στη παραλία? το επέστρεψες τελικά ? μην κάνεις ανοίγματα τώρα, το καλοκαίρι θα βγει καινούργιο iphone. με το 3g προσωρινα είσαι μια χαρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ναι εγω ειμαι! Το επεστρεψα στον ιδιοκτητη... Ηταν παιδακι 17 χρονων! Πηρα τηλεφωνο σε μια επαφη που εγραφε ''μαμα'' και λεω πως εχω βρει ενα κινητο και μου λεει ναι του γιου μου ειναι... Μολισ του το εδωσα πραγματικα ενιωσα περηφανοσ!!! )) ποιο θα βγει??? το ipad???
gs20309 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ναι εγω ειμαι! Το επεστρεψα στον ιδιοκτητη... Ηταν παιδακι 17 χρονων! Πηρα τηλεφωνο σε μια επαφη που εγραφε ''μαμα'' και λεω πως εχω βρει ενα κινητο και μου λεει ναι του γιου μου ειναι... Μολισ του το εδωσα πραγματικα ενιωσα περηφανοσ!!! )) ποιο θα βγει??? το ipad??? το ipad θα βγει 3 απριλίου.. για το καινούργιο iphone μιας και για κινητό ρώταγες, λογικά θα βγει μέσα με τέλη Ιουλίου.. ps. Μπράβο σου που το επέστρεψες!!
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το μηλο ειναι καλυτερο στο ιντερνετ Τωρα για ψυχαγωγια... Εξαρταται τι εννοεις. Απλα σκεψου οτι το μηλο εχει το app store... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
kiriga81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Προσωπικά προτιμώ το Nokia, καθώς έχει πλήρες πληκτρολόγιο που κάνει την πλοήγηση παιχνιδάκι, ξεχωριστές υποδοχές για ακουστικά και τροφοδοσία, πράγμα που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να βγάζω το βύσμα του handsfree κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω (αποφεύγω δηλαδή άσκοπη φθορά). Επίσης έχει και αυτό πληθώρα εφαρμογών, όχι βέβαια όσες το iPhone. Δε μπλέκω με iTunes, που προσωπικά το θεωρώ το χειρότερο πρόγραμμα στην ιστορία της Apple. Α, το τελευταίο αλλά και αυτό αρκετά σημαντικό : δε χρειάζεται να καταφεύγω σε πατέντες για να έχω αναφορές στα μηνύματα που στέλνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.