Rabican Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 καλησπερα. εστω οτι εχουμε ενα PC στο domain, και εχουμε και 2 εργαζομενους οι οποιοι ομως log-αρουν με τα ιδια credentials. εστω λοιπον οτι ο ενας απο τους 2 θελει ενα folder να το προστετευσει απο το να το βλεπει ο δευτερος. υπαρχει τροπος να γινει αυτο? προφανως το να αφαιρεσω δικαιωματα απο τα user-accounts δε με βοηθα, αφου και οι 2 logαρουν με το ιδιο.
Feel me get in Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω να έχουν επιλογή τα windows από μόνα τους. Μια καλή λύση θα ήταν να βάζει τα περιεχόμενα του φακέλου σε ένα rar που θα είναι Password protected όποτε κάνει log off
Rabican Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 αυτο με το rar δεν ειναι λιγο μανικι? καθε μερα να ζιπαρει και να ξεζιπαρει? υπαρχει τροπος εκτος windows? με καποια εφαρμογη..?
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Οτι υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο το θεμα ειναι να το βρεις χωρις να δοκιμασεις τις χιλιαδες διαφορετικες υλοποιησεις που κυκλοφορουν. Με ενδιαφερει και εμενα το θεμα. Κατα προτιμηση καποια εφαρμογη που να ειναι ενσωματωμενη στο windows explorer, δηλαδη να κανω δεξι κλικ και να εχω επιλογη Lock, να δινω κωδικο και να κλειδωνει, χωρις παραθυρα και ιστοριες...
Rabican Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 οπως το λεει ο orck... κατι τετοιο ψαχνω κι εγω! αν εχει ιδεα κανεις κατι σε freeware...
Feel me get in Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Κάποτε το ψαχνα και γω και δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή στον explorer να γίνει κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.