Προς το περιεχόμενο

Password protected folders

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

εστω οτι εχουμε ενα PC στο domain, και εχουμε και 2 εργαζομενους οι οποιοι ομως log-αρουν με τα ιδια credentials. εστω λοιπον οτι ο ενας απο τους 2 θελει ενα folder να το προστετευσει απο το να το βλεπει ο δευτερος. υπαρχει τροπος να γινει αυτο? προφανως το να αφαιρεσω δικαιωματα απο τα user-accounts δε με βοηθα, αφου και οι 2 logαρουν με το ιδιο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχουν επιλογή τα windows από μόνα τους.

Μια καλή λύση θα ήταν να βάζει τα περιεχόμενα του φακέλου σε ένα rar που θα είναι Password protected όποτε κάνει log off

Δημοσ.

αυτο με το rar δεν ειναι λιγο μανικι? καθε μερα να ζιπαρει και να ξεζιπαρει? υπαρχει τροπος εκτος windows? με καποια εφαρμογη..?

Δημοσ.

Οτι υπαρχει αυτο ειναι σιγουρο το θεμα ειναι να το βρεις χωρις να δοκιμασεις τις χιλιαδες διαφορετικες υλοποιησεις που κυκλοφορουν. Με ενδιαφερει και εμενα το θεμα. Κατα προτιμηση καποια εφαρμογη που να ειναι ενσωματωμενη στο windows explorer, δηλαδη να κανω δεξι κλικ και να εχω επιλογη Lock, να δινω κωδικο και να κλειδωνει, χωρις παραθυρα και ιστοριες...

Δημοσ.

οπως το λεει ο orck... κατι τετοιο ψαχνω κι εγω! αν εχει ιδεα κανεις κατι σε freeware...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...