Προς το περιεχόμενο

επιλογη καρτας γραφικων ασους

charlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το υπολοιπο πισι ειναι αυτο στη φωτο....

δημιουργησα στο πλαισιο για να ειναι ευκολο στην εμφανιση εδω αλλα οι αγορες θα γινουν απο διαφορα μαγαζια.

για το κουτι ειμαι αναμεσα στα δυο που εχω βαλει αλλα δεν ξερω ποιο....... τι προτεινετε? εχει κανεις καποιο απο τα δυο? μου αρεσουν εξισου... ειμαι λιγο off-topic με αυτο...

και οθονη αυτη LG M2362D-PC LCD-TV Monitor

post-89510-129063070288_thumb.jpg

Δημοσ.

Κουτί σε αυτά τα λεφτά θα σου πρότεινα αυτό

Μνήμες αυτές

Κάρτα γραφικών καλύτερα μια 5750 απο την 5670 που είναι σδύναμη ή αν μπορείς λίγο παραπάνω ακόμα καλύτερα σε αυτή.

Τέλος σκληρό καλύτερα αυτόν πρώτα ή αυτόν ύστερα.

Τα υπόλοιπα είναι ok.

Δημοσ.

mmm δύσκολη επιλογή. Πάρε την asus καλύτερα.:-)

Πέρα από την πλάκα βέβαια νομίζω οτι η 5770 είναι σοφότερη επιλογή. Είναι κοντά στην τιμή με την 5750. Από τις τρείς που λές πάντως προφανώς την 5750.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας..

κουτι θα επιλεξω ενα απο τα δυο που εχω πει και αρχικα.

για καρτα γραφικων μαλλον θα παω για την 5750 γιατι δεν ειμαι φανατικος gamer οποτε λεω να μην δωσω τοσα χρηματα....

ευχαριστω...

Δημοσ.

@caution: για ποιον λογο ντροπή?

δεν καταλαβα τον τροπο που το λες...

αν θελεις εξηγησε ωστε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας

ευχαριστω

Δημοσ.
το υπολοιπο πισι ειναι αυτο στη φωτο....

δημιουργησα στο πλαισιο για να ειναι ευκολο στην εμφανιση εδω αλλα οι αγορες θα γινουν απο διαφορα μαγαζια.

ναι το ξερω για την τιμη... οπως αναφερω για λογους ευκολιας παραθετω παραγγελια απο το πλαισιο...

αναμεσα σε ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 1GB PCI-E RETAIL

και σε

ASUS EAH5750 FORMULA/2DIS/1GD5 1GB DDR5 PCI-E RETAIL

ποια να προτιμισω και γιατι? (δεν θα τις παρω απο το ε-σοπ... απλως για τα χαρακτηριστικα το χρησιμοποιω)

Δημοσ.

τελικα μαλλον σε 5770 θα παω.....

τι μαρκα λετε να επιλεξω? ξερω ο καθενας θα πει το δικο του αλλα ειμαι αναμεσα σε gigabyte, asus, sapphire χωρις να σημαινει κατι η σειρα που τις εβαλα....

ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...