Προς το περιεχόμενο

Νέο τουσοπ στην νέα σμύρνη!?

synthia ball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. διάβασα στο περιοδικο γκλαμουρ για ενα καινουργιο τουσοπ ;) στην νεα σμυρνη και ηθελα να ρωτήσω μηπως ξερει κανενας σας τι ρολο βαραει? λεει οτι ειναι προσιτο στις γυναικες αλλα επειδη την εχω πατησει εδω στην ελλαδα με τα υπολοιπα που υπαρχουν....ρωταω λοιπον αν ξερει κανεις σας τι παιζει..!!?:rolleyes:

Δημοσ.

προσιτο στις γυναικες! δλδ να μην έχει μεσα τον τυπο που σε κοιταει περιεργα τι θα παρεις ...αν θα ειναι μεγαλο ή μικρο, κοκκινο ή μαύρο..δεν ξέρω αν κατάλαβες για τι τουσοπ μιλάω.. ;) !? και μου έχει τυχει σε τετοιο μαγαζι τετοιος τυπος και αισθανθηκα πολυ ασχημα :o ...που γενικα δεν εχω τετοια κολληματα εγω.! εχω παει σε τετοιου ειδους τουσοπ στο βερολινο και ηταν σουπερ!κανονικα μαγαζια βρε αδερφε.!

Δημοσ.

οχι απαραιτητα! δεν εχω προβλημα γυναικα-αντρας, απλα να μην ειναι της δεκαετιας '70 με φιμε τζαμια κτλ.! :-) να ειναι νορμαλ ανθρωποι.! ξερετε κατι για αυτο στην νεα σμυρνη? ρωταω για την συγκεκριμενη περιοχη γιατι με βολευει πολυ! εχω παει και σε ενα πιο μοντερνο υποτιθεται σε πολυ γκλαμουρ περιοχη αλλα ηταν τοσο αθλια η κυρια ετων περιπου 50 που με εξυπηρετησε...(ουτε με ηλικιες εχω προβλημα) δεν μου εξηγησε τπτ απολυτως! να φανταστειτε μπηκα και βρηκα οδηγιες χρησεως και υγιεινης στο νετ.

σας ευχαριστω πολυ για τις αμμεσες απαντησεις σας!

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:34 ----------

ασε η βλαχια σε αυτο τον τομεα ειναι μπολικη εδω στην ελλαδα! ειμαστε πολυ πισω! ακομα και αυτοι που τα εχουν αυτα τα μαγαζια αισθανονται ενοχοι και νομιζω οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος τους.!

Δημοσ.

Στην συγγρου το μονο που εχω δει ειναι το κλασσικο με τα φυμε τζαμια και το κοκκινο με κιτρινο χρωμα! δεν ξερω αν μπορω να πω ονομα για να μην θεωρηθει διαφημιση! αυτο που λες ουτε που το εχω δει! ειναι σε οροφο? παντως αυτο στην νεα σμυρνη εχω βρει και στο φειςμπουκ αλλα ακομα δεν εχω παει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...