Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Απορω πως ειστε ακομα με dual-gpu's..... Σας θεωρω HEROES
konstantinos77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Tι σχεση εχει αυτο ? Η 295 μετα την 5970 ειναι κορυφη .Αν μαλακιζονται με μια φουρνια drivers τι να σου κανει και η καρτουλα
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Tι σχεση εχει αυτο ? Η 295 μετα την 5970 ειναι κορυφη .Αν μαλακιζονται με μια φουρνια drivers τι να σου κανει και η καρτουλα Και οι 2 ειναι multi-gpu που σημαινει πολλα προβληματα..... Δυναμη στις single
konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Eντάξει πολυ γενικό αυτο που λες.Εμενα η 295 είναι τουρμπίνα σε όλα τα games.Θα είμαι άδικος αν πω οτι έχω παραπονο .
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Απλα μετα απο τα πολλα παραδειγματα τον τελευταιο καιρο ελπιζω να παψει αυτη η καραμελα με τους "κακους" drivers της AMD/ ATI και με τους "αψογους" drivers Nvidia. Και οι 2 τα κανουν σκατα, shit happens ορισμενες φορες και για τις 2.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Απλα μετα απο τα πολλα παραδειγματα τον τελευταιο καιρο ελπιζω να παψει αυτη η καραμελα με τους "κακους" drivers της AMD/ ATI και με τους "αψογους" drivers Nvidia. Και οι 2 τα κανουν σκατα, shit happens ορισμενες φορες και για τις 2. +1000,αν και δεν θελω να φανω fanboy θελω να πω πως η ατι τα παει πολυ καλα τελευταια με τις HD5xxx στο θεμα drivers ερχεται και το 3d τωρα στους official 10.3
dkoum Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Nαι πραγματι τοσο εχει ...Αυτο τωρα το θεωρεις εσυ πολυ ή λίγο? ειναι πολυ σε game χτυπαει 80 βαθμους
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ειναι πολυ σε game χτυπαει 80 βαθμους Παραπάνω χτυπαει .85 βαθμους νομιζω τους χτυπαει σε καποια games
@topos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Απλα μετα απο τα πολλα παραδειγματα τον τελευταιο καιρο ελπιζω να παψει αυτη η καραμελα με τους "κακους" drivers της AMD/ ATI και με τους "αψογους" drivers Nvidia. Και οι 2 τα κανουν σκατα, shit happens ορισμενες φορες και για τις 2. To ιδιο ακριβως σκεφτηκα μολις ειδα το Topic...
panther_512 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 +1000,αν και δεν θελω να φανω fanboy θελω να πω πως η ατι τα παει πολυ καλα τελευταια με τις HD5xxx στο θεμα drivers ερχεται και το 3d τωρα στους official 10.3 Ναί τί να σου πώ. Η ΑΤΙ ειδικά με τις 5ΧΧΧ είχε και έχει πρόβλημα φίλε μου, εκτός και αν έχασες το 10+ σελίδες τόπικ που έχει λίγες γραμμές πιό κάτω. Όπως είπε και ο συμφορουμίτης επάνω: Καί οι 2 εταιρίες έχουν άπειρες δυνατότητες να τα κάνουν χάλια μαύρα με τους drivers τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ναί τί να σου πώ. Η ΑΤΙ ειδικά με τις 5ΧΧΧ είχε και έχει πρόβλημα φίλε μου, εκτός και αν έχασες το 10+ σελίδες τόπικ που έχει λίγες γραμμές πιό κάτω. Όπως είπε και ο συμφορουμίτης επάνω: Καί οι 2 εταιρίες έχουν άπειρες δυνατότητες να τα κάνουν χάλια μαύρα με τους drivers τους. Εαν εσυ εχεις προβληματα οπως GSOD,low 2d peformance κλπ εγω τι φταιω.Εμενα δουλευουν τζι τζι οι drivers και δεν εχω κανενα απο τα παραπανω προβληματα,οτι και να λες σε σχεση με τους drivers της Nvidia τα παει πολυ καλυτερα η Nvidia εχει πιασει την επιχειρηση ''burn video cards mode on'' Edit:το fix για το low 2d performance ερχεται στους 10.4 http://www.fudzilla.com/content/view/17966/1/
sozz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εαν εσυ εχεις προβληματα οπως GSOD,low 2d peformance κλπ εγω τι φταιω.Εμενα δουλευουν τζι τζι οι drivers και δεν εχω κανενα απο τα παραπανω προβληματα,οτι και να λες σε σχεση με τους drivers της Nvidia τα παει πολυ καλυτερα η Nvidia εχει πιασει την επιχειρηση ''burn video cards mode on'' Edit:το fix για το low 2d performance ερχεται στους 10.4 http://www.fudzilla.com/content/view/17966/1/ και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με την nvidia σε κανεναν driver ουτε αυτο που λενε με τα ρολογια που πεφτανε στα 2d και αν τα πηγαινε τελεια δεν θα ειχε βγει και η φημη για τους driver της ΥΓ και τους τελευταιους που προλαβα και τους ειχα βαλει δεν μου εμεινε στο χερι η καρτα ΥΓ2 επειδη εσενα δουλευουνε τζιτζι δεν παει να πει οτι σε ολους πανε τελεια γιατι δεν θα βγαζανε fix
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με την nvidia σε κανεναν driver ουτε αυτο που λενε με τα ρολογια που πεφτανε στα 2d και αν τα πηγαινε τελεια δεν θα ειχε βγει και η φημη για τους driver της ΥΓ και τους τελευταιους που προλαβα και τους ειχα βαλει δεν μου εμεινε στο χερι η καρτα ΥΓ2 επειδη εσενα δουλευουνε τζιτζι δεν παει να πει οτι σε ολους πανε τελεια γιατι δεν θα βγαζανε fix Τα προβληματα της ΑΤΙ με τους drivers δεν ειναι σε ολους π.χ εγω δεν εχω τετοια προβληματα αλλοι εχουν ομως γιαυτο και βγαινουν τα fix.Τελος η nvidia απογοητευσε με τους τελευταιους drivers εδω και 5-6 μηνες βγαζει fail drivers,ακομα θυμαμαι πως μου την εδινε με την GTX295 να μου δουλευουν και οι 2 πυρινες σε 3d mode στα windows και να εχω 72C idle ελεος......
panther_512 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αυτό που λέω είναι να μήν κοιτάμε το τί γίνεται στον μικρόκοσμο του παρώντος φόρουμ μας και να βγάζουμε ποσοστιαία συμπεράσματα για drivers, κάρτες κλ κλ. Πόσοι κάψαν τις nvidia κάρτες τους εδώ μέσα με τους νέους drivers? Ένα άτομο και αυτό όχι απαραίτητα από τους νέους drivers αν κατάλαβα καλά. Κανένας άλλος δεν αντιμετώπισε κάποιο τραγικό πρόβλημα. Πόσοι είχαν σοβαρά προβλήματα με τις νέες 5ΧΧΧ κάρτες τις ΑΤΙ εδώ μέσα? Εγώ και άλλα 2 ή 3 άτομα αν δεν κάνω λάθος. Ειδικά για τους 2, αναγκάστηκαν να πάρουν στο τέλος nvidia κάρτες γιατί οι ΑΤΙ δεν τους δούλευαν με τίποτα. Οι υπόλοιποι δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις κάρτες τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν ήταν εκτενή και σε μεγάλο ποσοστό καταναλωτών, τόσο για τους μεν όσο και για τους δε, επειδή εγώ ή εσύ έχουμε θετικές εντυπώσεις από τα αντίστοιχα προϊόντα ή software. Καί οι 2 εταιρίες κάνουν τις πατάτες τους και αυτοί που την πληρώνουν είμαστε εμείς. Στο τέλος το να φτιάξεις ένα απροβλημάτιστο μηχάνημα είναι σαν να παίζεις λαχείο. Εκεί καταντήσαμε.
john2gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Σχετικά με το support της EVGA που λέγαμε Hi Your RMA was processed on March 11th. The board was replaced and is on the way back to you.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.