Προς το περιεχόμενο

Προταση για ηχεια 2.1

dimpa16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος.

Θελω 2.1 ηχεια με ταβανι τα 100 ευρω

Εχω μια προτιμηση στα LOGITECH

Χρηση λιγο απ` ολα,με εμφαση στη μουσικη.

Ξερω οτι δεν θα ειναι σε επιπεδο Z-2300 αλλα δυστιχος δεν μπορω να διαθεσω παραπανω χρηματα.

---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

Απο μια ερευνα που εκανα, ειδα τα LOGITECH Z-4,τα οποια ειναι σε προσφορα απο το e-shop απο τα 90 στα 70 ευρω.

Αξιζουν τα λευτα τους ή να δω κατι αλλο??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501619&u=LOGITECH-970175-Z-4E-2.1-SPEAKERS

Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος,γιατι η προσφορα εχει ημερομηνια ληξης...

Δημοσ.

Απο Logitech αξιζουν τα χ-230 για τα χρηματα τους,δυστηχως δεν εχω ακουσει καθολου την καινουργια σειρα(Z520/Z523.Αν και θεωρητικα δεν με ψηνουν με το σχεδιασμο διπλου αντιθετου ηχειου(βγαζουν το μπασο απο την πισω πλευρα και υποτιθετε πως αντανακλατε στον τοιχο και γυριζει στο ακροατη..)Αλλα προσπαθησε να τα βρεις και να τα ακουσεις πρωτα,ισως σε κανενα mediamarrkt/saturn...

Υ.Γ Προσπερασε τα Ζ-4 και Ζ-3,(μιας και βρισκονται στα χρηματα +- που εθεσες) πραγματικα απογοητευση...

Y.Γ Oπως επισης και τα creature/spyro/spot της jbl...

Ισως να κοιταζες τα harman kardon soundsticks στα 130...?

Edit:Δυο προηγουμενα ποστς εγιναν ενω εγραφα το δικο μου,απο οτι φαινετε υπαρχει συμπνοια στο forum... :-)

Δημοσ.

Αν και με τα harman kardon,ξεφευγω απο το budget,φοβαμαι μηπως και τα παρω και φαω απογοητευση...

Τα εχει ακουσει καποιος?

Εχουν καθολου δυναμη?

Δημοσ.
απογοητευση????

αχαχχαΑΧαχΑΧαχΑΧΑΧΑΧαχχαΑΧαχαΧΑΧΑχ

Με ψηνεις ασχημα...

Θα με σφαξει η γυναικα μου...χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Κάτοχος Logitech X-230 εδώ!

Στα λεφτά τους (45-50ευρώ) παίζουν καλύτερα απ'ολα τα άλλα που κυκλοφορούν.

Σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.
Κάτοχος Logitech X-230 εδώ!

Στα λεφτά τους (45-50ευρώ) παίζουν καλύτερα απ'ολα τα άλλα που κυκλοφορούν.

Σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα!

Φιλε τα εχω ακουσει αυτα και συμφωνω μαζι σου,αλλα θελω κατι πιο δυνατο και αυτος ειναι και ο λογος που ανεβασα το budget.

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ----------

Τα βρηκα στα 109 ευρω...

Ειμαι μεσα στο budget και αυριο θα προσπαθησω να βρω χρονο να τα παρω...

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002295

Δημοσ.

Στα harman kardon πας για ποιοτητα,οχι ενταση*..Σε τι χωρο θελεις να τα βαλεις?

Εαν εχεις 100ευρω budget και θελεις να γεμισεις ηχο το δωματιο μαλλον θα πρεπει να πας προς 5.1,βεβαια χρειαζετε να βαλεις σε σωστη διαταξη και δυστηχως θα χασεις αλλου...

*Παιζει τα Χ-230 να "ακουγοντε" περισσοτερο...

Y.Γ Για 2.1 στα ~100ευρω με ενταση κοιτα και για τα EDIFIER 2.1 S330D.(Δεν εχω ακουσει καθολου edifier αλλα γενικοτερα οσοι τα εχουν παρει στο forum δεν το εχουν μετανοιωσει...)

Δημοσ.

Τα S330D τα έχω ακούσει λιγάκι εγώ... συμπαθητικά είναι, και για τα χρήματα τους αξιοπρεπέστατα, χωρίς να ξεφεύγουν βέβαια από τα εγγενή ελαττώματα της κατηγορίας :-)

Δημοσ.
Στα harman kardon πας για ποιοτητα,οχι ενταση*..Σε τι χωρο θελεις να τα βαλεις?

Εαν εχεις 100ευρω budget και θελεις να γεμισεις ηχο το δωματιο μαλλον θα πρεπει να πας προς 5.1,βεβαια χρειαζετε να βαλεις σε σωστη διαταξη και δυστηχως θα χασεις αλλου...

*Παιζει τα Χ-230 να "ακουγοντε" περισσοτερο...

Y.Γ Για 2.1 στα ~100ευρω με ενταση κοιτα και για τα EDIFIER 2.1 S330D.(Δεν εχω ακουσει καθολου edifier αλλα γενικοτερα οσοι τα εχουν παρει στο forum δεν το εχουν μετανοιωσει...)

Ο χωρος που θα βρισκονται ειναι στα 15 τετραγωνικα περιπου,αλλα ειναι ανοιχτος και ενιαιος με το σαλονι, άλλα 35 τετραγωνικα.

Για 5.1 δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω,λογο καλωδιων.

Παντος,θελω να εχουν και λιγη ενταση...βαζω κανα τραγουδακι και χορευω με τις πιτσιρικες μου.

Δημοσ.

Τα X-230,δεν τα ειχα ποτε εγω.

Τα εχω ακουσει απο φιλο.

Ασε,εγω εχω κατι αρχαιολογιες της PHILIPS πανω απο 9 χρονια...

Απλα,θελω να παρω κατι και να το ευχαριστηθω,γιατι θα ξαναγορασω παλι μετα απο 10 χρονια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...