Προς το περιεχόμενο

μέγεθος image των windows 7 Pro

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά,

κατέβασα το image των windows 7 Pro από το MSDN Alliance (νόμιμα και τσαμπα). Κατέβηκε ένα exe που ήταν downloader/installer, και το έτρεξα. Εχθές έκανε περίπου 4 ώρες για το 10% (έτσι έγραφε η μπάρα του exe, δεν ήταν η γνωστή download μπάρα του FF), οπότε το άφησα, και σήμερα γράφει ότι ολοκληρώθηκε. Λέω κι όλας; Και κοιτάω το image, το οποίο γράφει ότι είναι 709.758kb, δηλαδή ένα Cd περίπου. Είναι νορμάλ αυτό το μέγεθος; Μήπως δεν κατέβηκε όλο; Πάντως ο downloader γράφει ότι ολοκληρώθηκε.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι νορμάλ.

Ενδεικτικά, παραθέτω το μέγεθος του ISO για την x64 έκδοση των Win7 Pro από MSDNAA:

post-4351-129063070248_thumb.png

Το ISO για την x86 είναι νομίζω κατά τι μικρότερο...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κι εγώ την χ64 κατέβασα, και κάτι πήρα πρέφα ότι πήγε στραβά (παρόλο που ο downloader έδειχνε "τικ" δίπλα στο download). Μπροώ να δοκιμάσω να τα ξανακατεβάσω με τον ίδιο downloader; Αυτή τη φορά λέω να πάω στο pc μου στη σχολή να το κατεβάσω από εκεί, που έχουμε και πολύ μεγάλες ταχύτητες. Εφόσον δεν τα ενεργοποίησα ακόμη με το κλειδι που μου έδωσε το MSDNA λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σωστά?

Δημοσ.

τελικά το μέγεθος του image ήταν περίπου 4+ φορές μεγαλύτερο. Κατάφερα να το κατεβάσω αλλά έκανε πολλές ώρες. Παραθέτω και το τελικό μέγεθος, το οποίο διασταύρωσα δια τηλεφώνου με το μέγεθος image που έχουν στο ΚΥΤΠ και το γράφουν σε DVD στους φοιτητές που δεν μπορούν να το κατεβάσουν οι ίδιοι από το MSDNA και είναι ολόιδιο. Δεν έκανα ακόμη εγκατάσταση πάντως για να δω αν όλα είναι ΟΚ

post-48374-129063073013_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...