Nomedor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ο λόγος που το παίρνω κι εγώ είναι ότι έχει ψωμί μπροστά του το android και πολύ καλά χαρακτηριστικά σαν συσκευή. Βέβαια τα windows phone 7 μου έδωσαν μια γερή σπρωξιά προς το android, ελπίζω να αποβεί για το καλύτερο. Το μόνο που του λείπει από ότι βλέπω είναι να μπορείς να το κάνεις unroot. ΥΓ. Ακόμα και στο site της usps μου λέει απλά ότι στις 6/3/2110 έγινε international Dispatch από Αμερική κανένα άλλο από τότε, είναι normal αυτό;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ο λόγος που το παίρνω κι εγώ είναι ότι έχει ψωμί μπροστά του το android και πολύ καλά χαρακτηριστικά σαν συσκευή.Βέβαια τα windows phone 7 μου έδωσαν μια γερή σπρωξιά προς το android, ελπίζω να αποβεί για το καλύτερο. Το μόνο που του λείπει από ότι βλέπω είναι να μπορείς να το κάνεις unroot. ΥΓ. Ακόμα και στο site της usps μου λέει απλά ότι στις 6/3/2110 έγινε international Dispatch από Αμερική κανένα άλλο από τότε, είναι normal αυτό; Ναι δεν ενημερώνεται συχνά το status στην USPS, τα ίδια έκανε και σε μένα και είχα φρικάρει! Για το unroot πιστεύω πως είναι θέμα χρόνο να κάνουν κάτι! Από την άλλη το root είναι μονόδρομος για να απολαύσεις πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής!
haHa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ΥΓ. Ακόμα και στο site της usps μου λέει απλά ότι στις 6/3/2110 έγινε international Dispatch από Αμερική κανένα άλλο από τότε, είναι normal αυτό; Αφοτου εφυγε απο Αμερικη, να μπαινεις και στο site των ελτα και να το ψαχνεις με το track number. http://www.elta-courier.gr/trackit/
WizeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αφοτου εφυγε απο Αμερικη, να μπαινεις και στο site των ελτα και να το ψαχνεις με το track number.http://www.elta-courier.gr/trackit/ Γίνεται διαθέσιμο εκεί εφόσον περάσει και τη φάση του τελωνείου. nomedor μην εμπιστεύεσαι το mail notification της usps ΔΕΝ παίζει. Να μπαίνεις να το τσεκάρεις μόνος σου. Και μόλις σου πει OUT OF CUSTOMS ή κάτι τέτοιο τότε μπαίνεις στο elta-courier. To ιστορικό της αποστολής Από Αμερική έως και τον προορισμό (Από κάτω προς τα πάνω πάει) USPS: Detailed Results: 7. Attempted Delivery Abroad, March 05, 2010, 10:00 am, GREECE 6. Out of Foreign Customs, March 04, 2010, 3:40 am, GREECE 5. Into Foreign Customs, March 03, 2010, 6:09 pm, GREECE 4. Arrived Abroad, March 03, 2010, 5:56 pm, GREECE 3. International Dispatch, February 27, 2010, 10:46 pm, ISC CHICAGO IL (USPS) Arrival 2. Processed through Sort Facility, February 26, 2010, 7:15 pm, DES MOINES, IA 50318 1. Acceptance, February 26, 2010, 1:08 pm, PELLA, IA 50219 Στο elta-courier: 1. 04/03/2010 12:04:00 Κ.Δ. ΤΑΧ/ΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 2. 05/03/2010 02:29:00 Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3. 05/03/2010 03:32:00 Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Εμένα πήγε αυθημερών Τρίπολη και έφτασε Κυπαρισσία. Οπότε υπολόγισε και το δικό σου. ---------- Προσθήκη στις 18:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ---------- by the way όποιος έχει κάποιον θείο για εφαρμογές ας μου στείλει ένα pm
haHa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γίνεται διαθέσιμο εκεί εφόσον περάσει και τη φάση του τελωνείου. Απλως συχνα πρωτα ενημερωνεται το ελτα και μετα η usps.
WizeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Συμπληρώνω μια TOP εφαρμογή από την Google ... το Shopper . Είσαι στο Video Club... σκανάρεις το εξώφυλλο της ταινίας και απευθείας σου δίνονται αποτελέσματα με πληροφορίες, κριτικές κτλ... λειτουργεί και με άλλα προϊόντα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Navigon GPS Navigator διαθέσιμο στο Μαρκετ! Είναι free για 30 ημέρες και μετά την εγκατάσταση καεβάζουμε κανονικά τους χάρτες της χώρας που μας ενδιαφέρει (προφανώς και της Ελλάδας)! Λειτουργεί άψογα και έχει άπειρα ενημερωμένα σημεία ενδιαφέροντος κλπ. Η φωνητική καθοδήγηση ειναι στα Αγγλικά για την ώρα, αλλά ακούγεται επίσης πολύ χαμηλά σε ένταση από το ηχείο (είναι ακομη beta η εφαρμογή).
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πφφφ... Πότε θα βγει η 2,1 Official για εμάς που έχουμε Android OS 1.5 με Perfected SPL; Σορρυ για το Εκτός θέματος μήνυμα.
WizeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Navigon GPS Navigator διαθέσιμο στο Μαρκετ! Είναι free για 30 ημέρες και μετά την εγκατάσταση καεβάζουμε κανονικά τους χάρτες της χώρας που μας ενδιαφέρει (προφανώς και της Ελλάδας)! Λειτουργεί άψογα και έχει άπειρα ενημερωμένα σημεία ενδιαφέροντος κλπ. Η φωνητική καθοδήγηση ειναι στα Αγγλικά για την ώρα, αλλά ακούγεται επίσης πολύ χαμηλά σε ένταση από το ηχείο (είναι ακομη beta η εφαρμογή). Πρέπει να φάνε ακόμα κάτι καρβέλια για να βγάλουν σωστά προγράμματα Navigation στο Android ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Πρέπει να φάνε ακόμα κάτι καρβέλια για να βγάλουν σωστά προγράμματα Navigation στο Android ... Δεδομένου ότι το Navigon στο iphone είναι super, δεν είναι δύσκολο να γίνει το ίδιο και στο Android! Πόσο μάλλον όταν στο Nexus το σήμα κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα και με περισσότερη ακρίβεια σε σχέση με το iphone!
Nomedor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 To Motonav δεν είναι καλό; Σαν το igo είναι από ότι ξέρω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 To Motonav δεν είναι καλό;Σαν το igo είναι από ότι ξέρω. Δεν το δοκίμασα αλλά κάπου διάβασα ότι τα κουμπιά στο κάτω μέρος δεν εμφανίζονται ολόκληρα λόγω της λίγο μεγαλύτερης ανάλυσης που έχει η οθόνη του droid/milestone!
Nomedor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 έβγαλαν v2 κάτι καλά παιδιά που η ανάλυση είναι μια χαρα.
WizeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όντως το Nexus κλειδώνει γρήγορα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους (όχι σε τπτ κατακόμβες μη τρελαθούμε ) ... αλλά ακόμα ένα καλό guide για navigation από το "θείο" με ελληνικούς χάρτες δεν έχω βρει... αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος με ένα pm θα του ήμουν υπόχρεος!
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά γιατί σχεδόν κανένα κινητό με Android δεν έχει μπροστά κάμερα; Ειδικά της HTC νομίζω ότι δεν έχει κανένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.