Barlok21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Βρήκα το εν λόγω free hosting όταν έψαχνα για paid hosting ... Δείτε τα features νομίζω ότι είναι καλύτερα από αρκετά πληρωμένα hosting Freei.me είναι το site .. Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι αλλά οι υπηρεσίες είναι πολύ Καλές ... 2 φορές ο admin μου έχει απαντήσει άμεσα για support , μια στο forum και μια με ticket Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αποκλείεται να είναι καλύτερο το free από κάποιο επί πληρωμής... Από την εμπειρία μου έχω να πω ότι τα free τα δοκιμάζουμε σε βάθος χρόνου γιατί τότε φαίνονται αν είναι καλά ή όχι. Συνήθως στην αρχή είναι όλα καλά.
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν θετικές. Σίγουρα θα το δοκιμάσω. Έχουν και αυστηρούς όρους (θεωρητικά) > Hosting Rules: - No Website used for File storage, File hosting, File Linking, Image Linking, Movie Hosting, Radio Blogs / Broadcasting, KeyLogging, Signature Hosting, Trackers, 'Topsites', Proxy or Relaying Services & Backup Storage. - 30 days account active required. Free Hosting Rules: - No Pirated software" or "Warez", "Hacker programs and/or archives", "IRC Bots","Copyrighted Mp3's". - Required 1 non-bot unique visitor per month. - No Warez - Includes pirated software, ROMS, emulators, phreaking, hacking, password cracking. IP spoofing - No spamming. - No promote the use of mobile phones. - No IRC and Chat Rooms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.