Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 τι παίζει με τα "bans"? βλέπω άτομα που είναι banned και δεν εμφανές κάτι τέτοιο, ενώ σε άλλα φαίνεται, είτε είναι perma είτε temp και τις προάλες είδα " Group: Banned" που έγραφε κανονικά μπορεί να γίνει κάτι για να ξέρουμε τι γίνεται με τον καθένα (πχ να μην περιμένουμε απάντηση) ή δεν μας πέφτει λόγος?
NoisePollution Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τι πρέπει να κάνει κανείς για να φάει μόνιμο ban?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τι πρέπει να κάνει κανείς για να φάει μόνιμο ban? Πολλά και διάφορα. 1
NoisePollution Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δύο απορίες σχετικά με την android έκδοση: 1. Πως βλέπω τα spoiler; 2. Πως ανοίγω ένα τοπικ κατευθείαν στην τελευταία σελίδα; Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
tzir21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καλησπερα,οι αναβαθμισεις τυπου(newbie-member-senior member etc)με ποιο τροπο τις αποκτας???Βαση πωλησεων?μηνυματων?χρονου εγγραφεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 βάση posts, αλλά είναι ανούσιες... 1
Meraklis56 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γιατί (σε μερικά section) δεν μου βγαίνει η εργαλειοθήκη για μορφοποίηση των απαντήσεων; πχ,σε αυτό το section μπορώ να απαντήσω μόνο με plain text, ούτε bold,italics,etc Στο thread που είναι περιοχή για test εμφανίστηκε σωστά. Ps.μόλις έσβησα την cache, Chrome 27
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ζήτησα από τους αρμόδιους να σβησουν ενα θεμα που άνοιξα μιας και δε θελω να φαινεται πλεον, αλλα απλά το κλειδώσανε. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα διαγράφετε γιατί αν όχι, τότε θα ήθελα να προσθέσω κάτι στο αρχικό μου ποστ ώστε παρόλο που είναι κλειδωμένο, να μπορεί καποιος να βλέπει αυτό που θέλω να πω για να μην δημιουργηθει συγχηση για το συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ.
doctorasgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Προσπαθώ να ανεβάσω μία καινούρια αγγελία και μου βγαίνει η επιλογή να διαλέξω κατηγορία. Αφού επιλέξω απλά μου βγάζει τις αγγελίες της κατηγορίας που επέλεξα και δεν μπορώ να ανεβάσω την δική μου. Τι κάνω λάθος;
Oric atmos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω τους mods του insomnia αν επιτρέπεται η αισχροκέρδεια στις αγγελίες γιατί στους όρους χρήσης δεν αναγράφεται κάτι σχετικό. Επίσης ποιούς ακριβώς προστατεύει το να δημοσιευεται μια αγγελία χωρίς κανείς να μπορεί να σχολιάσει το οτιδήποτε για αυτήν παρά μόνο ΑΦΟΥ έχει γίνει η συναλλαγή δλδ έχει γίνει η ζημιά για τον αγοραστή - θύμα και μάλιστα την στιγμή που δώσατε το δικαίωμα στον κάθε πουθενά να βάζει αγγελίες χωρίς καμία προυπόθεση. 'Οσον αφορά τα πέρι "Σε περίπτωση που δημοσιευθεί αγγελία από μέλος το οποίο, κατά την κρίση της διαχείρισης, εκπροσωπεί κατάστημα ή είναι επαγγελματίας, η αγγελία διαγράφεται και στο μέλος μπορεί να επιβληθεί η ποινή του αποκλεισμού (ban) από το forum." και το "(γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού από επαγγελματίες ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.", πως και βλεπουμε συνέχεια τα μπακαλομάγαζα του καραβανά του τζοφα, του κυρ τζίμη, του "θεού" και κάμποσων ακόμη εδώ και χρόνια στις αγγελίες? Θεωρείτε πως κάποιος που βάζει επαναλαμβανόμενα προιόντα σφραγισμένα που αθροίζουν χιλιάδες ευρώ στην ίδια αγγελία είναι χομπίστας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 όσο θέλει ο καθένας πουλάει, δεν μας υποχρεώνει κάποιος να αγοράζουμε... 3
deesnider Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω τους mods του insomnia αν επιτρέπεται η αισχροκέρδεια στις αγγελίες γιατί στους όρους χρήσης δεν αναγράφεται κάτι σχετικό. Επίσης ποιούς ακριβώς προστατεύει το να δημοσιευεται μια αγγελία χωρίς κανείς να μπορεί να σχολιάσει το οτιδήποτε για αυτήν παρά μόνο ΑΦΟΥ έχει γίνει η συναλλαγή δλδ έχει γίνει η ζημιά για τον αγοραστή - θύμα και μάλιστα την στιγμή που δώσατε το δικαίωμα στον κάθε πουθενά να βάζει αγγελίες χωρίς καμία προυπόθεση. 'Οσον αφορά τα πέρι "Σε περίπτωση που δημοσιευθεί αγγελία από μέλος το οποίο, κατά την κρίση της διαχείρισης, εκπροσωπεί κατάστημα ή είναι επαγγελματίας, η αγγελία διαγράφεται και στο μέλος μπορεί να επιβληθεί η ποινή του αποκλεισμού (ban) από το forum." και το "(γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού από επαγγελματίες ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.", πως και βλεπουμε συνέχεια τα μπακαλομάγαζα του καραβανά του τζοφα, του κυρ τζίμη, του "θεού" και κάμποσων ακόμη εδώ και χρόνια στις αγγελίες? Θεωρείτε πως κάποιος που βάζει επαναλαμβανόμενα προιόντα σφραγισμένα που αθροίζουν χιλιάδες ευρώ στην ίδια αγγελία είναι χομπίστας? - Δεν τίθεται ζήτημα αισχροκέρδειας, διότι: 1) Ένα δικό μου αντικείμενο, το βγάζω προς πώληση σε όποια τιμή θέλω. Αν είναι αντικειμενικά ακριβή, ο πρώτος ζημιωμένος είμαι εγώ ο ίδιος, διότι θα δυσκολευτώ πολύ, ή θα σταθεί αδύνατο να το πουλήσω. Δε βάζω αγγελία στα «νέα τής στάνης». Σε τεχνολογικό forum βάζω, όπου η πλειοψηφία των μελών, έχει έστω και βασική επαφή με τα τεχνολογικά προϊόντα και τις τιμές τους. Γι' αυτό και... 2)...ακριβώς όπως εγώ έχω δικαίωμα και δυνατότητα να βάλω όποια τιμή θέλω στο αντικείμενό μου, έτσι ακριβώς έχει τη δυνατότητα και ο ενδιαφερόμενος πιθανός αγοραστής, να ελέγξει και να αποφασίσει αν η τιμή τον συμφέρει. Τέλος, σχετικά με το ποιος προστατεύεται από το να έχουν δυνατότητα σχολιασμού μόνο όσοι συμμετέχουν στη συναλλαγή (πωλητής & αγοραστής αποκλειστικά) και μόνο αφού αυτή πραγματοποιηθεί (με αποτελέσματα ικανοποιητικά ή όχι, για όποια απ' τις δύο πλευρές) : 1) Το ίδιο το section των αγγελιών, από το να μετατραπεί σε μπάχαλο και 2) Αυτός που προσπαθεί να πουλήσει κάτι, από διάφορους ξύπνιους οι οποίοι, λόγω έμφυτης παζαριτζίδικης νοοτροπίας, ακόμα κι αν πρόκειται για εν γνώση τους λογική τιμή, θα αρχίσουν σχόλια, του τύπου «Τι τιμή είναι αυτή ρε φίλε; Εγώ το βρίσκω Χ ευρώ πιο φθηνά...» (Ε, άντε παρ' το! Εγώ είμαι τρελός και το πουλάω ακριβά...σε υποχρέωσα να το αγοράσεις από 'μένα; ) , με αποτέλεσμα να σαμποτάρονται ακόμα και οι αγγελίες με λογικότατες τιμές. Μόνο από το γεγονός δε, ότι χαρακτηρίζεις την όποια τετελεσμένη συναλλαγή «ζημιά» και τον αγοραστή εκ προοιμίου «θύμα», δε μου αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά σε ποιους «ξύπνιους παζαριτζήδες» αναφέρομαι. Παρεμπιπτόντως, γιατί δεν κάνεις ένα αίτημα στη διαχείριση, ώστε να ανατεθεί σ' εσένα η δικαιοδοσία να αποφασίζεις το ποιος θα έχει δικαίωμα να βάζει αγγελίες και ποιους όρους πρέπει να πληρεί, ώστε να μην εμπίπτει στην κατηγορία τού «κάθε πουθενά»; (Τον καραβανά, το τζόφα, τον κυρ' Τζίμη, το θεό, το Μπάμπη το σουγιά, το Νώντα το Γκοτζίλα και τους λοιπούς που αναφέρεις δεν τους γνωρίζω. Γι' αυτούς ας έχει την τιμή να σου απαντήσει όποιος τους γνωρίζει...) 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Διαβάζω το παραπάνω post με τις σχετικές ερωτήσεις για τις αγγελίες και ετοιμάζομαι να απαντήσω όταν αντιλαμβάνομαι ότι δόθηκε ήδη η πληρέστερη και ορθότερη απάντηση: - Δεν τίθεται ζήτημα αισχροκέρδειας, διότι: [...] Τέλος, σχετικά με το ποιος προστατεύεται από το να έχουν δυνατότητα σχολιασμού μόνο όσοι συμμετέχουν στη συναλλαγή (πωλητής & αγοραστής αποκλειστικά) και μόνο αφού αυτή πραγματοποιηθεί (με αποτελέσματα ικανοποιητικά ή όχι, για όποια απ' τις δύο πλευρές) [...] Η απάντηση του deesnider είναι και η απάντηση της διαχείρισης. 1
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τα μπακαλομάγαζα που αναφέρεις με τα σφραγισμένα parts σε καμιά περίπτωση δεν είναι φτηνότερα απο τις τρέχουσες τιμές π.χ στο skroutz εάν προσθέσεις σε αυτήν την τιμή και το 23% του ΦΠΑ. Και φυσικά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι γίνεται παράνομο παιχνίδι πάνω σε αυτό το 23%. Αρα στην ευχέρεια του καθενός είναι να διαλέξει για αγορά ένα προϊόν με ή χωρίς απόδειξη και εγγύηση συνάμα. Εγώ χωρίς εγγύηση δεν αγοράζω και 30% κάτω να είναι ,εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις