deesnider Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μήπως εννοείς μεταφορά «στο πρώτο μη αναγνωσμένο από σένα» (στο παράδειγμα δηλαδή το μήνυμα #16, το πρώτο της 2ης σελίδας); Αν ναι, τότε αυτό το κάνει ήδη το πρώτο link που δοκίμασες (αυτό που τελειώνει σε ".../unread/"). Αν δεν το κάνει, πρόκειται για bug στην περίπτωσή σου και καλό είναι να το αναφέρεις στη σχετική ενότητα των forum bugs... Ναι, έχεις δίκιο! Δικό μου λάθος στην έκφραση (αν και, κατά γενική ομολογία, είμαι λογοπλάστης...) Το πρώτο post που δεν έχω διαβάσει ήθελα να πω, αλλά τα έκανα σαλάτα! Αυτό που τελειώνει σε ".../unread/" πάντως, δε μου το εμφανίζει πουθενά. Όπως είπα και νωρίτερα, βάζοντας το δείκτη πάνω στην ημερομηνία/ώρα, μου εμφανίζει κάτω αριστερά στην οθόνη το: «page__view__getlastpost» και τίποτε άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Αυτό που τελειώνει σε ".../unread/" πάντως, δε μου το εμφανίζει πουθενά. Χμμμ...όχι; Πρόσεξε λίγο τα παρακάτω screenshots: Σε εσένα, δεν υπάρχει η παραπάνω διάκριση...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Τώρα που το τσέκαρα πάλι, βλέπω ότι υπάρχει. Αν βάλω το δείκτη πάνω στον τίτλο του topic, εμφανίζεται κάτω αριστερά αυτό το "unread". Το θέμα είναι ότι, κάνοντας κλικ, με πηγαίνει στην αρχή του topic (στο πρώτο post του) και όχι στο πρώτο μη αναγνωσμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά που βρίσκεται αυτο το "unread"...??? Ψάχνω τόσο καιρό να βρω να με πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο απο μενά post και να συνεχίζω απο εκει. Παρακουλουθείς διάφορα θέματα/threads και θέλεις να συνεχίσεις την ανάγνωσή σου του κάθε θέματος απο το πρώτο post που δεν έχεις διαβάσει... Αν το έχει βρει κανείς, παρακαλώ να ενημερώσει. Thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Πάτα τη μπίλια/αστεράκι στ αριστερά του θέματος του thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Πάτα τη μπίλια/αστεράκι στ αριστερά του θέματος του thread. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Να είσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IronMaiden666GR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Που ανακοινώνονται οι νικητές των διαγωνισμών? Ενημερώνονται μέσω πμ ή mail? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 τους ανακοινώνει ο HAL, επίσης αν θυμάμαι καλά σου βγαίνει notification αν έχεις ρυθμίσει να ειδοποιήσε αν έχεις κέρδίσει σε διαγωνισμό του forum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 guys σε ff 17.0.1 το site τον πίνει στον editor . Δεν αφήνει να καταχωρήσεις. Μου βγάζει "το μήνυμα σας είναι άδειο" . Δεν αναγνωρίζει το κείμενο που καταχωρώ στο παράθυρο του editor και δε φορτώνει toolbars κλπ. Να έχω κάνει καμιά μαλακία στο noscript? Όλα στα safe τα έχω βάλει τα σχετικά.Άνοιξα και το firefox με τα addons disabled (safe mode).. Ή να τον πίνει το googleapi? το χρησιμοποιείτε καθόλου? όλα τα google services τον έχουν πιει τελευταία κι έχουν προβλήματα για αυτό ρωτάω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δες στα θεματα των bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αφαιρέθηκε η δυνατότητα εισαγωγής σημειώσεων στο προφίλ του χρήστη ή εγώ δε μπορώ να το βρω πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Έτσι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με την ελπίδα ότι δεν έχει απαντηθεί ήδη κάπου αλλού (αν και δύσκολο μου κάνει)! Πώς προκύπτουν οι γενικοί "τίτλοι" των μελών π.χ. "Senior Member", "Junior Member" κλπ;;; Δε νομίζω να σχετίζονται απόλυτα με το σύνολο των posts που κάνουν τα ίδια τα μέλη, δεδομένου ότι έχω δει π.χ. μέλη ως "Senior Member" που όμως έχουν λιγότερα posts από άλλα μέλη που είναι ως "Junior Member". Άρα από τι;! Και, τέλος πάντων, υπάρχουν τυχόν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ αυτών των διακρίσεων σε κάτι ή είναι τελείως τυπικής - "γραφειοκρατικής" σημασίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 στις περιπτώσεις που βλέπεις junior member με περισσότερα posts από ότι senior member τότε λογικά έχει κολλήσει το αυτοματοποιημένο function του forum που αλλάζει το title... κατά τα άλλα λόγω της ποσότητάς τους οι τίτλοι είναι δώρον άδωρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Forever young 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις