GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Καλησπερα, πως βάζω μια αγγελία υπό εκκρεμότητα? Είναι αγγελία ζήτησης αν αυτό παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtra375 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το feature 'Τώρα' στο προφιλ μου στην κατηγορία Σχετικά; Είναι πάνω απο την Κατάταξη. Εχώ μπεί στην Επεξεργασία Προφίλ και δεν έχω βρει τίποτα σχετικό με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μια βοήθεια παιδιά,πάτησα κατά λάθος από το κινητό το "επισήμανση site ως αναγνωσμένο" πως αναιρώ αυτή την επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
longus Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, μου έκανε μέλος ύστερα από συναλλαγή αξιολόγηση, και ενώ ήθελε να αφήσει " θετική" από λάθος άφησε " αρνητική" βέβαια αν δει κάποιος την αξιολόγηση, θα καταλάβει το λάθος του γιατί απλά μόνο και μόνο από τα γραφόμενα στην αξιολόγηση, είναι " ολοφάνερα" θετική. Τι μπορεί να γίνει από το μέλος ή και από εμένα για να αλλάξει αυτό το λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, longus είπε Καλησπέρα σε όλους, μου έκανε μέλος ύστερα από συναλλαγή αξιολόγηση, και ενώ ήθελε να αφήσει " θετική" από λάθος άφησε " αρνητική" βέβαια αν δει κάποιος την αξιολόγηση, θα καταλάβει το λάθος του γιατί απλά μόνο και μόνο από τα γραφόμενα στην αξιολόγηση, είναι " ολοφάνερα" θετική. Τι μπορεί να γίνει από το μέλος ή και από εμένα για να αλλάξει αυτό το λάθος; Για το τυπικό της υπόθεσης (αν και φαίνεται από το κείμενο πως δεν είναι αρνητική η εμπειρία) ας μας στείλει ο χρήστης που έβαλε την αξιολόγηση μια αναφορά όπου θα ζητά να τη διαγράψουμε, ώστε να την καταχωρήσει εκ νέου, με το σωστό πρόσημο αυτή τη φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
longus Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, Snoob είπε Για το τυπικό της υπόθεσης (αν και φαίνεται από το κείμενο πως δεν είναι αρνητική η εμπειρία) ας μας στείλει ο χρήστης που έβαλε την αξιολόγηση μια αναφορά όπου θα ζητά να τη διαγράψουμε, ώστε να την καταχωρήσει εκ νέου, με το σωστό πρόσημο αυτή τη φορά. Ωραία, αυτό θα κάνω, και σε ευχαριστώ για το άμεση απάντηση. Καλημέρα και πάλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 @longus Είχε στείλει ήδη το μέλος (απάντησα εδώ πριν δω τις εκκρεμείς αναφορές) και η αξιολόγηση έχει διαγραφεί. Τώρα, μπορεί να αφήσει ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
longus Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 @snoob σε ευχαριστώ πολύ, ποίο άμεσα δεν μπορούσε να γίνει!!! Καλημέρα και πάλι, καλή συνέχεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 On 16/5/2018 at 14:45, gaspari said: Μια βοήθεια παιδιά,πάτησα κατά λάθος από το κινητό το "επισήμανση site ως αναγνωσμένο" πως αναιρώ αυτή την επιλογή; το χα παθει κι εγω απο κινητο. και μαλιστα προχθες πηγα παλι να τη κανω τη ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 καλησπέρα που πήγε η συντόμευση για τις αγγελίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malut1971 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Καλησπερα! τι γίνεται με τη συντόμευση για τις αγγελίες; πως μπορούμε να μπούμε στις αγγελίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Οντως που πηγανε οι αγγελιες γενικοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, george1551 είπε καλησπέρα που πήγε η συντόμευση για τις αγγελίες? 22 ώρες πριν, malut1971 είπε Καλησπερα! τι γίνεται με τη συντόμευση για τις αγγελίες; πως μπορούμε να μπούμε στις αγγελίες; 22 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Οντως που πηγανε οι αγγελιες γενικοτερα? ήταν κάτι εκείνης της ώρας; μια χαρά τις βλέπω τώρα, από desktop ff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ήταν προσωρινό τεχνικό θέμα, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις