Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, postfire είπε

πατα πανω στο name σου μετα προφιλ μετα διπλα στο tab δραστηριοτητα εχει tab αξιολογησεις πατας εκει και τις βλεπεις

Ισως να μην το εγραψα σωστα.. θελω να δω τις αξιολογησεις που εχω κανει εγω σε αλλους, οχι αλλοι σε μενα. Δεν μπορω να τις δω. Θελω να δω τι εχω γραψει σε μια αξιολογηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερώτηση: γιατί μια αγγελία δεν μπορεί να δεχθεί πάνω από 1 αξιολογήσεις όπως γινότανε παλιά? Πχ έχω 3-4 πράγματα σε μια αγγελία και πάνε σε 3-4 διαφορετικούς.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να μειωθούν οι πωλήσεις και φυσικά ο αριθμός των αξιολογήσεων σαν προσωπικότητα στο insomnia

• Moderators
1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε

Ερώτηση: γιατί μια αγγελία δεν μπορεί να δεχθεί πάνω από 1 αξιολογήσεις όπως γινότανε παλιά? Πχ έχω 3-4 πράγματα σε μια αγγελία και πάνε σε 3-4 διαφορετικούς.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να μειωθούν οι πωλήσεις και φυσικά ο αριθμός των αξιολογήσεων σαν προσωπικότητα στο insomnia

Εδώ εξηγούνται όλα:

• Thanks 1

• Super Moderators
6 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Γιατί δεν υπάρχει πιά thread Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις sticky στην ενότητα Μπλα Μπλα?  

Τρεις είναι οι λόγοι:

Πρώτος, επειδή ελάχιστες είναι πράγματι εκείνες οι απορίες που μπορούν να λυθούν με μία απάντηση, άρα δεν δικαιολογείται ειδικό νήμα..

Δεύτερος, επειδή συχνότατα γράφονταν στο νήμα ερωτήσεις για τις οποίες υπάρχουν ειδικές ενότητες ή δεν επιδέχονταν απλής απάντησης ώστε να κλείσει η συζήτηση.

Τρίτος, διάφορα μέλη βάφτιζαν "απορίες" θέματα τα οποία ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαν να σταθούν σε δικό τους νήμα και τα έγραφαν εκεί, ελπίζοντας πως θα "κρυφτούν" μέσα στη ροή του γενικού νήματος.

• Like 1

• Moderators
4 ώρες πριν, gnarkill είπε

Θέλω να μου έρχεται ειδοποίηση στο email όταν δημοσιεύσει καινούριο thread ή μήνυμα κάποιος σε μια ενότητα ή σε ένα topic. Πώς γίνεται αυτό;

Πατάς στο κουμπί "Συνδρομή" στην ενότητα (sub forum) ή στο topic που θέλεις να παρακολουθείς. Το κουμπί αυτό βρίσκεται πάνω δεξιά.

Εκεί θα σου παρουσιαστούν και κάποιες επιλογές για το πώς θέλεις να ενημερώνεσαι για το νέο περιεχόμενο που δημοσιεύεται, ενώ κάτω από την πρώτη επιλογή "Ειδοποίηση όταν νέο περιεχόμενο αναρτείται"  βρίσκεται και σύνδεσμος προς τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων για σένα

Εκεί σε ενδιαφέρουν κυρίως τα:

• "Στείλε μου μόνο μία ειδοποίηση email για περιεχόμενο που έχω συνδρομή μέχρι να επισκεφθώ ξανά την κοινότητα". Είναι checkbox, αν θέλεις e-mail σε κάθε νέα ανάρτηση, τότε αυτό πρέπει να είναι μη-επιλεγμένο (unchecked).
  • "Νέο περιεχόμενο για αντικείμενα που έχω συνδρομή". Εδώ θέλεις να έχεις ενεργοποιημένα τα e-mails. Αφορά συνδρομές σε ενότητες.
  • "Κάποιος σχολιάζει σε θέμα που έχω συνδρομή". Κι εδώ το ίδιο. Αφορά συνδρομές σε topics.
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ επιτέλους! Από το καινούριο ui τα είχα χάσει όλα αυτά :P. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την επεξήγηση και ανάλυση των επιλογών

Α και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αφού ενεργοποιήσω την επιλογή να έρχονται email κατευθείαν στο καινούριο περιεχόμενο και σχολιασμό μπορώ να έχω κάποια topics που να στέλνει μόνο ειδοποίηση και όχι email? Δηλαδή κάποια με ειδοποίηση και κάποια με email.

Επεξ/σία από gnarkill

• Moderators
15 λεπτά πριν, gnarkill είπε

Ωπ επιτέλους! Από το καινούριο ui τα είχα χάσει όλα αυτά :P. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την επεξήγηση και ανάλυση των επιλογών

Α και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αφού ενεργοποιήσω την επιλογή να έρχονται email κατευθείαν στο καινούριο περιεχόμενο και σχολιασμό μπορώ να έχω κάποια topics που να στέλνει μόνο ειδοποίηση και όχι email? Δηλαδή κάποια με ειδοποίηση και κάποια με email.

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. 

Μπορείς να διαχειριστείς και να τροποποιήσεις τις ειδοποιήσεις ανά topic (ή/και ανά ενότητα) από εδώ:
https://www.insomnia.gr/followed/

αλλά οι επιλογές είναι αυτές που βλέπεις όταν πατάς στο κουμπί της Συνδρομής. (e-mail & ειδοποίηση, ένα e-mail ανά ημέρα, ένα e-mail ανά εβδομάδα, ή καθόλου). 

Μπορείς να έχεις είτε μόνο e-mail είτε μόνο popup ειδοποιήσεις (από τα switches στις Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων) αλλά αυτό είναι καθολικό για όλες τις συνδρομές που έχεις ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις.

Ισχύει ακόμη η απαγόρευση αλλαγής username παιδιά? Αν ναί, μπορώ να τον κλείσω με κάποιον τρόπο και να ανοίξω νεο με το ίδιο email?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα...

παρατήρησα κάτι και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...

Όταν κάποιος κάνει like κτλ σε post μου οι αντιδράσεις μου δεν αλλάζουν... μένουν σταθερές...

Έχει αλλάξει κάτι????

Ευχαριστώ

Τώρα δείχνει να παίζει πάλι....

Το πρωί κάποιος έκανε like αλλά δεν.... πριν 2 λεπτά άλλος έκανε like και έπαιξε (+1)...

Δεν ξέρω... τι να πω....

Επεξ/σία από IcemanGr71

• Super Moderators
14 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Καλημέρα...

παρατήρησα κάτι και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι...

Όταν κάποιος κάνει like κτλ σε post μου οι αντιδράσεις μου δεν αλλάζουν... μένουν σταθερές...

Έχει αλλάξει κάτι????

Ευχαριστώ

Τώρα δείχνει να παίζει πάλι....

Το πρωί κάποιος έκανε like αλλά δεν.... πριν 2 λεπτά άλλος έκανε like και έπαιξε (+1)...

Δεν ξέρω... τι να πω....

Οι αντιδράσεις στην κατηγορία Ψυχαγωγία δεν προσμετρώνται στο σύνολο. 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Snoob είπε

Οι αντιδράσεις στην κατηγορία Ψυχαγωγία δεν προσμετρώνται στο σύνολο. 

Ευχαριστώ.... δεν το ήξερα..... :lol:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Κάτω από το username του καθενός υπάρχει ένας τίτλος. Πχ junior member

καθε ποτέ αλλάζει αυτός ο τίτλος; Πχ βλέπω κάποιον με 90-95 μηνύματα που λέει advanced, βλέπω άλλον με 150-155 λέει senior σε μένα λέει junior κάθε ποσά post αλλάζει αυτό; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...