Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Στείλε pm σε mod τότε.

OK κατάλαβα αλλά θα ταν πιο εξυπηρετικό  όπως παλιά που μπορούσες να κάνεις αναφορά η οποία θα πήγανε κατευθείαν σε σωστό αρμόδιο mod κατευθείαν 

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά βρίσκω πρακτικό να μην γίνει διαγραφή λογαριασμού μιας και θα εξαφανίζονται posts από topics με αποτέλεσμα μια συζήτηση να μην βγάζει νόημα μετά...

Δημοσ.

Γινεται να αλλαξω κατηγορια σε μια αγγελια μονος μου? Πχ απο hardware διαφορα , να την μετακινησω στο  gadget διαφορα.

Ή πρεπει να την κανω αναφορα σε εναν mod για να μου την κανει αυτος την μεταφορα?

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν έχει ερωτηθεί παλιότερα ζητώ συγγν΄βμη.

Πώς μπορώ να μικρύνω το μέγεθος του embed για τα videos που μπαίνουν στη σελίδα? Είναι τεράστια και μου χαλάνε τη ροή της ανάγνωσης. Υπάρχει τρόπος?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει, θα πρέπει να γίνει από πλευράς του site κάτι...

Δημοσ.

Καλημερα, μπορω να κανω search το content του profile μου?
Θελω να βρω ενα ποστ και χρειαζομαι το limitation σε member αλλιως ξεφευγει το seach.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ποτέ δεν το πρόσεχα και έτυχε να το προσέξω αυτές τις μέρες βλέπω εδω και αρκετές μέρες βλέπω τα "Likes" κάτω απο το Avatar,να έχουν "κολλήσει" σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ενώ υπάρχουν νέα post που δίνουν + γιαυτό αναρωτιέμαι είναι εβδομαδιαία η ανανέωση ? η μήπως υπάρχει κάποιος άλλος μηχανισμός η όριο γιαυτά πχ να πρέπει να γράψεις περισσότερα post η να κάνεις εσυ like κάτι άλλο ?

Επεξ/σία από ELMastas
  • Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ELMastas είπε

Επειδή ποτέ δεν το πρόσεχα και έτυχε να το προσέξω αυτές τις μέρες βλέπω εδω και αρκετές μέρες βλέπω τα "Likes" κάτω απο το Avatar,να έχουν "κολλήσει" σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ενώ υπάρχουν νέα post που δίνουν + γιαυτό αναρωτιέμαι είναι εβδομαδιαία η ανανέωση ? η μήπως υπάρχει κάποιος άλλος μηχανισμός η όριο γιαυτά πχ να πρέπει να γράψεις περισσότερα post η να κάνεις εσυ like κάτι άλλο ?

Από όσο γνωρίζω τα likes σε μηνύματα στα υπό-forum της Ψυχαγωγίας δεν προσμετρούνται στα συνολικά likes που διατηρούνται για το profile σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι, πως μπορω να δω τα μελη που εχω αφησει αξιολογήσεις ; η τελος παντων τις αγγελιες αυτες ;

ψάχνω ενα μελος που ειχα κανει συναλλαγή το 2015. (δεν εχω τα μηνύματα ουτε αφησε αξιολογηση πισω για να το βρω)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thulogur είπε

Να ρωτήσω κατι, πως μπορω να δω τα μελη που εχω αφησει αξιολογήσεις ; η τελος παντων τις αγγελιες αυτες ;

ψάχνω ενα μελος που ειχα κανει συναλλαγή το 2015. (δεν εχω τα μηνύματα ουτε αφησε αξιολογηση πισω για να το βρω)

πατα πανω στο name σου μετα προφιλ μετα διπλα στο tab δραστηριοτητα εχει tab αξιολογησεις πατας εκει και τις βλεπεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...