redykt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω κι εγω παροιμοιο θεμα . Edit : Τωρα ειδα το post του Snoob. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από redykt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Snoob είπε Εξαρτάται αν τα λαμβάνεις σε ενότητες που δεν προσμετρώνται πλέον (μπλα-μπλα, λ.χ.) Ααααα ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Τελικα, ουτε το νεο feature που βλεπω εμφανιστηκε στο πανω μερος της οθονης, οι 'προεπιλεγμενες ροες', δινει δυνατοτητα να παρακολουθει καποιος συνοπτικα(μονο τιτλος) με σειρα παλαιοτητας τα 'υπο παρακαλουθηση' θεματα. Ετσι ειναι οντως, ή μου διεφυγε κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Τελικα, ουτε το νεο feature που βλεπω εμφανιστηκε στο πανω μερος της οθονης, οι 'προεπιλεγμενες ροες', δινει δυνατοτητα να παρακολουθει καποιος συνοπτικα(μονο τιτλος) με σειρα παλαιοτητας τα 'υπο παρακαλουθηση' θεματα. Ετσι ειναι οντως, ή μου διεφυγε κατι; Η προεπιλογή του "περιεχόμενο που έχω συνδρομή" δεν είναι αυτό που θέλεις; https://www.insomnia.gr/discover/followed-content/?&view=condensed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Praetorian είπε Η προεπιλογή του "περιεχόμενο που έχω συνδρομή" δεν είναι αυτό που θέλεις; https://www.insomnia.gr/discover/followed-content/?&view=condensed Ναι μεν, αλλα. Μπορω να εχω κατι απο την ευχρηστια της παλιοτερης μορφης του site? Τι εννοω; Να μου δειχνει μονο τιτλους, οχι εξτρα κειμενο της τελευταια απαντησης. Και να ειναι και bold-αρισμενοι οι updated titles των θεματων που κινηθηκαν/ανανεωθηκαν με νεο υλικο, ωστε απο την ατελειωτη λιστα με μια ματια να καταλαβαινω μεχρι που πρεπει να κοιταξω για τις νεες απαντησεις στα θεματα. Αν γινεται, ας το πει καποιος. Αν δεν γινεται, ειναι χειροτερα απο παλια δυστυχως....ελπιζω να μην ισχυει οντως αλλαγη προς το χειροτερο. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, mindreader είπε Να μου δειχνει μονο τιτλους, οχι εξτρα κειμενο της τελευταια απαντησης. 39 λεπτά πριν, mindreader είπε Και να ειναι και bold-αρισμενοι οι updated titles των θεματων που κινηθηκαν/ανανεωθηκαν με νεο υλικο, ωστε απο την ατελειωτη λιστα με μια ματια να καταλαβαινω μεχρι που πρεπει να κοιταξω για τις νεες απαντησεις στα θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, villasg είπε Ευχαριστω για την βοηθεια! Εμφανως καλυτερα τωρα, αλλα μονο για το θεμα των 'τιτλων' διχως εξτρα κειμενο. Οπως βλεπεις και στο screenshot, δεν βλεπω bold στα οντως νεοτερα απαντηθεντα topics. Υπαρχει λυση γι'αυτο, οπως ηταν στην παλιοτερη μορφη του φορουμ; Προσθετει πολυ στην ευχρηστια. Kαι κατι ακομη: γιατι μου δειχνει τα θεματα....2 φορες;;;;; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, villasg είπε ^^^ Αυτό που προτείνει ο @villasg, αν και τουλάχιστον και το url που έδωσα παραπάνω υποτίθεται ότι θα σου δείξει το condensed (μαζεμένο) view. Από εκεί και έπειτα, οι πιο εξειδικευμένες προτάσεις που έχετε για βελτίωση θα πρέπει να μπουν σε αντίστοιχο topic -- όπως έχω ξαναπεί, υποθέτω ότι θα υπάρξει ένα τέτοιο όταν θα ολοκληρωθούν τουλάχιστον οι πιο σημαντικές αλλαγές στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Οπως βλεπεις και στο screenshot, δεν βλεπω bold στα οντως νεοτερα απαντηθεντα topics. Υπαρχει λυση γι'αυτο, οπως ηταν στην παλιοτερη μορφη του φορουμ; Προσθετει πολυ στην ευχρηστια. Εχει αλλο χρωμα το αστερι , και εαν επιλεξεις θα βλεπεις μονο νεες απαντησεις ! ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, mindreader said: Kαι κατι ακομη: γιατι μου δειχνει τα θεματα....2 φορες;;;;; Γιατί στο πρώτο φίλτρο έχεις επιλέξει να εμφανίζονται καταχωρήσεις και ανά σχόλιο που γίνεται. Αν επιλέξεις το δεύτερο θα σου εμφανίζει μόνο τα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, villasg είπε Εχει αλλο χρωμα το αστερι , και εαν επιλεξεις θα βλεπεις μονο νεες απαντησεις ! ! ! 6 λεπτά πριν, Praetorian είπε Γιατί στο πρώτο φίλτρο έχεις επιλέξει να εμφανίζονται καταχωρήσεις και ανά σχόλιο που γίνεται. Αν επιλέξεις το δεύτερο θα σου εμφανίζει μόνο τα θέματα. Παιδια, το συστημα ειναι σαν 'να μην αποκρινεται'.... Οριστε 3 screenshots που δειχνουν ενα μηδεν, το τιποτε....θα πει καποιος 'τα διαβασες ολα', οκ....Θεε μου δως μου υπομονη.... Να βλεπω μια λιστα, οπως παλια θελω ρε παιδια, με τις συνδρομες μου. Λιστα. συνδρομων Με τιτλους. Bold οτι θεμα κινηθηκε. Αλλα ακομη κι αν δεν κινηθηκε τιποτε(καμια νεα απαντηση), να βλεπω την λιστα των συνδρομων μου, εστω και με μη-bold και απο μενα αναγνωσμενα θεματα!!!!! Αστερια, τικαρισματα, labels, φρου φρου κι αρωματα. Ας μου πει καποιος τι να τσεκαρω, και τι να μην τσεκαρω. Δυστυχως αμφιβαλλω οτι και παλι θα καταφερω-ουμε τιποτε. Αλλα ας γινει μια προσπαθεια ακομη.... Τικαροντας στην 'κατασταση αναγνωσης' ολα, παιρνω μια...λιστα, αλλα με τα διπλα θεματα, και διχως bold... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 παιδια ερωτησουλα αν μπορειτε να βοηθησετε.... πως μπορω μια αγγελια που εχω ποσταρει πριν καποιες μερες... να την ανανεωσω να φανει ξανα στις καινουργιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkiller Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, modechristo_13 είπε παιδια ερωτησουλα αν μπορειτε να βοηθησετε.... πως μπορω μια αγγελια που εχω ποσταρει πριν καποιες μερες... να την ανανεωσω να φανει ξανα στις καινουργιες? πρεπει να περασουν καποιες ημερες για να την ανανεωσεις την αγγελια. Νομιζω 7 ημερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Οι ενημερωσεις για διαγραμμενα σχολια θα επιστρεψουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 γνωριζει καποιος γιατι δεν φαινονται οι επισκεπτες στο προφιλ μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις