Highlander Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εγώ λέω να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Το reputation πως ακριβως προκυπτει ; Απο τα reactions που κανουν οι συμφορουμιτες στα post σου ; Ρωταω γιατι ξαφνικα επεσε απο 31 σε 24 για καποιο λογο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Σημερα εξαφανιστηκε και η 'κλασικη' μπαρα στα δεξια του browser!!!!!! Ανεβαινεις, κατεβαινεις την σελιδα, και δεν ξερεις που εισαι!!!! Απιστευτο πραγματικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 32 minutes ago, redykt said: Το reputation πως ακριβως προκυπτει ; Απο τα reactions που κανουν οι συμφορουμιτες στα post σου ; Ρωταω γιατι ξαφνικα επεσε απο 31 σε 24 για καποιο λογο . Ναι από τα reactions. Για την πτώση δεν ξέρω, ίσως να έπεσε σβήσιμο σε post/topic που είχες πάρει, με αποτέλεσμα να πέσει ο μετρητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει αρνητική αντίδραση. Εφόσον προέκυψε μείωση, άλλος είναι ο λόγος -και δεν μπορώ να τον ξέρω. Ενδεχομένως κάποιος επανυπολογισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 7 minutes ago, Snoob said: Δεν υπάρχει αρνητική αντίδραση. Εφόσον προέκυψε μείωση, άλλος είναι ο λόγος -και δεν μπορώ να τον ξέρω. Ενδεχομένως κάποιος επανυπολογισμός. Αν σβηστεί post/topic που ένα πχ post μου είχε πάρει reactions, δεν θα πέσει ο counter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Να το δούμε. edit: Όχι, δεν επηρεάζει αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, mindreader είπε Σημερα εξαφανιστηκε και η 'κλασικη' μπαρα στα δεξια του browser!!!!!! Ανεβαινεις, κατεβαινεις την σελιδα, και δεν ξερεις που εισαι!!!! Απιστευτο πραγματικα.... Screenshot (γιατί δεν συμβαίνει σε μένα είτε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς) και bug report. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mindreader είπε Σημερα εξαφανιστηκε και η 'κλασικη' μπαρα στα δεξια του browser!!!!!! Ανεβαινεις, κατεβαινεις την σελιδα, και δεν ξερεις που εισαι!!!! Απιστευτο πραγματικα.... για σφάλμα του browser μου κάνει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ρε σεις , που πήγε το "μαρκάρετε το forum ως αναγνωσμένο?" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 36 minutes ago, liakjim said: Ρε σεις , που πήγε το "μαρκάρετε το forum ως αναγνωσμένο?" M.I.A. Υποθέτω ότι θα μπει σε κάποια φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Στην mobile υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, ekkli είπε για σφάλμα του browser μου κάνει αυτό Firefox 56. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι... Γιατι σταματησαν να μου αυξάνονται τα reactions?εχει μεινει κολλημένος ο αριθμός ενώ λαμβανω μηνυματα τύπου "ο ταδε αντεδρασε..." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Εξαρτάται αν τα λαμβάνεις σε ενότητες που δεν προσμετρώνται πλέον (μπλα-μπλα, λ.χ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις