Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Δεν έχει ολοκληρωθεί.

Φαντάζομαι θα υπάρξει ανακοίνωση. Και να μην υπάρξει, μόλις το μάθουμε, θα σας το πούμε στη ροή των διαφόρων συζητήσεων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 minutes ago, ThReSh said:

Αν πηγαίνεις από την "Διαχείριση Συνδρομών" δεν μπορείς. Θα πρέπει να πηγαίνεις στην κατηγορία που βρίσκεται το κάθε topic και να πατάς στην κίτρινη τελεία(ή αστέρι) που υπάρχει αριστερά από τον τίτλο του.

Όταν ολοκληρωθεί το indexing της Αναζήτησης και λειτουργήσει σωστά η προβολή των "Συνδρομών" τότε θα μπορούμε να πηγαίνουμε  στο τελευταίο post χωρίς την "διαδρομή" που ανέφερα...

Οχι αυτο δε βοηθαει καπου.. Ευχαριστω παντως.

Ελπιζω συντομα να διορθωθουν τα προβληματα, γιατι το φορουμ το αγαπαω αρκετα.

• Moderators
Στις 1/10/2018 στις 1:07 ΜΜ, Snoob είπε

Κάθε αγγελία μπορεί να πάρει μία μόνο αξιολόγηση. Μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερα του ενός αντικείμενα, αλλά θα πρέπει να πωληθούν ως σετ.

Το σύστημα αξιολόγησης είναι το εξής:

Με τη συμφωνία δύο μελών να συναλλαγούν, ο δημιουργός της αγγελίας την ορίζει ως ολοκληρωμένη και αμέσως επιλέγει αγοραστή. Αυτόματα, και οι δύο αποκτούν δικαίωμα αξιολόγησης, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο.

Με τον τρόπο αυτό, λύνεται το πρόβλημα των εκδικητικών αξιολογήσεων και το πρόβλημα των "αξιολογήσεων" που ουσιαστικά αποτελούσαν σχολιασμό τιμής κτλ. 

Το συμφερότερο και για τους δύο είναι να χαρακτηριστεί η αγγελία ολοκληρωμένη αμέσως μόλις έρθουν σε συμφωνία και πριν προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Γιατί;

1. Εξασφαλίζεται το δικαίωμα αξιολόγησης και για τους δύο, ανεξάρτητα από το χρόνο που θα χρειαστεί για να κλείσει οριστικά η συναλλαγή.

2. Ο πωλητής δείχνει πως δεν φοβάται την αξιολόγηση, ενισχύοντας το αίσθημα εμπιστοσύνης του πωλητή (και αντίστροφα, σε αγγελίας ζήτησης).

3. Ο αγοραστής ξέρει πως, και στην απευκταία περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, θα μπορέσει να αφήσει αξιολόγηση.

Ακόμη και στην περίπτωση που ο αγοραστής θελήσει να υπαναχωρήσει, ο πωλητής δεν χάνει την αγγελία (εφόσον το θελήσει): με αναφορά και των δύο (άρα εκ των προτέρων συμφωνία) η αγγελία μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά και το αντικείμενο να είναι άμεσα διαθέσιμο. 

Αν ο πωλητής θελήσει να υπαναχωρήσει, αυτό είναι πλέον εφικτό αποκλειστικά και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του αγοραστή. Τέρμα τα "ξέρεις, φιλαράκι, βρήκα κάποιον να μου δίνει περισσότερα". Ο πωλητής είναι που επιλέγει το μαρκάρισμα της αγγελίας, άρα έχει και την ευθύνη της επιλογής του.

Εναλλακτικά, μπορούν να διατηρήσουν το δικαίωμα αξιολόγησης, αν προτιμούν να δώσουν αρνητική. 

Το σύστημα είναι σαφώς ανώτερο του προηγούμενου και προσφέρει περισσότερη ασφάλεια για όλους. Δεν είναι πολύπλοκο, απαιτεί απλά λίγη εξοικείωση από τα μέλη.

Και να έχουμε όλοι μας πάντοτε κατά νου ότι απόλυτη εξασφάλιση δεν υπάρχει. Αν μια προσφορά σας φαίνεται απίστευτα καλή, μην σπεύσετε να την εκμεταλλευτείτε. Ψάξτε λίγο την περίπτωση. Μια υγιής δόση επιφυλακτικότητας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Από αυτό το νήμα:

http://www.insomnia.gr/forums/topic/665176-πως-λειτουργεί-η-αξιολόγηση-στο-ανανεωμένο-site/

Επίσης πλέον υπάρχει και νέο επισημασμένο θέμα:

• Thanks 1

Ξερει κανενας mod, αν θα γινει η περιβοητη ταξινομηση, αν θα εχει ολοκληρωθει, εντος του μηνα Ιανουαριου;

Για να βλεπουμε και τα θεματα υπο παρακολουθηση σαν ανθρωποι;;;;

Ή θα πάμε κατά το Πάσχα μεριά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτο το λινκ που εδωσε ενας φιλος οντως ειναι καλο για προσωρινη λυση : http://www.insomnia.gr/discover/44/?&stream_read=all&stream_ownership=postedin&view=expanded

Και σε παει στο τελευταιο μηνυμα εαν πατησεις πανω εκει που λεει "X replies" ή "Χ minutes ago".

Το εχω βαλει στο speed dial και ειναι πολυ βολικο.

Επεξ/σία από elpaso1

Στις 1/13/2018 στις 4:57 ΜΜ, mindreader είπε

Ξερει κανενας mod, αν θα γινει η περιβοητη ταξινομηση, αν θα εχει ολοκληρωθει, εντος του μηνα Ιανουαριου;

Για να βλεπουμε και τα θεματα υπο παρακολουθηση σαν ανθρωποι;;;;

Ή θα πάμε κατά το Πάσχα μεριά;

Η μή απάντηση σε αυτο το ερωτημα,

σημαινει οτι κανεις δεν ξερει, και μιλαμε για 'αοριστο μελλον',

ή οτι μαλλον δεν θα γινει ΠΟΤΕ????

Θελεις μηνες για να λειτουργησει η ταξινομηση; Θα μας παρει μηνες για να εχουμε μια σωστη παρακολουθηση θεματων/συνδρομων και οχι 'αλλα αντι αλλων';

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/13/2018 στις 9:48 ΜΜ, elpaso1 είπε

Παντως αυτο το λινκ που εδωσε ενας φιλος οντως ειναι καλο για προσωρινη λυση : http://www.insomnia.gr/discover/44/?&stream_read=all&stream_ownership=postedin&view=expanded

Και σε παει στο τελευταιο μηνυμα εαν πατησεις πανω εκει που λεει "X replies" ή "Χ minutes ago".

Το εχω βαλει στο speed dial και ειναι πολυ βολικο.

Μου βγάζει μόνο της τελευταίας ώρας ενώ βλέπω 365 ημέρες πιο πάνω.
Πάντως ένας από τους βασικούς λόγους που σταμάτησα να παρακολουθώ το mybike ήταν το θέμα με την ταξινόμηση.
Δεν παλεύεται...

Επεξ/σία από Highlander
  • Like 1

Καλημέρα παίδες,

Από τότε που αναβαθμίστηκε το site παρατήρησα ότι σταμάτησαν να μου έρχονται emails (yahoo είναι το mail μου) όταν δημιουργείται νέο θέμα στο thread  που παρακολουθώ .

Το έχετε ξανακούσει από άλλους? Δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο, έψαξα λίγο στο forum αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκα.

• Super Moderators

Από το λογαριασμό σου (DeareN/ Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Ρυθμίσεις) πηγαίνεις στην κατηγορία που θέλεις (εν προκειμένω Γενικά/ Κάποιος σχολιάζει σε κάτι που ακολουθώ) και επιλέγεις τρόπο ενημέρωσης (ειδοποίηση στο site/email).

• Like 2

1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Από το λογαριασμό σου (DeareN/ Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Ρυθμίσεις) πηγαίνεις στην κατηγορία που θέλεις (εν προκειμένω Γενικά/ Κάποιος σχολιάζει σε κάτι που ακολουθώ) και επιλέγεις τρόπο ενημέρωσης (ειδοποίηση στο site/email).

Εμενα παντως, για πολλα θεματα, χανει καθε λιγο τις ρυθμισεις ειδοποιησεων που του βαζω...

εχω ανοιξει και ξεχωριστο θεμα στα bugs, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...

Του βαζω τη ρυθμιση, οτι 'μη μου στελνεις ειδοποιησεις', και μετα απο λιγες μερες, ξανα παλι, γυρνα με το ετσι θελω, στις 'default' απο το site επιλογες, δηλαδη " Ειδοποίηση όταν νέο περιεχόμενο αναρτείται. ", και ξανα παλι απο την αρχη, δώστου αλλαγη, και ξανα, και ξανα...

• Super Moderators

Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω επ' αυτού: τις επιλογές που του όρισα εδώ και δύο εβδομάδες στο λογαριασμό μου, τις έχει κρατήσει.

Εφόσον έχεις ανοίξει νήμα στα bugs, θα το δουν οι αρμόδιοι και θα το ψάξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πείραξα λίγο, για να δούμε αν έρχεται email όταν κάποιος δημοσιεύει νέο θέμα

edit: εντάξει όλα οκ έρχεται πλέον κανονικά...

ins2.PNG

Επεξ/σία από DeareN

Από iPad 3 με safari αργεί να φορτώσει η σελιδα και κολαει στο scorling πολύ. Γίνεται μόνο στην δικιά σας σελίδα δοκίμασα πολλά σαιτ κανένα πρόβλημα. Στην δικό σας γιατί γίνεται; από Android κινητό όλα καλά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...