Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Δηλαδή πρέπει να βαρύνουμε τον browser μας για να μπορούμε να διαβάζουμε το insomnia χωρίς να μας βγουν τα μάτια;

Κι αν δεν γίνεται γιατί δεν μας το λέει κάποιος επίσημα να σταματήσουμε να το προτείνουμε κάθε μέρα; Θα τραβήξει κι αυτό καμιά 5ετία με προτάσεις και με καμία επίσημη απάντηση.

Αν και αρχικά μου φαινόταν απίθανο, έχω αρχίσει να φοβάμαι πως αυτή η αναβάθμιση θα στοιχίσει στο site. Δεν γίνεται να λειτουργείς ερασιτεχνικά σε τέτοιο site.

Δηλαδή έχεις επιλογές. Δεν πρόκειται να συζητήσω παραπάνω αυτό το θέμα σε αυτό το νήμα όπου είναι off-topic, και σίγουρα όχι με αυτήν την καταστροφολογία που δεν βοηθάει σε τίποτα. 

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Καλα ρε παιδια. Εκτος των αλλων προβληματων, χανονται και οι ρυθμισεις ειδοποιησεων;;;;;;

Δηλαδη ενταξει, εχει κανει κι εχει κανει αναβαθμισεις το insomnia ολα τα χρονια, αλλα αυτο που γινεται αυτη τη φορα απλα δεν εχει προηγουμενο!!!!

Εχω δικο μου θεμα 'wordpress αποριες', καθε φορα, μα καθε φορα ομως, το βαζω να μην μου στελνει ειδοποιησεις, στο 'ακολουθω'. Κατοπιν, αφου ποσταρω κατι, τσουπ, εμφανιζεται στη λιστα με τα θεματα που ακολουθω.

Κατοπιν ομως, οταν καποιος αλλος απαντησει, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!! Και ουτε και ερχεται καμια ειδοποιηση στο καμπανακι. (για αλλα θεματα ομως που εχω ακολουθησει την ιδια τακτικη-τυπο ειδοποιησεων, ερχονται!)

Και καθε φορα, καθομαι και ψαχνω το θεμα μου μεσω google search, για να μπορεσω να το εντοπισω, γιατι πλεον ξερω, 'εξαφανιστηκε'='αρα καποιος μου απαντησε'='αρα πρεπει να το αναζητησω για να συνεχισω τη συζητηση'.

Σκέτη τρέλα...

:( :( :(

Αυτό είναι bug. Αν θέλεις να το προσέξει αυτός που κάνει το debugging οφείλεις να φτιάξεις νήμα για αυτό στο section των bugs με σαφή περιγραφή του προβλήματος και ιδανικά χωρίς τις λοιπές υπερβολές. Χαμένο στο FAQ δεν θα έχει τύχη.

• Thanks 1
  • Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε εγω βρισκω αυτο που δειχνει η φωτογραφια.. Με πηγαινει στην 1η σελιδα και εμενα..

On 1/2/2018 at 6:44 PM, mindreader said:

Δεν βρισκω την απαντηση.

On 1/2/2018 at 6:13 PM, villasg said:

Snap5.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα το FAQ Και τις πρώτες σελίδες (δεν μπορώ να διαβάσω και τις 47)

Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να βλέπω στο forum τα μη αναγνωσμένα θέματα όπως υπήρχε στο παλιό?

Ευχαριστώ

Update

Με κάλυψε το παρακάτω topic 

Καλό θα ήταν να το βάλετε και αυτό στο FAQ γιατί πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη λειτουργικότητα ενός forum

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Μια σελιδα πριν κατω-κατω το αναφερει ο Praetorian.

Εγω παλι εχω κουραστει να με πεταει στη πρωτη σελιδα.. Επισης στο manage followed content δε μου βαζει πρωτα-πρωτα τα θεματα που εχουν καινουρια posts.. Γενικα καμια σχεση με την προηγουμενη εκδοση του φορουμ.. Μονο εγω εχω αυτα τα προβληματα;

Δημοσ.

Δυστυχως μετα απο μια βδομαδα ολα τα προβληματα παραμενουν.

Δεν ξερω τι φταιει αλλα υπαρχουν απειρα μνμ και νηματα για τραγικα-νηπιακια fail.

Ουτε το ποιο απλο (αλλαγη θέματος) υλοποιηθηκε.

Πραγματικα Λυπαμαι. Το 99,99% το χρηστων ειναι απογοητευμενο.

Το site ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Καντε μια επαναφορα στο πρηγουμενο και δουλεψτε να φτιαξετε κατι σωστό.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πώς μου αρέσουν τα στατιστικά που κατεβάζουν τα μέλη από το κεφάλι τους.

Εν πάση περιπτώσει, στο τέλος της κάθε σελίδας, στην επιλογή θέμα, υπάρχει και εναλλακτικό dark theme. Στην ενότητα που είμαστε τώρα υπάρχουν και νήματα με unofficial themes που δημιούργησαν μέλη της κοινότητας.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Σε προκαλω φιλέ  να ανοιξεις ενα θεμα με ψηφοφορια

για το αν ειναι λειτουργικο το site και αν αρεσει στους χρήστες.

Και αφου σας αρεσουν τα στατιστικα δειτε ποσοι μπαινουν πλεον και ποση ωρα καθονται.

Κανενας δεν θελει να ψαχνει μια ωρα για να βρει αυτο που θελει και εσεις καταφερατε αυτο ακριβως.

Με απολυτα καλη διαθεση γιατι ειμαι παλιο μελος και με λυπει η κατασταση.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, sakkisaa said:

Σε προκαλω φιλέ  να ανοιξεις ενα θεμα με ψηφοφορια

Θα ψηφίσουν λες καμια 100.000 από τα 400.000+ registered μέλη?

3 minutes ago, sakkisaa said:

Και αφου σας αρεσουν τα στατιστικα δειτε ποσοι μπαινουν πλεον και ποση ωρα καθονται.

Στους χρήστες online πάντως τα νούμερα που βλέπουμε είναι συνήθως 3000+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συζητηση δεν εχει νοημα γιατι καταλαβαινετε πολυ καλα νομιζω οτι υπαρχει δυσαρεσκεια στο συνολο.

Το αν θα τη λαβετε υποψιν σας ή οχι ειναι δικο σας θεμα.

Αλλα με την υπαρχουσα κατασταση σε ενα μηνα δεν θα ειναι ουτε οι μισοι On line.

Επισης μη βαυκαλίζεστε με το αριθμο μελων γιατι μια βολτα στις αγγελιες θα αποδειξει οτι υπαρχνουν ατομα με 5-6 λογαριασμους.

Επεξ/σία από sakkisaa
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτό είπα για 100Κ από τα 400+Κ registered. Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε 3000 δεν θα ψηφίσουν σε poll αλλά βγάζουμε συμπέρασμα με κάποιο μαγικό τρόπο για το 99.99% των χρηστών...

Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί δυσαρέσκεια στο σύνολο, αλλά δεν έχει νόημα κιόλας η τωρινή άποψη πριν ολοκληρωθεί η δουλειά στο forum...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν λαμβάνονται οι αποφάσεις με polls.

Και κάτι για το "σύνολο": οι ευχαριστημένοι, συνεχίζουν την καθημερινότητά τους. Γράφουν, συναλλάσσονται, business as usual. Οι δυσαρεστημένοι -δικαίως ή αδίκως, δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ- πολύ λογικά θα επιμείνουν.

Άλλο η δυσαρέσκεια, όμως, άλλο η καταστροφολογία.

Και τα νούμερα του στυλ "το 99,99%". 

Υ.Γ. Όποιος έχει υποψία πως υπάρχει μέλος με πολλαπλούς λογαριασμούς, αντί να γράφει νούμερα του αέρα, ας στείλει μια αναφορά για τους λογαριασμούς που υποψιάζεται, να τους δούμε. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ή δεν βλεπετε ή δεν θελετε να δειτε.

Απο την αναβαθμιση και μετα τα περισσοτερα ποσταρισματα ειναι για προβληματα και δυσχεριες παρα για τη καθημερινοτητα.

Αυτο που λεω ειναι οτι η περιηγηση πλεον δεν αποτελει μια ευχαριστη διαδικασια αλλα ενας λαβυρινθος ψαξιματος.

Οσον αφορα τους πολλαπλους λογαριασμους μια φορα εκανα αναφορα και δεν εγινε τιποτα οποτε δεν ξαναμπαινω στη διαδικασια.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τι δεν θέλουμε να δούμε; Σοβαρά τώρα: πετάς νούμερα από το κεφάλι σου (μα, 99,99%;) ενώ τα στοιχεία μέχρι στιγμής (και παρά τα προβλήματα) είναι πολύ καλά. Εγώ, ας πούμε, έχω και μια πρόσβαση σε αριθμούς μοναδικών επισκεπτών, όλες αυτές τις μέρες. Εσύ, τι ακριβώς έχεις, πέρα από τη δυσαρέσκειά σου; 

(Η οποία δυσαρέσκεια, και γενικά η όποια άποψη, είναι θεμιτή. Αυτό, όμως, δεν την καθιστά υπεράνω κριτικής).

Όσο για τους πολλαπλούς λογαριασμούς: το να νομίζεις ότι υπάρχει πολλαπλός λογαριασμός, δεν είναι το ίδιο με το να αποδεικνύεται από κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο.

Βλέπεις, εσύ έχεις την πολυτέλεια να πετάς νούμερα από το κεφάλι σου. Ένα "99,99%" ή "έχουν 5-6 λογαριασμούς" δεν σου στοιχίζει τίποτε. Ε, πέταξες και δυο νούμερα στον αέρα, δεν έγινε κάτι.

Εγώ, για να αποκλείσω αυτόν που εσύ υποψιάζεσαι πως έχει πολλαπλούς, πρέπει να βρω κάπου να το βασίσω. Αυτή είναι η διαφορά. 

Εφτά χρόνια μέλος, έστειλες μία φορά αναφορά, "δεν έγινε τίποτε", ε, κουράστηκες. Σε καταλαβαίνω.

• Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sakkisaa είπε

Οσον αφορα τους πολλαπλους λογαριασμους μια φορα εκανα αναφορα και δεν εγινε τιποτα οποτε δεν ξαναμπαινω στη διαδικασια.

Στο σημειο αυτο αξιζει να αναφερθει πως οταν ενα μελος κανει Αναφορα για πολλαπλο λογαριασμο (ή για οποιονδηποτε λογο for that matter), ελεγχεται αν οντως το μελος που εχει αναφερθει διατηρει πολλαπλους λογαριασμους. Αν διαπιστωθει πως ισχυει κατι τετοιο, λαμβανονται τα αντιστοιχα μετρα. Αν δεν ισχυει, τοτε δεν συμβαινει τιποτα.

Απλα λεω. Συνεχιστε :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα, τι λες τώρα:

8 χρόνια συμπληρωμένα, έστειλε μια φορά αναφορά, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε, φινίτο. Δεν ασχολείται ξανά. Απογοητεύτηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...