BadBoy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το βρήκα, όταν γυρίζω τη γλώσσα του site στα ελληνικά δείχνει την ημερομηνία κανονικά. Θα ήταν ωραίο πάντως να μπει μια επιλογή για να μπορούμε να το βάζουμε όπως θέλουμε ανεξαρτήτως γλώσσας. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από BadBoy
mindreader Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Τελικα υπαρχει λυση, οταν πατω σε ενα λινκ απο αυτα που παρακολουθω (ο Θεος να το κανει παρακολουθηση αυτο, αλλα αντι αλλων στο σορταρισμα), να μην πηγαινει (at least!), στην τελευταια σελιδα του εν λογω νηματος; Ποτε θα σταματησει αυτο το κουλο, να πηγαινει παντα στην πρωτη-αρχικη σελιδα; Ειναι bug? Φτιαχτηκε; Ρυθμιση; Αναμονή;
ekkli Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 αν και γίνεται ακόμα χαμός με ένα σωρό ζητήματα, να ρωτήσω κι εγώ για κάτι πιο ψιλό δεν μπορούμε να ορίσουμε αριθμό μηνυμάτων ανά σελίδα, σωστά; Ήταν το πρώτο που έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω κάπου.
Eddy_Gordo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Γιατι δεν με αφηνει να κανω εντιτ παλιο μου ποστ οπου εχω γραψει κατι λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα , ενω σε αλλο με αφηνει κανονικα ; Η διαφορα που ειδα ειναι οτι στο ενα θεμα οπου και δεν με αφηνει να κανω επεξεργασια ειναι οτι ειχαν απαντησει και αλλοι ενω στο αλλο θεμα ειχα το τελευταιο ποστ Γνωριζει κανεις κατι ;
mindreader Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια, θα τελειωσει ποτε αυτη η περιβοητη 'ταξινομηση', ωστε να βλεπω τα θεματα που παρακολουθω με σειρα που απαντηθηκαν, απο τα πιο προσφατα προς τα πιο παλαια; Ειχα ανοιξει και ειδικο θεμα γι'αυτο, αλλα κλειδωθηκε, κι ετσι ρωταω τωρα εδω. Περασε μια βδομαδα με αυτη την τρομερη δυσχρηστια. Δεν εχουμε καμια εκτιμηση για το ποτε θα επανελθει; Αλλαξε το φορουμ, και μας εχουν πνιξει τα προβληματα. Λες και ετοιμαζομαστε να πεταξουμε δορυφορο της nasa ειμαστε, ψαχνομαστε με χιλια δυο, και αναμενουμε μια μελλοντικη ευχρηστια... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από mindreader
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 9 minutes ago, mindreader said: Ρε παιδια, θα τελειωσει ποτε αυτη η περιβοητη 'ταξινομηση', Τπτ νεότερο από αυτό αν δεν κάνω λάθος... 1
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πως μπορω να δω τα μηνυματα που εγραφα πριν την αναβαθμιση; Εχουν χαθει;;
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Πως μπορω να δω τα μηνυματα που εγραφα πριν την αναβαθμιση; Εχουν χαθει;; Από το profile σου, πηγαίνεις στο και μετά από αριστερά επιλέγεις το "Αναρτήσεις" κάτω από το Forums Ή εναλλακτικά από το link αυτό.
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 44 minutes ago, Praetorian said: Από το profile σου, πηγαίνεις στο και μετά από αριστερά επιλέγεις το "Αναρτήσεις" κάτω από το Forums Ή εναλλακτικά από το link αυτό. Δλδ 2 βηματα επιπλεον, σε σχεση με το προηγουμενο φορουμ. Καλο θα ηταν να υπηρχε και γρηγοροτερος τροπος. Αν και ισως προτιμησω τα Notifications πλεον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, elpaso1 said: Δλδ 2 βηματα επιπλεον, σε σχεση με το προηγουμενο φορουμ Όχι και στο προηγούμενο έμπαινες στο profile σου, παταγες Find Content και μετά επέλεγες Show Posts (ή Topics Started). Τώρα αντί για Find Content πατάς το See Activity και μετα Posts ή Topics. Άρα πάλι ίδιο νούμερο βημάτων... 1
maarinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ποιό dark θέμα το θέλουμε μένει άσπρο σε αυτά που διαβάζουμε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, maarinos είπε Ποιό dark θέμα το θέλουμε μένει άσπρο σε αυτά που διαβάζουμε. Στις 1/2/2018 στις 6:04 ΠΜ, maarinos είπε Καλό θα ήταν να προσθέτει ρύθμιση για αριθμό posts ανά σελίδα βλέπω τώρα είναι 15 ανά σελίδα. Και μέσα στο forum το "Φόρτωση περ. θεμάτων" To thread αυτό των FAQ είναι για ερωτήσεις (και από όσο γνωρίζω σύντομα θα ανανεωθεί και αυτό για να ανταποκρίνεται στα δεδομένα του νέου site) και όχι για προτάσεις βελτίωσης του forum. Πάντως όσον αφορά το dark theme, υπάρχουν κάποια εναλλακτικά που έχουν φτιάξει μέλη του forum, όπως πχ το navy blue του panoc: Για πλήρες dark παντού (δεν νομίζω να υλοποιηθεί επίσημα) πηγαίνεις σε κάποια λύση night mode extension/ add on για τον browser ή φτιάχνεις δικό σου theme για το stylus/ stylish όπως το παραπάνω ή με βάση το παραπάνω του panoc.
mindreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλα ρε παιδια. Εκτος των αλλων προβληματων, χανονται και οι ρυθμισεις ειδοποιησεων;;;;;; Δηλαδη ενταξει, εχει κανει κι εχει κανει αναβαθμισεις το insomnia ολα τα χρονια, αλλα αυτο που γινεται αυτη τη φορα απλα δεν εχει προηγουμενο!!!! Εχω δικο μου θεμα 'wordpress αποριες', καθε φορα, μα καθε φορα ομως, το βαζω να μην μου στελνει ειδοποιησεις, στο 'ακολουθω'. Κατοπιν, αφου ποσταρω κατι, τσουπ, εμφανιζεται στη λιστα με τα θεματα που ακολουθω. Κατοπιν ομως, οταν καποιος αλλος απαντησει, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!! Και ουτε και ερχεται καμια ειδοποιηση στο καμπανακι. (για αλλα θεματα ομως που εχω ακολουθησει την ιδια τακτικη-τυπο ειδοποιησεων, ερχονται!) Και καθε φορα, καθομαι και ψαχνω το θεμα μου μεσω google search, για να μπορεσω να το εντοπισω, γιατι πλεον ξερω, 'εξαφανιστηκε'='αρα καποιος μου απαντησε'='αρα πρεπει να το αναζητησω για να συνεχισω τη συζητηση'. Σκέτη τρέλα...
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, Praetorian said: To thread αυτό των FAQ είναι για ερωτήσεις (και από όσο γνωρίζω σύντομα θα ανανεωθεί και αυτό για να ανταποκρίνεται στα δεδομένα του νέου site) και όχι για προτάσεις βελτίωσης του forum. Πάντως όσον αφορά το dark theme, υπάρχουν κάποια εναλλακτικά που έχουν φτιάξει μέλη του forum, όπως πχ το navy blue του panoc: Για πλήρες dark παντού (δεν νομίζω να υλοποιηθεί επίσημα) πηγαίνεις σε κάποια λύση night mode extension/ add on για τον browser ή φτιάχνεις δικό σου theme για το stylus/ stylish όπως το παραπάνω ή με βάση το παραπάνω του panoc. Δηλαδή πρέπει να βαρύνουμε τον browser μας για να μπορούμε να διαβάζουμε το insomnia χωρίς να μας βγουν τα μάτια; Κι αν δεν γίνεται γιατί δεν μας το λέει κάποιος επίσημα να σταματήσουμε να το προτείνουμε κάθε μέρα; Θα τραβήξει κι αυτό καμιά 5ετία με προτάσεις και με καμία επίσημη απάντηση. 1 hour ago, mindreader said: Σκέτη τρέλα... Αν και αρχικά μου φαινόταν απίθανο, έχω αρχίσει να φοβάμαι πως αυτή η αναβάθμιση θα στοιχίσει στο site. Δεν γίνεται να λειτουργείς ερασιτεχνικά σε τέτοιο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις