Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

14 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Καλό θα ήταν να μπορούμε να τις διαγράψουμε για να γλιτώνουμε απ το χάος των πολλών ειδοποιήσεων.

Παλιά είχα προτείνει να γίνεται πιο εύκολα η διαγραφή.

Τελικά τώρα δεν διαγράφονται καν...

Βλέπω ότι υπάρχει ξεχωριστό plugin για αυτή τη δουλειά, οπότε ίσως κάποια στιγμή να ενσωματωθεί και εδώ. 

https://invisioncommunity.com/files/file/8082-clear-notifications/

• Like 2
  • Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να προσθέτει ρύθμιση για αριθμό posts ανά σελίδα βλέπω τώρα είναι 15 ανά σελίδα.

Και μέσα στο forum το "Φόρτωση περ. θεμάτων"

Δημοσ.

Αυτό το όριο 2 αγγελιών ανά 7 μέρες μπορεί να αλλάξει με κάποιον τρόπο για κάθε χρήστη η είναι για όλους τους χρήστες το ίδιο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, tr3quart1sta είπε

πως κανω μορφοποιηση κειμενου? πως φτιαχνω spoiler? υπαρχει επιλογη BBCode?

3 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Κι εγώ το ψάχνω αυτό από το πρωί.

[spoiler] ...... [spoiler]

Χειροκινητα BBCode ειδα παιζουν

[img=http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_2018_01/insomnia.gr-log1.thumb.jpg.d01c5994960bf3648ceda6f661182649.jpg]

insomnia.gr-log1.thumb.jpg.d01c5994960bf

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mindreader είπε

Πως γινεται να μην με πηγαινει στην 1η σελιδα ενος topic, οταν το επιλεγω απο αυτα που ακολουθω;

Snap5.png

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Απο κινητο οταν πχ μπαινω στην υποενοτητα αθλητικα πως επιστρεφω στην ενοτητα Μπλα Μπλα, βρηκα μονο πως επιστρεφω απο ενα θεμα πισω στην ενοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Απο κινητο οταν πχ μπαινω στην υποενοτητα αθλητικα πως επιστρεφω στην ενοτητα Μπλα Μπλα, βρηκα μονο πως επιστρεφω απο ενα θεμα πισω στην ενοτητα.

Μέχρι στιγμής, βγαίνοντας στην κεντρική σελίδα και απο 'κει πατώντας στην ενότητα "μπλα μπλα".

Η δική μου ερώτηση είναι η εξής: Καθώς περιηγούμαι συνδεδεμένος στο site, μετά απο κάμποσο χρονικό διάστημα διαπιστώνω οτι είμαι αποσυνδεμένος. Είναι feature του site αυτό, είναι bug ή είναι θέμα του browser οπότε να παω αλλού να ρωτήσω;

Επεξ/σία από sargio01
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...