maarinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τι πρέπει να κάνω στης ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, να μην εμφανίζονται πολλές φορές άλλα μία για το μη διαβασμένη απάντηση?? Screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τι πρέπει να κάνω στης ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, να μην εμφανίζονται πολλές φορές άλλα μία για το μη διαβασμένη απάντηση?? το έχω ρωτήσει κι εγώ αυτό παλιότερα και η απάντηση ήταν ότι δεν φτιάχνει. Αυτός είναι ο λόγος που έχω συνδρομή και σε αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εδώ και λίγες εβδομάδες, όταν πάω να κάνω log-in, ο Google Chrome με ειδοποιεί για μη ασφαλή σύνδεση και ότι ο κωδικός μου μπορεί να υποκλαπεί. Με κάνει να ανησυχώ λίγο... Τέλος πάντων, για ποιόν λόγο η ιστοσελίδα γαι σύνδεση δεν είναι τύπου https; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έχω δημιουρήσει μια αγγελία (ζήτησης είναι) σε λάθος θέμα καταλάθος. Είναι στις μνήμες (RAM) ενώ κανονικά είναι για κινητά. Το αναφέρω κάπως σε κάποιον mod για να τη μεταφέρει στο σωστό μέρος; edit: Στραβομάρα, μπροστά μου ήταν το πλήκτρο της αναφοράς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarotos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 εχω ανεβασει μια αγγελια την οποια δεν μπορω να δω στις ανεβασμενες αγγελιες. ενω βλεπω τις σημερινες αγγελιες, η δικια μου δεν υπαρχει. γιατι συμβαινει αυτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 εχω ανεβασει μια αγγελια την οποια δεν μπορω να δω στις ανεβασμενες αγγελιες. ενω βλεπω τις σημερινες αγγελιες, η δικια μου δεν υπαρχει. γιατι συμβαινει αυτο ; Στα νέα μέλη δεν ανεβαίνουν αμέσως. Γίνεται κάποιος έλεγχος πρώτα. Καλώς ήρθες κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Συνδεσμο με βιντεο εκτος ΥΤ πως βαζουμε για να φαινεται ολο και οχι μονο το url ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Πατάς το κουμπί της αναζήτησης χωρίς να γράψεις κάτι και στην επόμενη σελίδα έχει πεδίο Εύρεση δημιουργού. Εκεί βάζεις το nick που θέλεις και σου βγάζει όλα τα μηνύματα που έχει γράψει στο θέμα. Ευχαριστώ για το χρήσιμο post/απάντηση σε ίδια απορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πως μπορω να μπλοκαρω κατι ηλιθιους που μου στελνουν ακυρα μηνυματα για κατι αγγελιες μου? Υπαρχει ignore list η καποιο απευθειας μπλοκαρισμα? Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πως μπορω να μπλοκαρω κατι ηλιθιους που μου στελνουν ακυρα μηνυματα για κατι αγγελιες μου? Υπαρχει ignore list η καποιο απευθειας μπλοκαρισμα? Ευχαριστω.. Υπάρχει ignore list, τη σχετική ρύθμιση θα την βρεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει ignore list, τη σχετική ρύθμιση θα την βρεις εδώ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Οταν έχουμε μια ειδοποίηση ότι κάποιος έχει παραθέσει μήνυμά μας πηγαίνοντας τον κέρσορα στην ειδοποίηση μπορούμε να δούμε σε ποιο θέμα είναι το μήνυμα.Αυτό μπορούμε να το κάνουμε κάπως όταν μπαίνουμε από κινητό; Δεν μπορώ να το βρω ούτε στην πλήρη έκδοση. Tο άλλο που δεν μπορώ να βρω είναι η επεξεργασία κειμένου όταν μπαίνω από κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Επειδή δεν το βρίσκω πάλι, πώς επιστρέφω στην mobile έκδοση απ την στιγμή που έχω πάει σε πλήρη έκδοση στο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα οι αγγελίες που έχουμε με κάποιο τρόπο μπορούν ξαναμπούν πρώτη σελίδα η δεν γίνετε αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μπορούμε να αλλάξουμε κατηγορία σε μια αγγελία; καλησπέρα οι αγγελίες που έχουμε με κάποιο τρόπο μπορούν ξαναμπούν πρώτη σελίδα η δεν γίνετε αυτό ; Νομίζω αν την κάνεις επεξεργασία (τις πρώτες 5 μέρες αν θυμάμαι καλά) ανανεώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις