zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Το παρακάτω είναι τσεκαρισμένο Ειδοποίησε με όταν κάποιος κάνει παράθεση τα μηνύματα μου (σε θέματα που δεν έχω ήδη συνδρομή) Το θέμα είναι πως αφού γράφω κάπου, έχω αυτόματα συνδρομή εκεί. Δε νομίζω ότι έχεις αυτόματα συνδρομή επειδή γράφεις. Πρέπει να την κάνεις ξεχωριστά από εκεί που λέει συνδρομή στο θέμα πάνω δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 συγγνώμη που γραφω εδω και αν ειμαι εκτος θέματος ψάχνω το thread ''μικρές αποριες συντομες απαντήσεις'' γιατί έκλεισε και δεν το βρισκω πουθενα ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 συγγνώμη που γραφω εδω και αν ειμαι εκτος θέματος ψάχνω το thread ''μικρές αποριες συντομες απαντήσεις'' γιατί έκλεισε και δεν το βρισκω πουθενα ευχαριστω πολυ http://www.insomnia.gr/topic/635291-μικρές-απορίες-σύντομες-απαντήσεις/page-66#entry55648332 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 έχει κλεισει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν υπάρχει άλλο. Λογικά, κάποια στιγμή, θα ανοίξει πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν νομίζω ότι θα ανοίξει καινούριο μιας κι οι περισσότεροι δεν τηρούσαν τους κανόνες του topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenkato Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 9. Απαγορεύονται αυστηρά:(α) Η διαφήμιση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων.(β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα - σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι 'φοιτητικές' συνδέσεις τηλεφωνίας.(γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας από φυσικά πρόσωπα ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.(δ) Αγγελίες που διαθέτουν με οποιονδήποτε τρόπο "κλειδιά" ενεργοποίησης λογισμικού ή λογαριασμούς σε διαδικτυακές υπηρεσίες ή λογισμικό ΟΕΜ χωρίς τον φυσικό φορέα ή το υλικό που αυτό συνοδεύει.(ε) Αγγελίες οι οποίες διαθέτουν με οποιοδήποτε τρόπο παράνομα αντίγραφα υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. ----------------------- Αντιγραφω απο τους ορους χρησης των αγγελιών. Η ερωτηση μου εχει να κανει με το (9)γ.Εννοει για σφραγισμενα αγαθα απο φυσικά πρόσωπα? Η αγγελια για πωληση π.χ.μεταχειρισμενου κινητου θεωρειται μεταπώληση? Τι ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας, πειτε μου λιγο παρακαλω που ειναι το κομματι με τις γρηγορες ερωτησεις και απαντησεις γιατι δε το βρισκω και πέθανετο κινητο μου Edit ενταξει τελικα ολα οκ :ρ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2017 από odystam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή του ινσομια σε Android , γιατί σε δύο κινητά δεν ανοίγει εδώ και 4 μέρες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πώς πάω στην mobile version; Έκανα το λάθος να πάω στην desktop version γιατί η mobile δεν υποστηρίζει αξιολόγηση αγγελίας. Αποεπιλέγω απ τον Firefox το desktop request, επιλέγω κι απ το insomnia mobile version, έσβησα και τα cookies αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 4 μέρες μετά και ούτε μια απάντηση... Τελικά έγινε από μόνο του μετά από συνεχείς προσπάθειες. Τώρα το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνω κάθε φορά login. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ας την αφήνατε την εφαρμογή ετσι Όπως ήταν ,με προβληματάκια της ,τώρα δυσκολευόμαστε από το chrome , μιλώ για την εφαρμογή από το play store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Πώς πάω στην mobile version; Έκανα το λάθος να πάω στην desktop version γιατί η mobile δεν υποστηρίζει αξιολόγηση αγγελίας. Αποεπιλέγω απ τον Firefox το desktop request, επιλέγω κι απ το insomnia mobile version, έσβησα και τα cookies αλλά τίποτα. Ίσως αυτό βοηθάει; http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-συχνές-ερωτήσεις-πριν-ανοίξετε-νέο-θέμα-δείτε/?p=55421870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis_koll Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αν δεν μπορεί το μεγαλύτερο ελληνικό τεχνολογικό φορουμ να κάνει μια εφαρμογή για Android, να σας την κάνω εγώ τσάμπα ρε παιδιά. 4 μέρες μετά και ούτε μια απάντηση... Τελικά έγινε από μόνο του μετά από συνεχείς προσπάθειες. Τώρα το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνω κάθε φορά login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αν δεν μπορεί το μεγαλύτερο ελληνικό τεχνολογικό φορουμ να κάνει μια εφαρμογή για Android, να σας την κάνω εγώ τσάμπα ρε παιδιά. Την φτιάχνει, απλά με ρυθμούς δημοσίου. Όταν τελειώσει μπορεί να μην υπάρχει Android. Αν τα έσοδα του φόρουμ δεν είναι αρκετά για να ανατεθεί σε κάποιον επαγγελματία ή εφαρμογή και να είχε τελειώσει σε φυσιολογικό χρόνο, γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να είχε ανοιχτεί ένας λογαριασμός δωρεών για αυτό το σκοπό. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Και σιγά την εφαρμογή, δεν είναι εφαρμογή τεχνίτης νοημοσύνης, μια εφαρμογή για φόρουμ είναι. mobile version Ναι, εκείνο το link στα Tools έχει καιρό που δεν παίζει και σε desktop browsers, και σε mobile browsers που έχω δοκιμάσει. Για επιστροφή στην desktop έκδοση πατάτε στο κουμπί "Πλήρης Έκδοση" κάτω. Δεν έχω link για αυτό (κάνει form submit ) Σε σχετική σημείωση: Aν κάποιος γυρίσει στο κινητό τον mobile browser στην "Πλήρη Έκδοση" του site, τότε υπάρχει ένα πρόσθετο link "Χρήση mobile έκδοσης" κάτω από το "Εμφάνιση και Γλώσσα" του footer που δουλεύει. Αυτό το πρόσθετο link για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται σε mobile Firefox, αλλά εμφανίζεται σε Chrome και Opera . Αν είναι δυνατόν... Παιδευομαι μία βδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις