Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παλιούς λογαριασμούς έβγαζε πρόβλημα με την διαβάθμιση των μελών  πες το σε κάποιον moderator να στο διορθώσει  γίνεται από όσο ξέρω 

Περιμένω κάποιον moderator .... και δεν τον βλέπω :-D

• Like 1
  • Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Περιμένω κάποιον moderator .... και δεν τον βλέπω :-D

Υou never see a moderator, you experience the mod's actions. :P

Σοβαρα τωρα, εχει να κανει με τον αριθμο των posts. Aπο εναν αριθμο και ανω (δε θυμαμαι ποιον) παει Senior Member και μενει εκει. Σε καποια accounts οντως εχει κολλησει η εναλλαγη και οπως λεει ο driverpit, πρεπει να την κανει καποιος manually. 

Wish granted λοιπον :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα αν αλλαξω email στον λογαριασμο μου, (GeorgeSmirlis) χανονται τα μυνηματα, αξιοκογησεις κτλ? Ή παρεμενει ακριβως το ιδιο?

Δημοσ.

Τίποτα δεν χάνεται. Απλά θα σου έρχονται email ειδοποιήσεων (ΑΝ τις έχεις ενεργοποιήσει) στη νέα σου διεύθυνση email.

Δημοσ.

Συχνα βλεπω στο πλαισιο που γραφω απαντηση την ενδειξη "Τελευταία αποθήκευση ταδε ωρα" ή κατι τετοιο. Αυτην την απαντηση που αποθηκευτηκε, μπορω να την ανακτησω καπως? Εχει τυχει μερικες φορες σε μεγαλο κειμενο να γινει καμια στραβη και να πρεπει να το γραψω απο την αρχη.

• Moderators
Δημοσ.

Αν φορτώσεις ξανά το ίδιο topic, τότε στο κάτω μέρος από το text box "γρήγορη απάντηση" ή της κανονικής απάντησης (φόρμα από το "περισσότερες επιλογές απάντησης") θα υπάρχει ένα clickable κείμενο "Εμφάνιση αποθηκευμένου περιεχομένου" μαζί με την ώρα που έγινε η αποθήκευση.

Αν κάνεις κλικ εκεί θα σου δείξει τι έχει αποθηκευτεί και θα έχεις τη δυνατότητα να το επαναφέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Συχνα βλεπω στο πλαισιο που γραφω απαντηση την ενδειξη "Τελευταία αποθήκευση ταδε ωρα" ή κατι τετοιο. Αυτην την απαντηση που αποθηκευτηκε, μπορω να την ανακτησω καπως? Εχει τυχει μερικες φορες σε μεγαλο κειμενο να γινει καμια στραβη και να πρεπει να το γραψω απο την αρχη.

Αν μπαίνεις με την αλεπού, σου προτείνω να βάλεις αυτό το add-on, που θα σε καλύψει σε όλα. Για άλλους browsers δεν ξέρω, αλλά άμα ψάξεις πιστεύω πως θα βρεις κάτι αντίστοιχο.

• Like 1
Δημοσ.

Tα status τι ειναι; Δημιουργια θεματων μεσα σε προφιλ μελων;

Ετυχε να δω διαφορα status ενος μελους (γυναικα ηταν-ασχετο) και σε καθενα υπηρχαν σχολια απαντησεις. Υπαρχουν πλεονεκτηματα εναντι των κανονικων θεματων;

Δημοσ.

Tα status τι ειναι; Δημιουργια θεματων μεσα σε προφιλ μελων;

Ετυχε να δω διαφορα status ενος μελους (γυναικα ηταν-ασχετο) και σε καθενα υπηρχαν σχολια απαντησεις. Υπαρχουν πλεονεκτηματα εναντι των κανονικων θεματων;

Γράφεις οτιδήποτε μπορεί να σ' απασχολεί, και δίνεται η δυνατότητα στον οποιονδήποτε να σχολιάσει από κάτω, εφόσον το δει και θελήσει ν' απαντήσει. Δεν θα έλεγα πως έχει κάποιο πλεονέκτημα, αφού το να δημιουργήσεις ένα θέμα, σου δίνει το αβαντάζ του θα-το-δει-περισσότερος-κόσμος, άρα περισσότερες πιθανότητες να πάρεις απαντήσεις. Το μόνο πλεονέκτημα, αν θες, είναι πως μπορείς να κάνεις ελεύθερα chit chat.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος, κάποτε μου ερχόταν notification αν κάποιος έκανε quote μήνυμα μου, ενώ πλέον μου βγάζει μόνο για τα likes

τι παίζει;

Δημοσ.

Το παρακάτω είναι τσεκαρισμένο

Ειδοποίησε με όταν κάποιος κάνει παράθεση τα μηνύματα μου (σε θέματα που δεν έχω ήδη συνδρομή)

Το θέμα είναι πως αφού γράφω κάπου, έχω αυτόματα συνδρομή εκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...