mike299 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τελικά μετά από 1-2 χρόνια (ούτε καν θυμάμαι) τα στάτους θα τα ξανά βάλετε στην θέση τους? εκείνο το μικρό παραθυράκι κάτω από τα καινούργια θέματα που είχαμε λιώσει το F5 μπας και γραφτεί τίποτα. Έτσι? Αν ναι επιλέγεις το κείμενο που θες και πατάς το link (αλυσίδα με πράσινο +) και βάζεις το link. thanks, χρησιμοποιούσα το link button που είναι 8 icon πιο δεξιά από αυτό που αναφέρεις (δεν το είχα προσέξει καν ότι υπάρχει και άλλο). Αλήθεια, γιατί υπάρχουν 2 για την ίδια λειτουργία? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κάποιος γιατί στον chrome τα spoiler στη mobile version δεν τα ανοίγει κάποιες φορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi_p Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 παιδια προσπαθησα να αναρτησω μια αγγελια και ενω ολα καλα με το κειμενο δεν βρισκω με τιποτα πως βαζω εικονα , την εικονα που φαινεται στη συνοψη της αγγελιας. μια βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexiaM. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 πως μπορώ να ανοίξω νέο θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 πως μπορώ να ανοίξω νέο θέμα? πηγαίνεις στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει, πχ smartphones και πάνω δεξιά έχει ένα μαύρο κουτάκι, Νέο θέμα. Το πατάς και σε πηγαίνει στην σελίδα να ανοίξεις νέο θέμα. Νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός στις αγγελίες. Δεν μπορείς δηλαδή να ανοίξεις νέο θέμα αν δεν έχεις έναν αριθμό απαντήσεων, γενικά στο φόρουμ, αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν ξέρω και τον αριθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ατομο αφησε αρνητικη αξιολόγηση σε αγγελια μου χωρίς καν να ολοκληρωθεί κατι, που μπορω να το αναφέρω εκτος απο εδω προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πως μπορώ να ψάξω για μηνύματα που έχει αφήσει συγκεκριμένος χρήστης σε συγκεκριμένο θέμα; Παίζει να το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν το θυμάμαι τι μου είχαν απαντήσει (και αν το θυμόμουν δεν θα ξαναρώταγα γιατί πολύ απλά θα έψαχνα αυτό το θέμα για μηνύματα που έχει αφήσει ο χρήστης gokuthelegend). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πως μπορώ να ψάξω για μηνύματα που έχει αφήσει συγκεκριμένος χρήστης σε συγκεκριμένο θέμα; Παίζει να το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν το θυμάμαι τι μου είχαν απαντήσει (και αν το θυμόμουν δεν θα ξαναρώταγα γιατί πολύ απλά θα έψαχνα αυτό το θέμα για μηνύματα που έχει αφήσει ο χρήστης gokuthelegend). Μπαίνεις στο θέμα που θέλεις και πατάς το κουμπάκι πάνω δεξιά στην αναζήτηση χωρίς να γράψεις κάτι μέσα στο πλαίσιο. Στην επόμενη σελίδα που θα σου βγάλει έχει ένα πεδίο που λέει δημιουργός, εκεί βάζεις το όνομα χρήστη που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 πως μπορώ να ανοίξω νέο θέμα? πηγαίνεις στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει, πχ smartphones και πάνω δεξιά έχει ένα μαύρο κουτάκι, Νέο θέμα. Το πατάς και σε πηγαίνει στην σελίδα να ανοίξεις νέο θέμα. Νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός στις αγγελίες. Δεν μπορείς δηλαδή να ανοίξεις νέο θέμα αν δεν έχεις έναν αριθμό απαντήσεων, γενικά στο φόρουμ, αλλά δεν είμαι σίγουρος και δεν ξέρω και τον αριθμό. Αφού πρώτα έχεις ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σου. ατομο αφησε αρνητικη αξιολόγηση σε αγγελια μου χωρίς καν να ολοκληρωθεί κατι, που μπορω να το αναφέρω εκτος απο εδω προφανως Στείλε σε κάποιον admin πχ Hal9000 Ξέρετε πως γίνεται από browser chrome ή mozilla σε desktop να μπαίνω στο insomnia με mobile version? το πατάω κάτω στις επιλογές αλλά δεν αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ξέρετε πως γίνεται από browser chrome ή mozilla σε desktop να μπαίνω στο insomnia με mobile version? το πατάω κάτω στις επιλογές αλλά δεν αλλάζει. mobile version Ναι, εκείνο το link στα Tools έχει καιρό που δεν παίζει και σε desktop browsers, και σε mobile browsers που έχω δοκιμάσει. Για επιστροφή στην desktop έκδοση πατάτε στο κουμπί "Πλήρης Έκδοση" κάτω. Δεν έχω link για αυτό (κάνει form submit ) Σε σχετική σημείωση: Aν κάποιος γυρίσει στο κινητό τον mobile browser στην "Πλήρη Έκδοση" του site, τότε υπάρχει ένα πρόσθετο link "Χρήση mobile έκδοσης" κάτω από το "Εμφάνιση και Γλώσσα" του footer που δουλεύει. Αυτό το πρόσθετο link για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται σε mobile Firefox, αλλά εμφανίζεται σε Chrome και Opera . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ερώτηση Εάν κάποιος όπως εγώ ανεβάσει ένα πρόγραμμα που δίνεται δωρεάν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο σε άλλη σελίδα ώστε να είναι διαθέσιμο εξ απαντος Θεωρείται πειρατεία; Είναι αντίθετο στους κανονισμούς του insomnia? Να ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να ρωτήσω με ποια κριτήρια γίνονται οι διαβαθμίσεις των users πχ Senior member, Member, Junior member κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να ρωτήσω με ποια κριτήρια γίνονται οι διαβαθμίσεις των users πχ Senior member, Member, Junior member κλπ Ανάλογα με τον αριθμό μηνυμάτων που έχεις στο forum από όσο ξέρω αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Newbie μέχρι 30 μηνύματα junior mebers μέχρι 100 μηνύματα senior mebers από 100 μηνύματα και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ανάλογα με τον αριθμό μηνυμάτων που έχεις Ο Dimitris Verlis έχει 33 μηνύματα και είναι Advanced Member και γω έχω 766 μηνύματα και είμαι Junior Member. Ο haHa έχει 11.778 μηνύματα και είναι Senior Member και ο afterhours έχει 387 μηνύματα και είναι πάλι Senior Member. O afterhours έχει 387 μηνύματα και είναι Senior Member και γω έχω 766 μηνύματα και είμαι Junior Member. ????????????? Περιμένω απάντηση από διαχειριστή αν είναι δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο Dimitris Verlis έχει 33 μηνύματα και είναι Advanced Member και γω έχω 766 μηνύματα και είμαι Junior Member. Ο haHa έχει 11.778 μηνύματα και είναι Senior Member και ο afterhours έχει 387 μηνύματα και είναι πάλι Senior Member. O afterhours έχει 387 μηνύματα και είναι Senior Member και γω έχω 766 μηνύματα και είμαι Junior Member. Σε παλιούς λογαριασμούς έβγαζε πρόβλημα με την διαβάθμιση των μελών πες το σε κάποιον moderator να στο διορθώσει γίνεται από όσο ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις