astrosunnefo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αξιολογησω ενα ατομο? Θα πας στη σχετική αγγελία. Θα δεις πως κάτω απ' τη Περιγραφή, υπάρχει μια περιοχή για τις Αξιολογήσεις. 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αξιολογησω ενα ατομο? Όπως λέει και η astrosunnefo, κάτω από την αγγελία γράφει αν είχατε συμμετοχή σε αυτή την αγγελία κάντε αξιολόγηση πατώντας εδώ. Πατάς εκεί και γράφεις τι θέλεις 1
astrosunnefo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 βρισκω ενα βιντεο στο ιντερνετ που δεν ειναι στο youtube και θελω να το ανεβασω εδω Αν δεν υπάρχει τρόπος να πάρεις το URL τού βίντεο ή δεν μπορείς να βρεις κάπου αλλού το βίντεο για να το πάρεις, τότε δίνεις τη σελίδα, ώστε να δουν το βιντεάκι από εκεί. 1
funbreaker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να μαρκάρω threads ή posts ως αγαπημένα για να τα βρίσκω μετά εύκολα?
astrosunnefo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να μαρκάρω threads ή posts ως αγαπημένα για να τα βρίσκω μετά εύκολα? Μπορεί να σ' εξυπηρετήσει το "Συνδρομή στο θέμα". Πατώντας σ' αυτό, δημιουργείς μια λίστα θεμάτων, την οποία τη βρίσκεις στο "Οι Συνδρομές μου". 1
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ή απλά τα σώζεις στα αγαπημένα του browser σου σε ένα φάκελο insomnia πχ! (Για να σώσεις συγκεκριμένο μήνυμα πατάς δίπλα στον αριθμό του μηνύματος και σου δίνει λινκ).
Dimitris1123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, Θέλω να μου αφήσει αξιολόγηση ο πωλητής ενός αντικειμένου, μπορείτε να μου πείτε οδηγίες να τον καθοδηγήσω;
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αξιολογησω ενα ατομο? Θα πας στη σχετική αγγελία. Θα δεις πως κάτω απ' τη Περιγραφή, υπάρχει μια περιοχή για τις Αξιολογήσεις. Καλημέρα, Θέλω να μου αφήσει αξιολόγηση ο πωλητής ενός αντικειμένου, μπορείτε να μου πείτε οδηγίες να τον καθοδηγήσω; Τσεκαρε τα παραπανω ποστ.
Zaytsev Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, αλλά θέλω να ρωτήσω, πως μπορώ να βλέπω το "Νέο Περιεχόμενο", μέσω της εφαρμογής για το iOS/Android ;
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Σε περίπτωση που ανοίξω νήμα σε λάθος ενότητα, μπορώ να το τροποποιήσω? Ή του κάνω αναφορά και το μεταφέρει κάποιος mod?
badweed Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει τροπος να σβησω οτι περιοχομενο εχω αναρτησει και καταχωρησει στο insomnia ; και επισης , πως σβηνω τον λογαριασμο μου ; (ναι δυσαρεσκεια )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Όχι, δεν υπάρχει τρόπος. Όπως ρητά αναφέρουν οι όροι χρήσης: Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο Insomnia.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο Insomnia.gr. Εξαίρεση γίνεται στην περίπτωση ανάρτησης προσωπικών δεδομένων (τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ.) Ούτε ο λογαριασμός διαγράφεται. Συνήθως, όμως, αν ένα μέλος ζητήσει τον οριστικό αποκλεισμό του λογαριασμού του (λόγω αποχώρησης) το αίτημα ικανοποιείται. Γι' αυτό, απευθύνσου σε κάποιο μέλος της διαχειριστικής ομάδας (όχι στους reviewers και τους news editors).
mike299 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πως μπορώ όταν βάζω link να είναι όλο το κείμενό-τιτλος hyperlinked και όχι μόνο η πρώτη λέξη όπως συμβαίνει όταν το επιλέγω από τον editor ? Παράδειγμα λάθους εμφάνισης: Site: FAQ(Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ! Ενώ θα έπρεπε εμφανισιακά να είναι έτσι: FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!
evoracing Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τελικά μετά από 1-2 χρόνια (ούτε καν θυμάμαι) τα στάτους θα τα ξανά βάλετε στην θέση τους? εκείνο το μικρό παραθυράκι κάτω από τα καινούργια θέματα που είχαμε λιώσει το F5 μπας και γραφτεί τίποτα. Πως μπορώ όταν βάζω link να είναι όλο το κείμενό-τιτλος hyperlinked και όχι μόνο η πρώτη λέξη όπως συμβαίνει όταν το επιλέγω από τον editor ? Παράδειγμα λάθους εμφάνισης: Site: FAQ(Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ! Ενώ θα έπρεπε εμφανισιακά να είναι έτσι: FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ! Έτσι? Αν ναι επιλέγεις το κείμενο που θες και πατάς το link (αλυσίδα με πράσινο +) και βάζεις το link. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις