censOred Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Σε διάφορα topics εμφανίζονται μέσα στα posts ανθρώπων hyperlinks εκεί που υπάρχουν λέξεις που βρίσκονται στον τίτλο με ανακατεύθυνση στο ίδιο το τοπικ.Είναι κάποιος ιός?
panos- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Σε διάφορα topics εμφανίζονται μέσα στα posts ανθρώπων hyperlinks εκεί που υπάρχουν λέξεις που βρίσκονται στον τίτλο με ανακατεύθυνση στο ίδιο το τοπικ. Είναι κάποιος ιός? Όχι μπορεί να τα βάζουν οι συντάκτες τους για να πηγαίνουν σε συγκεκριμένο μήνυμα( πχ γράφω το 2638 και λέω για ένα κινητό που γραψαμε στο 323, βάζω μία ανακατεύθυνση το παταει αυτός και τον πηγαίνει κατευθείαν εκεί).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 το ανεβάζεις σε image hosting site και το linkάρεις εδώ σαν photo...
Saros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ειμαι καινουργιος και δεν εχω ιδεα πως μπορω να κανω νεο θεμα / ερωτηση
parlapipas25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 το ανεβάζεις σε image hosting site και το linkάρεις εδώ σαν photo...Αυτο εκανα αλλα μου το βγαζει σαν broken..
astrosunnefo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 πως ανεβαζουμε gif? Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις την εικόνα. Παίρνεις το URL της, κι ανεβάζεις την εικόνα μέσω του αντίστοιχου εικονιδίου, επικολλώντας το URL της. ειμαι καινουργιος και δεν εχω ιδεα πως μπορω να κανω νεο θεμα / ερωτηση Πας εκεί που σ' ενδιαφέρει ν' ανοίξεις το θέμα σου, και πατάς στο «Νέο Θέμα», που βρίσκεται πάνω δεξιά.
parlapipas25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδα οτι εχει καταληξη mp4 αρα ειναι βιντεο..Πως ανεβαζουμε βιντεο;
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το ανεβάζεις σε youtube (δικό σου κανάλι) ή το βρίσκεις έτοιμο στο youtube, αν ήδη υπάρχει σε άλλο κανάλι εκεί, και μετά copy paste εδώ σε μήνυμα το url (διεύθυνση) του video.
parlapipas25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το ανεβάζεις σε youtube (δικό σου κανάλι) ή το βρίσκεις έτοιμο στο youtube, αν ήδη υπάρχει σε άλλο κανάλι εκεί, και μετά copy paste εδώ σε μήνυμα το url (διεύθυνση) του video.Αλλος τροπος δηλαδη δεν υπαρχει;Ενταξει,ευχαριστω πολυ παντως!
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλος τροπος δηλαδη δεν υπαρχει; Όπως; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για upload video για να το μοιραστείς με άλλους. To θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις ακριβώς και γιατί δεν βολεύει το youtube;
parlapipas25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για upload video για να το μοιραστείς με άλλους. To θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις ακριβώς και γιατί δεν βολεύει το youtube; βρισκω ενα βιντεο στο ιντερνετ που δεν ειναι στο youtube και θελω να το ανεβασω εδω
johnmegarythmos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα σας θελω να ρωτησω κατι , αμα θελει καποιος να βαλει αγγελια στο insοmnia και μετα το μετανιωσει πως την διαγραφει; επισης πως μπορει να την επεξεργαστει ; ή να αφαιρεσει κατι σε μια αγγελια και να βαλει σε μια νεα αγγελια; . θα πρεπει να ενημερωσουμε τους διαχειριστες; και αν ναι πως γινεται; ειμαι αρχαριος με τις αγγελιες και θελω να ξερω , ευχαριστω πολυ! .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα σας θελω να ρωτησω κατι , αμα θελει καποιος να βαλει αγγελια στο insοmnia και μετα το μετανιωσει πως την διαγραφει; επισης πως μπορει να την επεξεργαστει ; ή να αφαιρεσει κατι σε μια αγγελια και να βαλει σε μια νεα αγγελια; . θα πρεπει να ενημερωσουμε τους διαχειριστες; και αν ναι πως γινεται; ειμαι αρχαριος με τις αγγελιες και θελω να ξερω , ευχαριστω πολυ! . ΟΚ, γρήγορες οδηγίες: 1. Τα μέλη μπορούν να δημοσιεύουν δύο (2) αγγελίες ανά επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. 2. Οι αγγελίες δεν διαγράφονται - ούτε από τα μέλη ούτε από τους διαχειριστές. 3. Επεξεργασία αγγελίας επιτρέπεται μόνο εντός μερικών ημερών από τη δημοσίευσή της. 4. Εκ νέου υποβολή αγγελίας επιτρέπεται αφού παρέλθουν επτά ημερολογιακές ημέρες από την δημοσίευση της 2ης αγγελίας του ίδιου μέλους.
rethymno4paok Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αξιολογησω ενα ατομο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις