Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γιατί είδα τον Αϋπνία του insomnia με κόκκινες πιτζάμες λίγο καιρό πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στο νήμα ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ , πως μπορώ να μεταβώ σε συγκεκριμένες σελίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Στο νήμα ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ , πως μπορώ να μεταβώ σε συγκεκριμένες σελίδες; Εκει που λεει "Σελιδα χ απο χ", αν πατησεις πανω σε αυτο εχεις επιλογη να βαλεις συγκεκριμενη σελιδα. Μπορεις επισης και αλλαζοντας τον αντιστοιχο αριθμο στο link στο browser που χρησιμοποιεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ, αλλά που είναι ακριβώς αυτό που γραφεις; Το δεύτερο δεν το κατάλαβα, συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ, αλλά που είναι ακριβώς αυτό που γραφεις; Το δεύτερο δεν το κατάλαβα, συγνώμη. Στο link που φαινεται στη γραμμη που βαζουμε τις διευθυνσεις οταν εισαι στο θεμα π.χ. "ποιο τραγουδι ακουτε τωρα"στο τελος του link φαινεται κ η σελιδα..εκει μπορεις να αλλαξεις την σελιδα κ αυτοματα να μεταβεις στην σελιδα που θες..http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-συχνές-ερωτήσεις-πριν-ανοίξετε-νέο-θέμα-δείτε/page-36 Τωρα στο θεμα που γραφω ειμαι στη σελιδα 36 που το γραφει στο τελος του link που εβαλα παραπανω.αν θελω να παω στη σελιδα 20 θα σβησω το 36 κ θα βαλω 20 κ θα πατησω μεταβαση..ελπιζω να μουν κατανοητη κ να βοηθησα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Κάνω αυτό που είπες και όντως με πάει στη σελίδα που θέλω. Αφού την φορτώσει όμως ,όχι πλήρως, αυτόματα με ξαναγυρνά στην τελευταία. Στο Tablet και στο smartphone. Στο desktop Δεν το δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Κάνω αυτό που είπες και όντως με πάει στη σελίδα που θέλω. Αφού την φορτώσει όμως ,όχι πλήρως, αυτόματα με ξαναγυρνά στην τελευταία. Στο Tablet και στο smartphone. Στο desktop Δεν το δοκίμασα. Και σε desktop μια απ' τα ίδια. Με το πρώτο που σου είπε ο overpower, όμως, είσαι κομπλέ. Σου επισυνάπτω ένα shot, για να καταλάβεις πού θα κάνεις το κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Αυτό έπιασε. Ευχαριστώ και τις δύο ευγενικές κοπελιές, καθώς και τον overpower. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 δεν ανοίγω θέμα για αυτό, το ξαναβάζω μπας και ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνεται ή όχι Υπάρχει τρόπος να έχω μία ειδοποίηση για καινούριες απαντήσεις σε θέμα που παρακολουθώ και όχι μια ειδοποίηση για κάθε νέα απάντηση σε θέμα που παρακολουθώ; Φερειπείν, αν κάνω να μπω 3 μέρες στο φόρουμ, θα έχω εκατοντάδες νέες ειδοποιήσεις από 3 μόνο θέματα που κινούνται όμως πολύ, αντί να έχω μόνο 3 ειδοποιήσεις, μία για κάθε θέμα. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρίσκω κάτι, μήπως υπάρχει κάτι και μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispi775 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 πολλές φορές όταν στα pm εμφανίζεται το μήνυμα (το μέλος ..........έχει αποχωρήσει απο την συζήτηση) θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να αποχωρήσεις απο μια συνομηλία με pm? απλά σβήνεις το pm ή υπάρχει άλλος τρόπος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Στο νήμα ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ , πως μπορώ να μεταβώ σε συγκεκριμένες σελίδες; Πες ποιο θέλεις και το ξαναβάζω! πολλές φορές όταν στα pm εμφανίζεται το μήνυμα (το μέλος ..........έχει αποχωρήσει απο την συζήτηση) θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να αποχωρήσεις απο μια συνομηλία με pm? απλά σβήνεις το pm ή υπάρχει άλλος τρόπος ; Νομίζω αυτό το βγάζει αν σβήσεις το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 δεν ανοίγω θέμα για αυτό, το ξαναβάζω μπας και ξέρει κάποιος να μου πει αν γίνεται ή όχι Υπάρχει σχετική ρύθμιση (την είδα αλλά δεν την έχω δοκιμάσει btw) αλλά χάνεις την αμεσότητα έτσι, δηλαδή πες οτι επιλέγεις να σου στέλνεται σύνοψη κάθε μέρα, θα σου έρχονται μια φορά την μέρα και όχι την στιγμή που γίνονται οι απαντήσεις, σε βολεύει αυτό.... ; Τώρα να παίρνεις μόνο μια ειδοποίηση δεν γίνεται, πρέπει να έχει δικαίωμα να σβήσει το fortum μηνύματα απο τα εισερχόμενα σου (να σβήσει πχ το παλιό και να σου στείλει το ενημερωμένο), δεν γίνεται αυτό. Απλά επιλέγεις πότε θα σου στέλνει και τι θα στέλνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreGe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πως ναοιγουμε ενα νεο θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πως ναοιγουμε ενα νεο θεμα? Πας εκεί που θέλεις ν' ανοίξεις τη νέα συζήτηση και κλικάρεις το κουμπί «Νέο Θέμα». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreGe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πας εκεί που θέλεις ν' ανοίξεις τη νέα συζήτηση και κλικάρεις το κουμπί «Νέο Θέμα». Ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις