gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Στον επεξεργαστή κειμένου δεν υπάρχει κουμπί για offtopic; κάθε φορά πρέπει να το βάζω χειροκίνητα, δηλαδή να γράφω [ OFFTOPIC ] ......... [ /OFFTOPIC ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poutin Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 glxy s7 edge 520 eyrw απο αμερικη.ονομα πωλητη ioannis123 . glxy s7 edge 520 eyrw απο αμερικη.ονομα πωλητη ioannis123 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 καλήμερα , εχω τον όπερα και κάτι έκανα και δεν μου εμφανίζονται οι τίτλοι στις αγγελίες. του έχει συμβεί κανενός να μου πει την λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για δοκίμασε να καθαρίσεις την cache Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 σε ευχαριστω αλλα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Με άλλον browser δηλαδή τα βλέπεις κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ναι με chrome μια χαρα ολα. δεν μου εμφανιζει το λινκ για να μπω στην αγγελια μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα από χθες το μεσημέρι, δε μπορώ να στείλω ή να λάβω μήνυμα, ακόμη έφυγε το εικονίδιο των μηνυμάτων από πάνω, δοκίμασα να διαγράψω cache και τέτοια αλλά πάλι τίποτα, δοκίμασα να στείλω σε αυτόν τον λογαριασμό μηνύματα από άλλον αλλά παλι λέει ότι δε μπορώ να δεχτώ μηνύματα, Επίσης όταν πάω να συειμψ μήνυμα σε κάποιον πωλητή για μια αγγελία λέει ότι πρέπει να συνδεθώ πρώτα ενώ ειμαι συνδεδεμένος.. δε ξέρω γιατί έγινε κάτι τέτοιο, καμια βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάνε scroll down τέρμα κάτω το site, έχει μια κατηγορία που λέει Tools κι εκεί Διαγραφή cookies. Πάτα το, ξανακάνε login και δες μπας κι έφτιαξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheCaptainSS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Κάνε scroll down τέρμα κάτω το site, έχει μια κατηγορία που λέει Tools κι εκεί Διαγραφή cookies. Πάτα το, ξανακάνε login και δες μπας κι έφτιαξε... Μπα τίποτα, άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ctrl+F5 μπας και έχει φάει κάνα κόλλημα? Το κάνει και με άλλους browsers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ο αποκλεισμος χρηστη καταργηθηκε? Πως μπορει κανεις να απαλλαχτει απο καποιον, που του στελνει πχ. υβριστικα pm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ignore preferences και add στην λίστα με option για pm/messages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ignore preferences και add στην λίστα με option για pm/messages. O αποστολεας θα γνωριζει ότι τα pm του δεν πανε στο προορισμο τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 O αποστολεας θα γνωριζει ότι τα pm του δεν πανε στο προορισμο τους? Δεν το γνωρίζω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις