ekkli Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Υπάρχει τρόπος να έχω μία ειδοποίηση για καινούριες απαντήσεις σε θέμα που παρακολουθώ και όχι μια ειδοποίηση για κάθε νέα απάντηση σε θέμα που παρακολουθώ; Φερειπείν, αν κάνω να μπω 3 μέρες στο φόρουμ, θα έχω εκατοντάδες νέες ειδοποιήσεις από 3 μόνο θέματα που κινούνται όμως πολύ, αντί να έχω μόνο 3 ειδοποιήσεις, μία για κάθε θέμα. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρίσκω κάτι, μήπως υπάρχει κάτι και μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinosShm Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μια ερωτηση... Ειμαι μελος αρκετο καιρο στο φορουμ αλλα τον τελευταίο χρόνο είμαι σχετικα ενεργος.. Ωστόσο πρώτη φορα μου συνέβη το εξης.. Εχω κανει γυρω στις 4-5 συναλλαγες στο insomnia.. Ομως προσφατα, εκλεισα ραντεβού με ένα μελος για εναν cpu, ο άνθρωπος αυτος εχει 50+ θετικες αξιολογησεις, ουδεμία αρνητική. Να μην τα πολυλογώ, περιμενα 40 λεπτα στο Συνταγμα, περιμένοντας ή να εμφανιστει ή εστω να παρει ενα τηλέφωνο να πει οτι κατι του ετυχε.. Μπορω σε αυτη την περιπτωση να κανω αρνητική αξιολογηση? Ή θα σβηστεί ? Αν μ ελεγε εστω και σε pm, οτι "ξερεις κατι ετυχε κλπ" θα του ελεγα ολα ενταξει, ας κανονίσουμε αλλη φορα.. Ειδε το μήνυμα που του ειχα στειλει πριν ξεκινησω το βραδυ εκεινης της ημέρας..ουτε καν που απαντησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopoulosc Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μια ερωτηση... Ειμαι μελος αρκετο καιρο στο φορουμ αλλα τον τελευταίο χρόνο είμαι σχετικα ενεργος.. Ωστόσο πρώτη φορα μου συνέβη το εξης.. Εχω κανει γυρω στις 4-5 συναλλαγες στο insomnia.. Ομως προσφατα, εκλεισα ραντεβού με ένα μελος για εναν cpu, ο άνθρωπος αυτος εχει 50+ θετικες αξιολογησεις, ουδεμία αρνητική. Να μην τα πολυλογώ, περιμενα 40 λεπτα στο Συνταγμα, περιμένοντας ή να εμφανιστει ή εστω να παρει ενα τηλέφωνο να πει οτι κατι του ετυχε.. Μπορω σε αυτη την περιπτωση να κανω αρνητική αξιολογηση? Ή θα σβηστεί ? Αν μ ελεγε εστω και σε pm, οτι "ξερεις κατι ετυχε κλπ" θα του ελεγα ολα ενταξει, ας κανονίσουμε αλλη φορα.. Ειδε το μήνυμα που του ειχα στειλει πριν ξεκινησω το βραδυ εκεινης της ημέρας..ουτε καν που απαντησε.. Γειά σου φίλε μου, Αξιολόγηση χωρίς συναλλαγή μάλλον θα σβηστεί,όπως αναφέρεται και στους όρους...Εάν μπεις στην σελίδα του μέλους,υπάρχει κάτω δεξιά ένα κουμπί "αναφορά",μπορείς να αναφέρεις το θέμα εκεί,δεν ξέρω βέβαια αν θα γίνει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το sidebar με τα status γιατί καταργήθηκε, γνωρίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 πως μπορώ να ψάξω σε κάποιο νήμα για μηνύματα που έχω γράψει συγκεκριμένα εγώ ή κάποιος άλλος χρήστης; Δηλαδή να κάνω αναζήτηση μυνημάτων με βάση το όνομα χρήστη (το δικό μου ή κάποιου άλλου) σε συγκεκριμένο νήμα/θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το sidebar με τα status γιατί καταργήθηκε, γνωρίζουμε; Κάτι είχανε πει ότι θα επιστρέψει βελτιωμένο! πως μπορώ να ψάξω σε κάποιο νήμα για μηνύματα που έχω γράψει συγκεκριμένα εγώ ή κάποιος άλλος χρήστης; Δηλαδή να κάνω αναζήτηση μυνημάτων με βάση το όνομα χρήστη (το δικό μου ή κάποιου άλλου) σε συγκεκριμένο νήμα/θέμα. Πατάς το κουμπί της αναζήτησης χωρίς να γράψεις κάτι και στην επόμενη σελίδα έχει πεδίο Εύρεση δημιουργού. Εκεί βάζεις το nick που θέλεις και σου βγάζει όλα τα μηνύματα που έχει γράψει στο θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πατάς το κουμπί της αναζήτησης χωρίς να γράψεις κάτι και στην επόμενη σελίδα έχει πεδίο Εύρεση δημιουργού. Εκεί βάζεις το nick που θέλεις και σου βγάζει όλα τα μηνύματα που έχει γράψει στο θέμα. Και ήταν τόσο απλό, εγώ πατούσα δίπλα στο γρανάζι και είχε επιλογή για αναζήτηση στα φόρουμ/υποφόρουμ και όχι σε συγκεκριμένα θέματα. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γιατι αλλαξε το logo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τι εννοείς; Ίδιο μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 ειναι κοκκινο και χαμογελαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για να ταιριάζει με τα banners του Mediamarkt, υποθέτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σωστα υποθετεις. Ειδα οτι στο λαπιτοπι γραφει yolo που ειναι το νεο συνθημα των μμ. Πρεπει να καθαρισε καλη μπαζα ο χαλ για να αλλαξει λογκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σωστα υποθετεις. Ειδα οτι στο λαπιτοπι γραφει yolo που ειναι το νεο συνθημα των μμ. Πρεπει να καθαρισε καλη μπαζα ο χαλ για να αλλαξει λογκο. YOLO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makedon123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πως ανοίγω δικό μου θέμα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στην ενότητα που θέλεις πατάς το κουμπί "νέο θέμα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις