Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Λοιπόν αν μας τύχει απατεώνας στις αγγελίες, πως κάνουμε αξιολόγηση? Προφανώς απειλούν για εκδικητική. 

Γιατί αν είναι να φάω και εγώ ψεύτικη απο τον απατεώνα χαίρω πολύ.

Ευχαριστώ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Ολοκληρώθηκε συναλλαγή? Αν όχι δεν επιτρέπεται αξιολόγηση και αν έχουν γίνει σβήνονται μετά από report...

Τώρα αν ολοκληρώθηκε και σου κάνει κακή για αντίποινα δεν γνωρίζω τι προβλέπεται...

Ολοκληρώθηκε συναλλαγή? Αν όχι δεν επιτρέπεται αξιολόγηση και αν έχουν γίνει σβήνονται μετά από report...

Τώρα αν ολοκληρώθηκε και σου κάνει κακή για αντίποινα δεν γνωρίζω τι προβλέπεται...

Προφανώς μετά απο ολοκληρωμένη, για αυτό με καίει ;)

Aλλά ναι, σίγουρα θα φάω για αντίποινα, μου το είπε στο τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι έχω φωτογραφίες κτλ. 

Αυτό που ψάχνω εγώ τώρα λογικά είναι το ίδιο που ρώτησες και εσύ:

Όταν πατάω Τα Μηνύματά Μου, μου εμφανίζει όλα τα threads τα οποία είτε έχω δημιουργήσει, είτε έχω απαντήσει, με το αντίστοιχο αστεράκι Μπλε ή transparent, αν υπάρχει κάποιο νέο post. Υπάρχεις τρόπος να σταματήσεις να παρακολουθείς αυτά τα threads? Κάποια όπως Προτάσεις για σκληρούς δίσκους κτλπ. κάθε φορά είναι unread, ενώ τελικά ούτε που με ενδιαφέρει να το παρακολουθώ. Είχα ρωτήσει κάτι ένα φεγγάρι και τώρα με ακολουθάει!

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που λέμε και οι δύο αν δεν δοθεί η δυνατότητα διαγραφής των post που έχουμε κάνει εμείς. Και αυτό διότι Το 'Τα Μηνύματα μου' ή αλλιώς το Περιεχόμενο <username> είναι ουσιαστικά ένα search στο forum με key το username του καθενός και sort by updated lately. Για του λόγου το αληθές δοκίμασε να κάνεις ένα search στο forum με το username σου. 

Τα παραπάνω το υποθέτω, δεν ρώτησα κανένα dev. 

Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση , θέλει η γυναίκα μου να ανοίξει δικό της λογαριασμό στο φόρουμ, αν αυτή μπαίνει απο τον δικό της λογαριασμό με το tablet της και εγώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος απο τον υπολογιστή μου με τον δικό μου λογαριασμό, θα θεωρηθεί διπλο account κατι που απαγορεύεται απο τους κανόνες?

Όχι βέβαια!

Προσοχή: η απάντηση είναι διαφορετική σε περίπτωση που παρατηρηθεί ύποπτη δραστηριότητα στις αγγελίες όπως αλληλοαξιολογήσεις. Όμως φαντάζομαι πως δεν πρόκειται για τέτοια περίπτωση γιατί κανείς δεν είναι τόσο χαζός να "καρφωθεί" μόνος του... :mrgreen:

Καλησπερα σας.

Εχω ανοιξει πριν λιγο καιρο λογαριασμο και σημερα ανοιξε κι ο αδερφος μου δικο του αλλα οταν ειμαι συνδεμενος απο το pc μου εγω και παει να μπει απο το tablet κι ο αδερφος μου στο δικο του λογαριασμο,μας αποσυνδεει και απο τα δυο pc!Δηλαδη αφηνει ειτε απο το pc ειτε απο το  tablet,μονο τον εναν να ειναι συνδεμενος!Πως γινεται αυτο;

Δοκίμασε και στους 2 υπολογιστές να αδειάσεις την browser cache:

http://www.insomnia.gr/topic/469768-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-cache-cookies/

Επίσης, να σβήσεις τα cookies που ανήκουν στο insomnia.gr (στον Firefox ξέρω ότι γίνεται επιλεκτικά ανά website, στους άλλους browsers δε γνωρίζω πώς δυστυχώς).

• 3 εβδομάδες αργότερα...

λοιπον, κατ αρχας θα θελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια, για την απιστευτη οργανωση π υπαρχει στις αγγελιες. Εχω μεινει! Πολυ ωραιο αυτο με τις κατηγοριες. Ψαχνεις κ βρισκεις αυτο που θες χωρις καθολου κοπο! ξερεις π να ψαξεις! ΕΥΓΕ! τωρα μια ερωτηση γιατι ειμαι πρωταρης οσον αφορα τις αγγελιες εδω. Εχω βαλει μια αγγελια εδω κ περιπου μια βδομαδα, αλλα εχει "χωθει" στο πατο με τις δημοσιευσεις αλλων μελων. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ να κανω νεα υποβολη? Εχει ενα κουμπι εκει αλλα δεν μπορω να το πατησω. πρεπει να περασουν καποιες συγκεκριμμενες μερες ή παιζει κατι αλλο!? χιλια ευχαριστω εκ των προταιρων!

Κάποιες φορές κάνω παράθεση ένα μήνυμα που έχει φωτογραφία και στην παράθεση φαίνεται και η φωτογραφία. Άλλες φορές δεν φαίνεται. Από τι εξαρτάται;

Κλειδωσα πριν μέρες μια αγγελία μου με κάτι παιχνίδια. Σήμερα ένα παιδί πήρε κάποια παιχνίδια και ενώ η αγγελία μου ειναι κλειδωμένη μου άφησε αξιολόγηση κανονικα. Εγώ πως μπορώ να του αφήσω αξιολογηση; το αξίζει εμεινα πολύ ικανοποιενος μα δεν ξέρω πως να του γράψω αξιολόγηση. Ευχαριστω

Παιδιά το βρήκα. Σορυ για τον χώρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...