Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέρμα πάνω στη σελίδα, δεξιά από το avatar και το nickname σου έχει ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω. Κάν' το κλικ και μετά επέλεξε «Οι Συνδρομές μου».

thanks δεν το είχα παρατηρήσει.

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να βάλω μια αγγελία αλλά δεν με βάζει στην καταχώρηση. Κάνω κάτι λάθος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πως κανουμε αξιολογηση σε ενα μελος;

Αν έχεις κάνει συναλλαγή πας στην αγγελία στο τέλος της εκεί που λέει αν είχατε συμμετοχή σε αυτή την αγγελία κάντε αξιολόγηση πατώντας εδώ, κάπως έτσι.

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση , θέλει η γυναίκα μου να ανοίξει δικό της λογαριασμό στο φόρουμ, αν αυτή μπαίνει απο τον δικό της λογαριασμό με το tablet της και εγώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος απο τον υπολογιστή μου με τον δικό μου λογαριασμό, θα θεωρηθεί διπλο account κατι που απαγορεύεται απο τους κανόνες?

Δημοσ.

αν αυτή μπαίνει απο τον δικό της λογαριασμό με το tablet της και εγώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος απο τον υπολογιστή μου με τον δικό μου λογαριασμό, θα θεωρηθεί διπλο account κατι που απαγορεύεται απο τους κανόνες?

Όχι βέβαια!

Προσοχή: η απάντηση είναι διαφορετική σε περίπτωση που παρατηρηθεί ύποπτη δραστηριότητα στις αγγελίες όπως αλληλοαξιολογήσεις. Όμως φαντάζομαι πως δεν πρόκειται για τέτοια περίπτωση γιατί κανείς δεν είναι τόσο χαζός να "καρφωθεί" μόνος του... :mrgreen:

Δημοσ.

Όχι βέβαια!

Προσοχή: η απάντηση είναι διαφορετική σε περίπτωση που παρατηρηθεί ύποπτη δραστηριότητα στις αγγελίες όπως αλληλοαξιολογήσεις. Όμως φαντάζομαι πως δεν πρόκειται για τέτοια περίπτωση γιατί κανείς δεν είναι τόσο χαζός να "καρφωθεί" μόνος του... :mrgreen:

ευχαριστω για την απαντηση, οχι πιο πολυ ρωτησα επειδη ισως μπορει να φαινεται η ιδια IP στους δυο λογαριασμους, μηπως κατι τετοιο απαγορευονταν και δεν το ηξερα....

Για τις αγγελιες το γνωριζω  οτι αλληλοαξιολογησεις θα ηταν παρανομο και οπως ειπες χαζο να το εκανα(δεν το εχω και αναγκη, αν δεις εχω +72 θετικες αξιολογησεις :D)

Τωρα για το αν θα ηταν νομιμο να καταχωρουσα αγγελια μου και απο τον λογαριασμο της γυναικας μου δεν ξερω αν θα επιτρεπονταν αλλα και παλι δεν νομιζω οτι μου χρειαζεται....

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες η αναζήτηση στις αγγελίες μου παρουσιάζει πρόβλημα, δεν βγάζει αποτελέσματα όταν χρησιμοποιώ δύο λέξεις (η δευτερη λέξη όπως και οι υπόλοιπες δεν είναι μικρότερες των 3 γραμμάτων) και τα αποτελέσματα σε μια λέξη είναι ελάχιστα ενώ στην ίδια αναζητηση μου έβγαζε σελίδες από μεταχειρισμένα τώρα μου βγάζει μόνο μια....

Windows 8.1 Internet Explorer mobile

Mozilla  Firefox

Δημοσ.

Καλησπερα. Στην αναζήτησή εδώ και καιρό μου εμφανίζει μονο την πρώτη σελίδα. Δεν κάνω κάτι σωστά. Ευχαριστω

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να διαγράφω topic από το περιεχόμενο μου (Τα μηνύματα μου(όχι τα προσωπικά)) ; 

Ο ίδιος δεν μπορείς. Θα πρέπει να αποταθείς σε κάποιον απ' τους mods προσωπικώς ή να κάνεις report το μήνυμα, κι αυτοί θα κρίνουν αν θα διαγραφεί ή όχι - γιατί πχ αν βασίζεται ολόκληρη συζήτηση πάνω στην δική σου απάντηση, όπως καταλαβαίνεις, λίγο δύσκολο να διαγραφεί. Αυτά για τα posts/μηνύματα. Τα topics/νήματα ακόμα πιο δύσκολα να διαγραφούν, με μια μικρή πιθανότητα να σου γίνει η χάρη σε περίπτωση που είναι τόσο φαιδρό σαν θέμα (τόσο στην θεματολογία του όσο και στις απαντήσεις που πιθανώς να ακολούθησαν).

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να διαγράφω topic από το περιεχόμενο μου (Τα μηνύματα μου(όχι τα προσωπικά)) ; 

Αυτό που ψάχνω εγώ τώρα λογικά είναι το ίδιο που ρώτησες και εσύ:

Όταν πατάω Τα Μηνύματά Μου, μου εμφανίζει όλα τα threads τα οποία είτε έχω δημιουργήσει, είτε έχω απαντήσει, με το αντίστοιχο αστεράκι Μπλε ή transparent, αν υπάρχει κάποιο νέο post. Υπάρχεις τρόπος να σταματήσεις να παρακολουθείς αυτά τα threads? Κάποια όπως Προτάσεις για σκληρούς δίσκους κτλπ. κάθε φορά είναι unread, ενώ τελικά ούτε που με ενδιαφέρει να το παρακολουθώ. Είχα ρωτήσει κάτι ένα φεγγάρι και τώρα με ακολουθάει!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...