johnmegarythmos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να ρωτησω το εξης : Αμα πουλησουμε κατι απο το insomnia υπαρχει προμηθεια για την συνναλαγη; Οπως γινοτανε και στην ricardo που εχει κλεισει; . ή οχι ; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να ρωτησω το εξης : Αμα πουλησουμε κατι απο το insomnia υπαρχει προμηθεια για την συνναλαγη; Οπως γινοτανε και στην ricardo που εχει κλεισει; . ή οχι ; . Όχι δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν υπάρχει. σε ευχαριστω πολυ να το εχω υποψιν μου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 σε ευχαριστω πολυ να το εχω υποψιν μου . στις αγγελιες γραφει και το μεγιστο αριθμο αγγελιων και ολα τα αλλα που πρεπει ναξερεις για τις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaddict Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά μόνο σε μένα υπάρχει πρόβλημα με τις αγγελίες; κενα usernames, σχεδόν αδύνατη αναζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά μόνο σε μένα υπάρχει πρόβλημα με τις αγγελίες; κενα usernames, σχεδόν αδύνατη αναζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/599656-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaddict Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 δεν το ειχα δει. Υποθετω ακομα προβλημα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Yeap, το πότε θα φτιαχτεί, no idea... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zappa_06 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Εάν κλειδώσω μια αγγελία γιατί δεν θέλω πλέον να την διαπραγματευτώ ή πουλήθηκε η συσκευή π.χ. , θα μπορώ στη συνέχεια να αναρτήσω μια νέα άμεσα ή πρέπει να περιμένω να κλείσει εβδομάδα για νέα υποβολή. Επίσης αν το κλείσιμο γίνει πέραν του 5νθημέρου που επιτρέπεται η επεξεργασία, μπορώ κατά το κλείσιμο να επεξεργαστώ τον τίτλο να γράψω " επωλήθη" π.χ. να ενημερώσω και το forum ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Εάν κλειδώσω μια αγγελία γιατί δεν θέλω πλέον να την διαπραγματευτώ ή πουλήθηκε η συσκευή π.χ. , θα μπορώ στη συνέχεια να αναρτήσω μια νέα άμεσα ή πρέπει να περιμένω να κλείσει εβδομάδα για νέα υποβολή. Επίσης αν το κλείσιμο γίνει πέραν του 5νθημέρου που επιτρέπεται η επεξεργασία, μπορώ κατά το κλείσιμο να επεξεργαστώ τον τίτλο να γράψω " επωλήθη" π.χ. να ενημερώσω και το forum ? Το κλείδωμα μιας αγγελίας δεν "ελευθερώνει" θέση για δημοσίευση νέας αγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zappa_06 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το κλείδωμα μιας αγγελίας δεν "ελευθερώνει" θέση για δημοσίευση νέας αγγελίας. Ευχαριστώ , και πώς "ελευθερώνω" θέση για δημοσίευση νέας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέραν του να περιμένεις να περάσουν 7 ημέρες από τη δημοσίευση της προτελευταίας σου αγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κάπου μια λίστα στην οποία να φαίνονται όλα τα θέματα στα οποία έχω κάνει συνδρομή ώστε να έχω εποπτία και να αφαιρώ όσα δεν με ενδιαφέρούν πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Τέρμα πάνω στη σελίδα, δεξιά από το avatar και το nickname σου έχει ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω. Κάν' το κλικ και μετά επέλεξε «Οι Συνδρομές μου». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zappa_06 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέραν του να περιμένεις να περάσουν 7 ημέρες από τη δημοσίευση της προτελευταίας σου αγγελίας. Σ' ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις