Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να ρωτησω το εξης :

Αμα πουλησουμε κατι απο το insomnia υπαρχει προμηθεια για την συνναλαγη;

Οπως γινοτανε και στην ricardo που εχει κλεισει; . ή οχι ; .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα και συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να ρωτησω το εξης :

Αμα πουλησουμε κατι απο το insomnia υπαρχει προμηθεια για την συνναλαγη;

Οπως γινοτανε και στην ricardo που εχει κλεισει; . ή οχι ; .

Όχι δεν υπάρχει.

σε ευχαριστω πολυ να το εχω υποψιν μου .

στις αγγελιες γραφει και το μεγιστο αριθμο αγγελιων και ολα τα αλλα που πρεπει ναξερεις για τις αγγελιες.

• Super Moderators

Ρε παιδιά μόνο σε μένα υπάρχει πρόβλημα με τις αγγελίες; κενα usernames, σχεδόν αδύνατη αναζήτηση

http://www.insomnia.gr/topic/599656-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/

Καλημέρα,

Εάν κλειδώσω μια αγγελία γιατί δεν θέλω πλέον να την διαπραγματευτώ ή πουλήθηκε η συσκευή π.χ. , θα μπορώ στη συνέχεια να αναρτήσω μια νέα άμεσα ή πρέπει να περιμένω να κλείσει εβδομάδα για νέα υποβολή.

Επίσης αν το κλείσιμο γίνει πέραν του 5νθημέρου που επιτρέπεται η επεξεργασία, μπορώ κατά το κλείσιμο να επεξεργαστώ τον τίτλο να γράψω " επωλήθη" π.χ. να ενημερώσω και το forum ?

• Super Moderators

Καλημέρα,

Εάν κλειδώσω μια αγγελία γιατί δεν θέλω πλέον να την διαπραγματευτώ ή πουλήθηκε η συσκευή π.χ. , θα μπορώ στη συνέχεια να αναρτήσω μια νέα άμεσα ή πρέπει να περιμένω να κλείσει εβδομάδα για νέα υποβολή.

Επίσης αν το κλείσιμο γίνει πέραν του 5νθημέρου που επιτρέπεται η επεξεργασία, μπορώ κατά το κλείσιμο να επεξεργαστώ τον τίτλο να γράψω " επωλήθη" π.χ. να ενημερώσω και το forum ?

Το κλείδωμα μιας αγγελίας δεν "ελευθερώνει" θέση για δημοσίευση νέας αγγελίας. 

Το κλείδωμα μιας αγγελίας δεν "ελευθερώνει" θέση για δημοσίευση νέας αγγελίας. 

Ευχαριστώ , και πώς "ελευθερώνω" θέση για δημοσίευση νέας ?

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέραν του να περιμένεις να περάσουν 7 ημέρες από τη δημοσίευση της προτελευταίας σου αγγελίας.

Υπάρχει κάπου μια λίστα στην οποία να φαίνονται όλα τα θέματα στα οποία έχω κάνει συνδρομή ώστε να έχω εποπτία και να αφαιρώ όσα δεν με ενδιαφέρούν πλέον?

Τέρμα πάνω στη σελίδα, δεξιά από το avatar και το nickname σου έχει ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω. Κάν' το κλικ και μετά επέλεξε «Οι Συνδρομές μου».

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέραν του να περιμένεις να περάσουν 7 ημέρες από τη δημοσίευση της προτελευταίας σου αγγελίας.

Σ' ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...