poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 γεια σας.. θα ηθελα να ρωτησω αρχικα πως μπορω να βρω να δω και να επεξεργαστω τις αγγελιες που εχω αναρτηση; και δευτερον εχω αγορασει ενα αντικειμενο που ειχα βαλει σε αναρτηση και θελω να κατεβασω την αναρτηση πως μπορω να το κανω; κλικ στο profile σου πανω πανω μετα my profile μετα κατω αριστερα trader Μετα For more check Τeowolfaki's analytic profile for Classifieds! και αριστερα ειναι οι αγγελιες για να μπεις μεσα και να τις δεις.δεν μπορεις να σβησεις αγγελια ουτε μπορεις να κανεις αλλαγη στην αγγελια μετα απο χ καιρο.αν πωληθει αυτο που θες την κανεις marked as closed. http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/366869-teowolfaki/
Teowolfaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 με βοηθησε το λινκ που μου εστειλες ευχαριστω απλα να πω ομως πως λογο της δουλειας μου μπαινω απο κινητο και οχι απο καποιο υπολογιστη και δεν μπορω να βρω να κανω επεξεργασια την αναρτηση η να την κλειδωσω...
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 με βοηθησε το λινκ που μου εστειλες ευχαριστω απλα να πω ομως πως λογο της δουλειας μου μπαινω απο κινητο και οχι απο καποιο υπολογιστη και δεν μπορω να βρω να κανω επεξεργασια την αναρτηση η να την κλειδωσω... χωρις το application σιγουρα δεν γινεται γιατι το δοκιμασα μολις τωρα και δεν υπαρχει edit,marked as closed...δεν ξερω με το application αν βγαινει.ας απαντησει καποιος αλλος που εχει το application.
anwnymh29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εδω και κατι μερες κολλαει τρελα η σελιδα..συμβαινει μονο σε εμενα?
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εδω και κατι μερες κολλαει τρελα η σελιδα..συμβαινει μονο σε εμενα? Όχι κι εγώ έχω θεματάκια. 1
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εδω και κατι μερες κολλαει τρελα η σελιδα..συμβαινει μονο σε εμενα? nope.ειμαστε πολλοι.υπομονηηηηη λιγακι.. 1
parlapipas25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 πως κανουμε αξιολογηση σε καποιο μελος?
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 πως κανουμε αξιολογηση σε καποιο μελος? Στο τέλος της αγγελίας γράφει αξιολογήσεις, εκεί πατάς και γράφεις αξιολόγηση.
parlapipas25 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Στο τέλος της αγγελίας γράφει αξιολογήσεις, εκεί πατάς και γράφεις αξιολόγηση.Το βρηκα,ωραιος. 1
pascalbag Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Χαίρετε, Εδώ και 3-4 μέρες όταν πατάω στο "αναζητηση..." να βρω κάτι στις αγγελίες μου βγάζει λάθος όνομα χρήστη που την ανεβασε () και σε πολλά τιμή 4965656668642 κάτι τετοιο.... Δοκιμασμένο σε windows 8.1 mobile internet explorer και Firefox.
manthos1969 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,συναντω πολλες φορες πωλητες με αγγελιες σε ισχυ για πραγματα που εχουν ξαναπουλησει και εχουν παρει θετικες αξιολογησεις στο παρελθον. Μιλαω για pc hardware που δεν ειναι δυνατον να εχει καποιος απο διαλυση επιχειρησης γιατι ειναι λιγο-πολυ "κομματια" που δεν μπαινουν σε factory build`s. Πως ειναι δυνατον να πουλαει καποιος π.χ. το "κουκουρουκου" σετ (modo-cpu-ram) που δεν τα βρισκεις και ευκολα, και στις αξιολογησεις του να εχει πανω απο 7-8 θετικες για την πωληση του ιδιου ακριβως σετ; Αντε να το "ετρωγα" βλεποντας αξιολογησεις απο νεα μελη χωρις προσωπικη αξιολογηση θα σκεφτομουν απλα οτι ειναι fake,αλλα αξιολογησεις απο μελη με 50+ προσωπικες και ενεργα στο forum,τι παιζει...?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,συναντω πολλες φορες πωλητες με αγγελιες σε ισχυ για πραγματα που εχουν ξαναπουλησει και εχουν παρει θετικες αξιολογησεις στο παρελθον. Μιλαω για pc hardware που δεν ειναι δυνατον να εχει καποιος απο διαλυση επιχειρησης γιατι ειναι λιγο-πολυ "κομματια" που δεν μπαινουν σε factory build`s. Πως ειναι δυνατον να πουλαει καποιος π.χ. το "κουκουρουκου" σετ (modo-cpu-ram) που δεν τα βρισκεις και ευκολα, και στις αξιολογησεις του να εχει πανω απο 7-8 θετικες για την πωληση του ιδιου ακριβως σετ; Αντε να το "ετρωγα" βλεποντας αξιολογησεις απο νεα μελη χωρις προσωπικη αξιολογηση θα σκεφτομουν απλα οτι ειναι fake,αλλα αξιολογησεις απο μελη με 50+ προσωπικες και ενεργα στο forum,τι παιζει...? μπορει πχ να τα εδωσε κομματι κομματι επειδη κανεις δεν τα αγοραζε ολα μαζι.μου εχει τυχει να βαλω σετακι mobo cpu και το 90 τις 100 μου εστελνε για ενα απο τα 2.
pascalbag Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Συνήθως αυτό γίνεται όταν πουλάνε κομμάτι κομματι το σετ τους. Ένας παιρνει τη μητρικη, άλλος τον επεξεργαστη, κάθε ενας αξιολογει για αυτό που πηρε....
manthos1969 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 μπορει πχ να τα εδωσε κομματι κομματι επειδη κανεις δεν τα αγοραζε ολα μαζι.μου εχει τυχει να βαλω σετακι mobo cpu και το 90 τις 100 μου εστελνε για ενα απο τα 2. Καλημερα,4 (cpu,modo,2Xram) τεμαχια και 8 θετικες αξιολογησεις για τα ιδια 4 τεμαχια!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα,4 (cpu,modo,2Xram) τεμαχια και 8 θετικες αξιολογησεις για τα ιδια 4 τεμαχια! δευτερη περιπτωση.πουλαει παραπανω απο 1 κομματι απο το καθενα και απλα δεν το γραφει για διαφορους λογους που μπορω να σκεφτω. τωρα αν εχει συνεννοηθει με τον καθενα για fake αξιολογηση αυτο δεν το ξερεις ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις