speedman_26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέχρι αρχές Ιουνίου το αργότερο θα κανετε μεταφορα σε αλλη πλατφορμα η αναβαθμιση της ίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 προφανώς σε νεώτερη έκδοση του IP Board, ποιο το νόημα να ξαναλλάξουν πλατφόρμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Yeap, τελευταία έκδοση αλλά με πολλά νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα αναλύσουμε σε ξεχωριστά άρθρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 και μενα μου φαινεται η ip board πολυ καλυτερη πλατφορμα. μου αρεσει που δεν επαναπαυεστε και ανανεωνεστε συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για να μην ανοιγω θεμα και ισως πιθανοτατα εχει απαντηθει,γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει στα 745(αυτα που δειχνει κατω απο το avatar μου),ενω στην ουσια εχω κανει 1.164? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για να μην ανοιγω θεμα και ισως πιθανοτατα εχει απαντηθει,γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει στα 745(αυτα που δειχνει κατω απο το avatar μου),ενω στην ουσια εχω κανει 1.164? Αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σου δημοσιεύεται στο Τμήμα "Ψυχαγωγία", ήτοι στις ενότητες Κινηματογράφος-Τηλεόραση, Μουσική και Μπλα-Μπλα. Τα μηνύματα τα οποία δημοσιεύονται στις συγκεκριμένες ενότητες δεν προστίθενται στον μετρητή μηνυμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή η συντιπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σου δημοσιεύεται στο Τμήμα "Ψυχαγωγία", ήτοι στις ενότητες Κινηματογράφος-Τηλεόραση, Μουσική και Μπλα-Μπλα. Τα μηνύματα τα οποία δημοσιεύονται στις συγκεκριμένες ενότητες δεν προστίθενται στον μετρητή μηνυμάτων. Τhanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Αυτή είναι ερώτηση που γίνεται πολύ συχνά. Ευχαριστώ που μου το θυμήσατε, μόλις προστέθηκε και αυτή στο αρχικό μήνυμα με τον αριθμό 12! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 να ρωτήσω κάτι? αυτο το γ*μημένο το τόπικ http://www.insomnia.gr/topic/140442-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/ που έχω κάνει πόσες φορες αναφορά θέλω να φύγουν τα μηνύματα μου απο μέσα, γιατί δε γουστάρω να τα βλέπω. υπάρχει περίπτωση να τα βγάλει κάποιος με κάποιο τρόπο? η να κλειδωθεί τελείως και να ανοίξει κάποιος άλλο? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γινεται με καποιο τροπο να ΜΗΝ φαινονται θεματα απο κατηγοριες που ΔΕΝ θελω, πχ games, οταν παταω "Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν μου εμφανίζει πλέον την επιλογή στην εμφάνιση του Site για να πιάνει όλη την οθόνη και να μην είναι μία λωρίδα στη μέση. Έχει αλλάξει κάτι; Edit: Μου το έβγαλε. Μάλλον πρέπει να είχε φάει κόλλημα ο Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέχρι αρχές Ιουνίου το αργότερο τα λεφτά μας πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 τα λεφτά μας πίσω! Καλά, λες και είναι η πρώτη φορά που πέφτω έξω Θα πω Χριστούγεννα για να το πετύχω σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για πότε θα είναι έτοιμη η αναβάθμιση Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Για πότε θα είναι έτοιμη η αναβάθμιση Sent from my iPhone using Insomnia Όταν ετοιμαστεί, θα το ανακοινώσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις