Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να μην ανοιγω θεμα και ισως πιθανοτατα εχει απαντηθει,γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει στα 745(αυτα που δειχνει κατω απο το avatar μου),ενω στην ουσια εχω κανει 1.164?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Για να μην ανοιγω θεμα και ισως πιθανοτατα εχει απαντηθει,γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει στα 745(αυτα που δειχνει κατω απο το avatar μου),ενω στην ουσια εχω κανει 1.164?

Αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σου δημοσιεύεται στο Τμήμα "Ψυχαγωγία", ήτοι στις ενότητες Κινηματογράφος-Τηλεόραση, Μουσική και Μπλα-Μπλα.

Τα μηνύματα τα οποία δημοσιεύονται στις συγκεκριμένες ενότητες δεν προστίθενται στον μετρητή μηνυμάτων.

;)

Αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή η συντιπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σου δημοσιεύεται στο Τμήμα "Ψυχαγωγία", ήτοι στις ενότητες Κινηματογράφος-Τηλεόραση, Μουσική και Μπλα-Μπλα. Τα μηνύματα τα οποία δημοσιεύονται στις συγκεκριμένες ενότητες δεν προστίθενται στον μετρητή μηνυμάτων.

;)

Τhanks

Αυτή είναι ερώτηση που γίνεται πολύ συχνά. Ευχαριστώ που μου το θυμήσατε, μόλις προστέθηκε και αυτή στο αρχικό μήνυμα με τον αριθμό 12! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

να ρωτήσω κάτι?

αυτο το γ*μημένο το τόπικ http://www.insomnia.gr/topic/140442-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82/ που έχω κάνει πόσες φορες αναφορά θέλω να φύγουν τα μηνύματα μου απο μέσα, γιατί δε γουστάρω να τα βλέπω. υπάρχει περίπτωση να τα βγάλει κάποιος με κάποιο τρόπο? η να κλειδωθεί τελείως και να ανοίξει κάποιος άλλο?

Ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μου εμφανίζει πλέον την επιλογή στην εμφάνιση του Site για να πιάνει όλη την οθόνη και να μην είναι μία λωρίδα στη μέση. Έχει αλλάξει κάτι;

Edit: Μου το έβγαλε. Μάλλον πρέπει να είχε φάει κόλλημα ο Safari.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...