Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Εγω γιατί δεν μπορούσα?

ειναι σαν να μην εκανες το δευτερο βημα.εβαλες την εικονα και αφου την βαλεις να κανεις κλικ πανω και να βαλεις και το link
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση;Αν μιλήσω σε κάποιο απλό μέλος του insomnia πολύ άσχημα μεσω προσωπικού μηνυματος(εννοώ βρίσιμο),μπορεί να με κάνει report το μέλος και να φάω ban?

Δημοσ.

poulinos ή όποιος άλλος γνωρίζει, αν έχω κάνει μια αξιολόγηση σε αγγελία ενός μέλους, μπορώ με κάποιο τρόπο να την αλλάξω ή να τη σβήσω?

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση;Αν μιλήσω σε κάποιο απλό μέλος του insomnia πολύ άσχημα μεσω προσωπικού μηνυματος(εννοώ βρίσιμο),μπορεί να με κάνει report το μέλος και να φάω ban?

στα pm δεν εχουμε προσβαση οποτε αν καποιος πει βλακεια δεν μπορουμε να ξερουμε αν την ειπε.εκει παιζει μονο το block για να μην σε ενοχλει ο αλλος.βεβαια αν πας και βρισεις 10 ατομα και 10 ατομα μου κανουν report οτι τους εβρισες στο Pm ε ναι εκει παιζει και να φυγεις.η αμα εχει φαει ηδη 5-6 reports οτι μιλαει ασχημα σε καποιο θεμα ε ναι εκει το πας διαφορετικα

poulinos ή όποιος άλλος γνωρίζει, αν έχω κάνει μια αξιολόγηση σε αγγελία ενός μέλους, μπορώ με κάποιο τρόπο να την αλλάξω ή να τη σβήσω?

οχι.πρεπει να κανεις report την αγγελια και να το ζητησεις πχ να σβηστει για να την αλλαξεις.δεν μπορει να γινει τροποποιηση παρα μονο διαγραφη και ξανα απο την αρχη.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν μπαινω καμια φορα στην ιστοσελιδα iphonehellas.gr απο το κινητο, το περιβαλλον χρησης ειναι ολοιδιο με του ινσομνια. Με τα τετραγωνακια πανω δεξια πχ το φορουμ κτλ.

Ειστε το ιδιο site;

Δημοσ.

Οταν μπαινω καμια φορα στην ιστοσελιδα iphonehellas.gr απο το κινητο, το περιβαλλον χρησης ειναι ολοιδιο με του ινσομνια. Με τα τετραγωνακια πανω δεξια πχ το φορουμ κτλ.

Ειστε το ιδιο site;

οχι .απλα η βαση ενος site το πως εχει φτιαχτει μπορει να ειναι αρκετα κοινο με ενα αλλο πχ vbulletin κτλ.οποτε το αρχικο template μπορει να ειναι αρκετα ιδιο αφου ολα τα forum πατανε σε καποια συγκεκριμενα σχεδια(standards)

Δημοσ.

Είναι το default mobile theme του IP.Board και θα το δείτε και σε πολλά ακόμη fora. Ένα που μου έρχεται τώρα είναι π.χ. το επίσημο forum του PrestaShop.

Δημοσ.

γεια σας.. θα ηθελα να ρωτησω αρχικα πως μπορω να βρω να δω και να επεξεργαστω τις αγγελιες που εχω αναρτηση; και δευτερον εχω αγορασει ενα αντικειμενο που ειχα βαλει σε αναρτηση και θελω να κατεβασω την αναρτηση πως μπορω να το κανω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...