Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες, χαζό ερώτημα, αλλά πως γίνεται σε ένα λινκ που βάζεις σε ποστ να μην έχει τις Link, Source κλπ εικονίτσες, και απλά να είναι απλά ένας σκέτος clickable τίτλος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο

ενας τροπος  γραφεις την λεξη πχ εδω την μαρκαρεις με shift και μετα στο toolbar σου εχει το εικονιδιο Link.(αλυσιδα)

Παίδες, χαζό ερώτημα, αλλά πως γίνεται σε ένα λινκ που βάζεις σε ποστ να μην έχει τις Link, Source κλπ εικονίτσες, και απλά να είναι απλά ένας σκέτος clickable τίτλος?

Στο smartphone, στην app του insomnia, όταν βλέπω ένα θέμα μου δείχνει συγχρόνως και το τελευταίο post.

Στο pc μου δείχνει μόνο το θέμα. Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στο pc για να μου το δείχνει όπως στο smartphone;

Ευχαριστώ.

Στο smartphone, στην app του insomnia, όταν βλέπω ένα θέμα μου δείχνει συγχρόνως και το τελευταίο post.

Στο pc μου δείχνει μόνο το θέμα. Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στο pc για να μου το δείχνει όπως στο smartphone;

Ευχαριστώ.

Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα την ερώτησή σου. Εννοείς την προεπισκόπηση θέματος, όπου φαίνονται 2 γραμμές απ' το μήνυμα του TS - εκτός αν στη νεότερη έκδοση εμφανίζει το τελευταίο μήνυμα; Η απάντηση είναι: όχι, δεν υποστηρίζεται, εξόν του app. Γιατί ακόμα κι αν αλλάξεις το theme σε "Insomnia Mobile", θα δεις πως δεν υποστηρίζεται αυτό που λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ποιόν λόγο έκλεισε το official off-topic thread; Υπάρχει περίπτωση να ξαναανοίξει;

Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην βλέπεις τα μηνύματα κάποιου συγκεκριμένου χρήστη σε όλες τις ενότητες του φόρουμ;

Επεξ/σία από GreekMonkey

Για ποιόν λόγο έκλεισε το official off-topic thread; Υπάρχει περίπτωση να ξαναανοίξει;

Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην βλέπεις τα μηνύματα κάποιου συγκεκριμένου χρήστη σε όλες τις ενότητες του φόρουμ;

α.γιατι το θεμα δεν ηταν απλα official off topic αλλα ηταν η χαρα του παιδιου ο καθενας να γραφει οτι θελει εκειμεσα. και οχι μονο με την εννοια του Off tpic.δυσκολο εως απιθανο.

οταν κανεις block/ignore ενα χρηστη τοτε οσο θυμαμαι δεν βλεπεις τα Posts του

Ειχε παρει το ματι μου καποιο μελος (οχι μοντ), που στην υπογραφη ειχε το λογοτυπο του twitter και πατωντας πανω σε πηγαινε στο προφιλ του. Πως μπορει να γινει αυτο γτ παιδευομαι ποση ωρα?? :P Ευχαριστω!

στο Profile του ή στην υπογραφη του?στην υπογραφη κανας κωδικας html λογικα.μπορεις να γραψεις κατι και να το βαλεις να ειναι Link απο κατω μπορεις να βαλεις εικονα αλλα δεν βλεπω σε ετοιμη επιλογη να βαλεις εικονα και να ειναι η ιδια Link.

ελα το βρηκα.κανε add μια εικονα απο τον editor.Θα σου ζητησει το Link της εικονας.δωσε το Link του εικονιδιου του tweeter.Μετα κανε κλικ επανω και διαλεξε απο τον editor το Link και δωσε το Link του Profile σου,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...