Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλα θα μπορουσε να υλοποιηθει διαφορετικα απο το like.

το Like οσο ξερω τουλαχιστον ειναι απλα ενα Like.δεν κανει trigger κατι αλλο απο πισω οπως το να ψηφιστει σαν δημοφιλη απαντηση ή δεν ξερω τι.επισης μονο που βλεπω ονομα Like παει το μυαλο μου στο fb που επισης δεν θελω να βλεπω.

βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχει παντα το προβλημα οτι αν δεν μπει οριο μπορει παλι να χρησιμοποιηθει με λαθος τροπο με σκοπο στο τελος να μην βοηθαει.ειναι λιγο πολυπλοκο για να εχει καποια χρησιμοτητα.

Οπότε ευκαιρία να ξαναπροτείνουμε να υπάρχει σε όλες τις ενότητες το "καλύτερη λύση".

Για το thanks button είμαι κι εγώ υπέρ.

Υπαρχει απλα δεν ειναι για τους χρηστες.ειδικα για εμας που δεν θελουμε το fb το thanxs χτυπαει καλυτερα.ισως θα μπορουσε το thanxs να το εκανε μονο ο τοπικ σταρτερ αλλα ποσα ατομα μετα θα το κανουν οπως και ποσα ατομα απλα τους απαντανε και δεν λενε ουτε ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απλα θα μπορουσε να υλοποιηθει διαφορετικα απο το like.

το Like οσο ξερω τουλαχιστον ειναι απλα ενα Like.δεν κανει trigger κατι αλλο απο πισω οπως το να ψηφιστει σαν δημοφιλη απαντηση ή δεν ξερω τι.επισης μονο που βλεπω ονομα Like παει το μυαλο μου στο fb που επισης δεν θελω να βλεπω.

βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχει παντα το προβλημα οτι αν δεν μπει οριο μπορει παλι να χρησιμοποιηθει με λαθος τροπο με σκοπο στο τελος να μην βοηθαει.ειναι λιγο πολυπλοκο για να εχει καποια χρησιμοτητα.

Υπαρχει απλα δεν ειναι για τους χρηστες.ειδικα για εμας που δεν θελουμε το fb το thanxs χτυπαει καλυτερα.ισως θα μπορουσε το thanxs να το εκανε μονο ο τοπικ σταρτερ αλλα ποσα ατομα μετα θα το κανουν οπως και ποσα ατομα απλα τους απαντανε και δεν λενε ουτε ευχαριστω.

To μόνο trigger που κάνει είναι το ταμπελάκι δημοφιλής και το επόμενο που δεν θυμάμαι τώρα πως ακριβώς το γράφει (στα πολλά λάικ, 40-50 και πάνω νομίζω)

το ειχα ξεχασει το δημοφιλης οτι υπαρχει καν :P>περιττο feauture

με βαση το θεμα στην υπογραφη μου με 150 + likes βλεπω δημοφιλης με το thumb up και διπλα popular με αστερακι.δεν ξερω αν το ενα βγαινει στα χ like και το αλλο σε περισσοτερα.

εγω σαν δημοφιλης εννοουσα οχι το θεμα αλλα η απαντηση.mark solved οτι η συγκεκριμενη απαντηση ειναι σωστη η οποια μπαινει πανω πανω στο θεμα ωστε οποιος δει το πρωτο post στην ουσια να εχει και την απαντηση ετοιμη πρωτη σελιδα πανω απο το ερωτημα

το να γινει ενα θεμα δημοφιλες δεν βρισκω και πολυ νοημα.σκοπος ειναι οι απαντησεις να ειναι marked solved

το ειχα ξεχασει το δημοφιλης οτι υπαρχει καν :P>περιττο feauture

με βαση το θεμα στην υπογραφη μου με 150 + likes βλεπω δημοφιλης με το thumb up και διπλα popular με αστερακι.δεν ξερω αν το ενα βγαινει στα χ like και το αλλο σε περισσοτερα.

εγω σαν δημοφιλης εννοουσα οχι το θεμα αλλα η απαντηση.mark solved οτι η συγκεκριμενη απαντηση ειναι σωστη η οποια μπαινει πανω πανω στο θεμα ωστε οποιος δει το πρωτο post στην ουσια να εχει και την απαντηση ετοιμη πρωτη σελιδα πανω απο το ερωτημα

το να γινει ενα θεμα δημοφιλες δεν βρισκω και πολυ νοημα.σκοπος ειναι οι απαντησεις να ειναι marked solved

Με τα λάικ γίνεται δημοφιλής η συγκεκριμένη απάντηση που τα πήρε, όχι ολόκληρο το θέμα (αν κατάλαβα σωστά αυτό που λες).

Και παλι σωστος εισαι.ναι την συγκεκριμενη απαντηση εχει κανει.απλα αντθθετα με το mark solved πρεπει να ψαξεις ολο το θεμα να δεις την δημοφιλη απαντηση ενω το mark solved την φερνει σαν pinned.ετυχε στο θεμα που κοιταξα η δημοφιλης να ειναι το πρωτο post που εγινε.

το θεμα λογικα γινεται hot Μετα απο καποια x replies που ουτε αυτο βοηθαει καπου.

Και παλι σωστος εισαι.ναι την συγκεκριμενη απαντηση εχει κανει.απλα αντθθετα με το mark solved πρεπει να ψαξεις ολο το θεμα να δεις την δημοφιλη απαντηση ενω το mark solved την φερνει σαν pinned.ετυχε στο θεμα που κοιταξα η δημοφιλης να ειναι το πρωτο post που εγινε.

Το mark solved (καλύτερη απάντηση, αυτό δεν είναι;) δεν βλέπω να κυκλοφορεί πολύ πάντως. Σπάνια θα έλεγα. Ξέρεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό;

ναι γιατι πρεπει να γινει απο καποιον Mod/smod marked solved.ο λογος που γινεται ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω.η απαντηση που θεωρει καποιος Mod/smod σωστη βγαινει πανω πανω με το που μπεις στο θεμα.απλα ειναι δυσκολο να υλοποιηθει γιατι σε καθε θεμα πρεπει να μπει καποιος και να το κανει.αν γινοταν απο χρηστη με βαση το Like ή το αντιστοιχο thanxs θα ηταν πιο ευκολο να κυκλοφορει πιο πολυ οπως ειπες.

πολλα μικρα πραγματακια θα μπορουσαν να διορθωθουν.

Αυτό με τα λάικ θα μπορούσε να πειραχτεί λίγο... :)

Έφτασες μέχρι εδώ για τα likes..!!  :lol: :P  Είπαμε, θα το συζητήσω με τον Hal  :)

Και τώρα πάμε να μιλήσουμε με αριθμούς.

To μόνο trigger που κάνει είναι το ταμπελάκι δημοφιλής και το επόμενο που δεν θυμάμαι τώρα πως ακριβώς το γράφει (στα πολλά λάικ, 40-50 και πάνω νομίζω)

50  (το 'χω πάρει εγώ και ξέρω :ρ)

το ένα στα 8 το άλλο στα 50 όπως είπα :ρ

το θεμα λογικα γινεται hot Μετα απο καποια x replies 

38 

• Like 1

.thanxs για τα answers.ποτε δεν εκατσα να δω τα ορια.τα θεωρουσα λιγο περιττα για το αν ενα θεμα θα παρει likes ή θα γινει δημοφιλης.

το μονο ενοχλητικο οριο που ειχα συναντησει και πραγματι ειχα θεμα και επρεπε να φτιαχτει ηταν στο ποσο μεγαλο θα ειναι ενα post οταν εφτιαξα το θεμα για το adsl.εκει ναι ειχα serious problem και εκει καταλαβα οτι υπηρχε οριο στο ποσοι χαρακτηρες θα ειναι το Post που οπως ειπα το οριο ηταν ηδη αρκετα μεγαλο

Έφτασες μέχρι εδώ για τα likes..!!  :lol: :P  Είπαμε, θα το συζητήσω με τον Hal  :)

Και τώρα πάμε να μιλήσουμε με αριθμούς.

50  (το 'χω πάρει εγώ και ξέρω :ρ)

το ένα στα 8 το άλλο στα 50 όπως είπα :ρ

38 

Τι να κάνω, όποιον πετυχαίνω του το λέω! :D

απο την αλλη καλο ειναι να ακουγονται και να φτιαχνονται τετοιες λεπτομερειες .βεβαια υπαρχει παντα ισως λιγο το θεμα οτι αν αλλαξει η βαση οπως εχει αλλαξει τοσες φορες οτι ολα αυτα μπορει να ξαναγυρισουν στο default που δινει η εκαστοτε βαση.αυτο ειναι το λιγο κακο.οποτε και εκει να θελουν παραμετροποιηση απο την αρχη.και ως τωρα εχουν γινει αρκετες αλλαγες στο στυλ του forum και της βασης.

απο την αλλη καλο ειναι να ακουγονται και να φτιαχνονται τετοιες λεπτομερειες .βεβαια υπαρχει παντα ισως λιγο το θεμα οτι αν αλλαξει η βαση οπως εχει αλλαξει τοσες φορες οτι ολα αυτα μπορει να ξαναγυρισουν στο default που δινει η εκαστοτε βαση.αυτο ειναι το λιγο κακο.οποτε και εκει να θελουν παραμετροποιηση απο την αρχη.και ως τωρα εχουν γινει αρκετες αλλαγες στο στυλ του forum και της βασης.

Νομίζω καλό είναι κάποια πραγματάκια να πειράζονται ανάλογα με το τι προκύπτει στην πράξη. Γι'αυτό είναι καλά αυτά τα θέματα. Κάποια ίσως θα μπορούσαν να μπουν και σε poll, εφόσον είναι ανοιχτή η διαχείριση και δεν είναι αντίθετα σε κάποιον κανόνα. Πχ να ψηφίσουν οι χρήστες αν θέλουν να υπάρχει λάικ ή thanks button η σύστημα με πόντους ή και τίποτα.

Νομίζω καλό είναι κάποια πραγματάκια να πειράζονται ανάλογα με το τι προκύπτει στην πράξη. Γι'αυτό είναι καλά αυτά τα θέματα. Κάποια ίσως θα μπορούσαν να μπουν και σε poll, εφόσον είναι ανοιχτή η διαχείριση και δεν είναι αντίθετα σε κάποιον κανόνα. Πχ να ψηφίσουν οι χρήστες αν θέλουν να υπάρχει λάικ ή thanks button η σύστημα με πόντους ή και τίποτα.

Ναι αυτό θα ήταν γαμάτο, όπως π.χ. οι χρήστες διαμορφώνουν τις ειδήσεις έτσι να διαμορφώνουν και κάποιους δευτερεύοντες κανόνες μέσω δημοσκοπήσεων ανάλογα με το τι τους βολεύει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...