Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορω να κάνω αναφορα ή να μπλοκαρω εναν ενοχλητικό στο mobile site?

Αν υπερβαίνει όρια, τότε κάνεις αναφορά τα μηνύματά του, ώστε να αναλάβει τα περαιτέρω η ΟΔ. Το κουμπί της Αναφοράς είναι δίπλα απ' τα κουμπιά Παράθεσης στο εκάστοτε μήνυμα του Χ χρήστη. Φυσικά, μπορείς να τον βάλεις και στην λίστα αγνόησης - απ' τον Πίνακα Ελέγχου σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως μπορω να κάνω αναφορα ή να μπλοκαρω εναν ενοχλητικό στο mobile site?

αν εννοει εσενα τον κανεις block αν ομως ενοχλει γενικα καλο ειναι να γινεται report.

Παιδια το site ειναι τελειο αλλα στις αγγελιες laptops ειναι τραγικο να μην υπαρχει Microsoft ωστε να ξερεις που θα ψαξεις για να βρεις surface

γενικα και το search ειναι ενα θεματακι στις αγγελιες.

Γιατί δεν είναι οι πόντοι ορατοί σε όλους?

Σε site με παρόμοιο layout (mybike, το λέω, έτσι και αλλιώς δεν είναι της ίδιας θεματολογίας), μας είναι εμφανής οι πόντοι (θετικοί και αρνητικοί) του κάθε μέλους.

Γνωρίζω ότι επί της παρούσης είναι ορατοί μόνο στην συντονιστική ομάδα.

Στους πόντους ένας αρνητικός ακυρώνεται, κάθε έναν θετικό,κάθε δέκα πχ ή τίποτα?

οι ποντοι φαινονται στην διαχειριστικη ομαδα.Οχι δεν υπαρχει καθε χ θετικες φευγει ενας αρνητικος ποντος ή κατι τετοιο.

ε, δεν υπηρχε παρατηρηση στον ποντο μου. και οταν παω να ανοιξω την ενημερωση στο message box μου, μου βγαζει error.

το τελευταιο σου ειναι για trolling.

οσο θυμαμαι ερχεται κανονικα αυτοματη ειδοποιηση οταν διαγραφεται ενα μυνημα ή γενικα οταν γινει καποια αλλαγη πχ να μετακινηθει ή κατι αλλο.

Όταν διαγράφεται μήνυμα δεν έρχεται κάποια αυτόματη ειδοποίηση στο inbox;

Εκτός αν είναι manual και ο mod ήταν τεμπέλης :devil:

οσο θυμαμαι ερχεται κανονικα αυτοματη ειδοποιηση οταν διαγραφεται ενα μυνημα ή γενικα οταν γινει καποια αλλαγη πχ να μετακινηθει ή κατι αλλο.

Ε μάλλον κάτι δε δούλεψε σωστά τότε. Thanks.

sshot_1.jpg

α) ...έκανα μια αναζήτηση πρώτα για "λάθος ημερομηνία νέο περιεχόμενο", αλλά πούτσ............δηλαδή, τίπτ.

β) ...το θέμα το έχω 2-3 χρόνια αλλά το έγραφα στ' αρχ.....δηλαδή δεν ασχολήθηκα. Σήμερα μου 'ρθε έμπνευση.

γ) ...έχω ήδη αλλάξει γλώσσα σάιτ από Ελληνικά σε Εγγλέζικα και τούμπαλιν, μπας και. Τζίφος.

Όπως τζίφος και από τις ρυθμίσεις ώρας για DST.

Χελπ.

...ε αφού ανέφερα μέχρι και το DST, είπα να μη γράψω για το (αυτοννότητο) GMT : πιο σαουθάφρικαν από 'μένα δεν υπάρχει.

Από πάντα.

Άλλος φίλος;

Έχετε συμπληρώσει το όριο θετικών ψήφων για μία ημέρα

Προσπαθώ να κάνω like και λαμβάνω αυτό.

Ποιό είναι το όριο και σε τι εξυπηρετεί ακριβώς το να υπάρχει όριο στα likes?

(δεν νομίζω να έκανα και εκατοντάδες σε μια μέρα...)

• Like 1

Προσπαθώ να κάνω like και λαμβάνω αυτό.

Ποιό είναι το όριο και σε τι εξυπηρετεί ακριβώς το να υπάρχει όριο στα likes?

(δεν νομίζω να έκανα και εκατοντάδες σε μια μέρα...)

αν και δεν ηξερα οτι υπαρχει εν τουτοις μαλλον εξυπηρετει αυτο που ειπες.να μην γινονται 100 likes σε  μια ημερα.τωρα ποιο ειναι το οριο για τα likes και ποιο θα μπορουσε να ειναι ειναι τελειως σχετικο.για καποιον μπορει τα 100likes να πρεπε να ειναι το οριο ενω για αλλον τα 10.

αν και δεν ηξερα οτι υπαρχει εν τουτοις μαλλον εξυπηρετει αυτο που ειπες.να μην γινονται 100 likes σε  μια ημερα.τωρα ποιο ειναι το οριο για τα likes και ποιο θα μπορουσε να ειναι ειναι τελειως σχετικο.για καποιον μπορει τα 100likes να πρεπε να ειναι το οριο ενω για αλλον τα 10.

Καλά σιγά να μην έκανα 100, αλλά και να έκανα τι πειράζει?

Να μην χάσουν την αξία τους? :-D

οχι αλλα σε στυλ μην καποιος κανει καταχρηση του συστηματος απο οτι καταλαβα.μπορει απλα να ειναι και default απο την βαση και να εχει μεινει ετσι

sshot_1.jpg

α) ...έκανα μια αναζήτηση πρώτα για "λάθος ημερομηνία νέο περιεχόμενο", αλλά πούτσ............δηλαδή, τίπτ.

β) ...το θέμα το έχω 2-3 χρόνια αλλά το έγραφα στ' αρχ.....δηλαδή δεν ασχολήθηκα. Σήμερα μου 'ρθε έμπνευση.

γ) ...έχω ήδη αλλάξει γλώσσα σάιτ από Ελληνικά σε Εγγλέζικα και τούμπαλιν, μπας και. Τζίφος.

Όπως τζίφος και από τις ρυθμίσεις ώρας για DST.

Χελπ.

σου εκανα μια μικρη αλλαγη πες μου αν αλλαξε κατι.

οχι αλλα σε στυλ μην καποιος κανει καταχρηση του συστηματος απο οτι καταλαβα.μπορει απλα να ειναι και default απο την βαση και να εχει μεινει ετσι

σου εκανα μια μικρη αλλαγη πες μου αν αλλαξε κατι.

Υπάρχει και αντίστοιχο όριο για posts δηλαδή?

Πάντως για τα likes δεν ξέρω πόσο είναι αλλά είναι μικρό.

Υπάρχει και αντίστοιχο όριο για posts δηλαδή?

Πάντως για τα likes δεν ξέρω πόσο είναι αλλά είναι μικρό.

για τα likes δεν το εχω ψαξει για να σου πω κατι παραπανω.θα κανω κανα like αλλα ειναι ελαχιστα.το βρισκω λιγο ακυρο feature.για τα posts  δεν εχει τυχει να πετυχω ποτε οριο και πρεπει να εχω περασει πανω απο 70-80 posts σε μια ημερα.υπηρχε ενα post στο μεγεθος κειμενου δηλαδη ποσοι χαρακτηρες μπορουν να γραφουν σε ενα posts(οπως ειναι με τα pm)αλλα δυσκολο εως απιθανο να το φτασεις.το ειχα φτασει φαντασου οταν εγραψα το κειμενο της υπογραφης μου για το πως δουλευει το ADSL που ειναι απλα σελιδες ολοκληρο.σε νορμαλ ποστ δεν θα το φτασεις το οριο απλα με τιποτα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...