iceman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Σε νέα εγκατάσταση Win 7 Pro 64bit και Chrome κάποια γράμματα βγαίνουν italics. Πως το ξεπερνάμε; edit: το βρήκα ψάχνοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τι σχέση έχει αυτό με το topic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το search για το αν υπάρχει ήδη τόπικ πάνω στο θέμα που με ενδιαφέρει, δεν με έχει βοηθήσει. Πχ. μπαίνω μέσα στο ΜαcOS και γράφω στο search box το keyword που θέλω, και δεν βρίσκει κάτι. Πάω στο google kai γράφω το keyword συν insomnia.gr και βρίσκει (όχι τόπικ μεν, αλλά κάποια αναφορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση για όλα τα posts μου σε ένα συγκεκριμένο thread? Αυτό που κάνω μέχρι τώρα είναι αναζήτηση με το nickname μου όμως μου εμφανίζει μόνο τα posts μου που έχουν γίνει quoted από κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πώς μπορώ να κάνω αναζήτηση για όλα τα posts μου σε ένα συγκεκριμένο thread? Αυτό που κάνω μέχρι τώρα είναι αναζήτηση με το nickname μου όμως μου εμφανίζει μόνο τα posts μου που έχουν γίνει quoted από κάποιον. Πας στο "Τα Μηνύματα μου". Επιλέγεις "μόνο μηνύματα" απ' το "δείτε αυτό το μέλος", που βρίσκεται στ' αριστερά. Κι έπειτα επιλέγεις ταξινόμηση ανά τίτλο/απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Πας στο "Τα Μηνύματα μου". Επιλέγεις "μόνο μηνύματα" απ' το "δείτε αυτό το μέλος", που βρίσκεται στ' αριστερά. Κι έπειτα επιλέγεις ταξινόμηση ανά τίτλο/απαντήσεις. Ανά τίτλο τα βγάζει αλφαβητικά από το τέλος, άντε βρες δηλαδή αυτό που θες... Ανά απαντήσεις, οκ χάος. Καμιά καλύτερη λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δες και με αύξουσα ταξινόμηση, αν σε βολεύει. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δες και με αύξουσα ταξινόμηση, αν σε βολεύει. Δεν ξέρω κάτι άλλο. Δεν βολεύει δυστυχώς ούτε με αύξουσα. Ας μας πει κάποιος απ την διαχειριστική ομάδα αν γνωρίζει αν υπάρχει κάτι, αλλιώς να το γράψω στις προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γίνεται, απ' όσο γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 στους ποσους ποντους καιγεται καποιος στο σαιτ εδω; οι ποντοι αυτοι ειναι μη αναστρεψιμοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει αυτόματο «κάψιμο», όπως το εννοείς. Είναι στην κρίση των συντονιστών πάντα. Οι πόντοι δεν είναι αναστρέψιμοι και σε συνδυασμό με το περιεχόμενο της κάθε παρατήρησης που συνόδευε τους πόντους, λαμβάνονται υπ' όψιν από τους συντονιστές προκειμένου να αποφασίσουν τη βαρύτητα κάθε επόμενης ποινής (π.χ. πόσες μέρες θα διαρκεί κάθε επόμενο temp ban ή αν θα δοθεί permaban). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ε, δεν υπηρχε παρατηρηση στον ποντο μου. και οταν παω να ανοιξω την ενημερωση στο message box μου, μου βγαζει error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει αυτόματο «κάψιμο», όπως το εννοείς. Είναι στην κρίση των συντονιστών πάντα. Οι πόντοι δεν είναι αναστρέψιμοι και σε συνδυασμό με το περιεχόμενο της κάθε παρατήρησης που συνόδευε τους πόντους, λαμβάνονται υπ' όψιν από τους συντονιστές προκειμένου να αποφασίσουν τη βαρύτητα κάθε επόμενης ποινής (π.χ. πόσες μέρες θα διαρκεί κάθε επόμενο temp ban ή αν θα δοθεί permaban). Γιατί δεν είναι οι πόντοι ορατοί σε όλους? Σε site με παρόμοιο layout (mybike, το λέω, έτσι και αλλιώς δεν είναι της ίδιας θεματολογίας), μας είναι εμφανής οι πόντοι (θετικοί και αρνητικοί) του κάθε μέλους. Γνωρίζω ότι επί της παρούσης είναι ορατοί μόνο στην συντονιστική ομάδα. Στους πόντους ένας αρνητικός ακυρώνεται, κάθε έναν θετικό,κάθε δέκα πχ ή τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πως μπορω να κάνω αναφορα ή να μπλοκαρω εναν ενοχλητικό στο mobile site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antogo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια το site ειναι τελειο αλλα στις αγγελιες laptops ειναι τραγικο να μην υπαρχει Microsoft ωστε να ξερεις που θα ψαξεις για να βρεις surface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις