Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν βλέπω τίποτα ούτε κάτω απ το avatar μου ούτε κάτω από το όνομα.

Ναι έχεις δίκιο μπήκα με user account και access έχουν μονο οι mods και ο admin και μονο για αυτούς ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ερωτηση...Πως γινεται να εχω account απο το 2010 και ακομα να ειναι ο λογαριασμος μου "junior member"?? Οταν εφτιαξα το acc ειχε κανει και ενας φιλος μου, και αυτος τωρα ειναι senior νομιζω και εχει και λιγοτερα μηνυματα... o.O

Ερωτηση...Πως γινεται να εχω account απο το 2010 και ακομα να ειναι ο λογαριασμος μου "junior member"?? Οταν εφτιαξα το acc ειχε κανει και ενας φιλος μου, και αυτος τωρα ειναι senior νομιζω και εχει και λιγοτερα μηνυματα... o.O

Απο οτι ξέρω παει με τα μηνήματα και οχι με το ποσα χρόνια έχεις λογαριασμό , οπως και να εχει δεν εχει διαφορά ειτε εισαι junior ή senior member

• Like 1

Απο οτι ξέρω παει με τα μηνήματα και οχι με το ποσα χρόνια έχεις λογαριασμό , οπως και να εχει δεν εχει διαφορά ειτε εισαι junior ή senior member

το ξερω απλα απορια ειναι γιατι ηδη εχω περισσοτερα απο τον φιλο μου :P anyway

παταω "καταχωρηση αγγελιας" μου βγαζει "επιλεξτε υποκατηγορια" καε μετα αφου διαλεξω, μου βγαζει τις αγγελιες. Με αλλα λογια μπορω να δω αλλα οχι να καταχωρησω καποια αγγελια. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

• 1 μήνα μετά...

Πως μπορώ να αναφέρω ένα μέλος που με έβρισε στα προσωπικά μηνύματα; Μόνο μπλοκ γίνεται;

Κανε μια αποτυπωση οθονης (print screen)  και στειλτη στον υπευθυνο του forum.

Όπως έχουν ξαναπεί δεν επεμβαίνουν σε διαμάχες μέσω pm

Οποτε βριζουμε καποιον κατά βουληση χωρις συνεπεις για την υπαρξη μας στο forum...

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, παιδιά.

Αν κάποιος, έτσι άξαφνα, αρχίζει και σας στέλνει ύβρεις με p.m. χωρίς να τον έχετε προκαλέσει, μπορείτε να κάνετε report το προφίλ του και οι mods θα φροντίσουν να του κάνουν μία σχετική σύσταση. Αν λάβουμε πολλαπλές τέτοιες αναφορές για το ίδιο μέλος, είναι πολύ πιθανό εν τέλει να αποκλειστεί από το forum. Τα παραπάνω ΑΚΟΜΗ κι αν δεν έχουμε πρόσβαση για να δούμε τα p.m.

• Like 1

Καποιον μπορει να τον "ενοχλησει" συμπεριφορα συγεκριμενου ατομου και να αρχιζει να βριζει με pm μονο αυτόν οποτε αυτό που λες δεν ξερω αν είναι λυση ....

Περυσι αν θυμαμαι καλα περιμενα καποιον να ερθει να παρει κατι που ειχα σε αγγελια , με εστησε  και όταν διαμαρτιρηθηκα σε αυτόν με pm αρχισε να βριζει και να με απειλει ότι θα ερθει να μου δειξει πως ....μαμανε τα Δυτκα προάστεια και αλλα τετοια...

Δεν ξερω αν ειχε συμπεριφερθεί και σε αλλα ατομα ετσι αλλα νομιζω αν με print screen εστελνα σε καποιον υπευθυνο αυτά που μου ειχε πει ηταν λογος για κυρωσεις εδώ.

• Super Moderators

Οποτε βριζουμε καποιον κατά βουληση χωρις συνεπεις για την υπαρξη μας στο forum...

αν είναι έξυπνος ο άλλος φτιάχνει καινούρια account και βρίζει από εκεί...

restart router+ delete cookies, problem solved...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...