funbreaker Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν βλέπω τίποτα ούτε κάτω απ το avatar μου ούτε κάτω από το όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν βλέπω τίποτα ούτε κάτω απ το avatar μου ούτε κάτω από το όνομα. Ναι έχεις δίκιο μπήκα με user account και access έχουν μονο οι mods και ο admin και μονο για αυτούς ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ερωτηση...Πως γινεται να εχω account απο το 2010 και ακομα να ειναι ο λογαριασμος μου "junior member"?? Οταν εφτιαξα το acc ειχε κανει και ενας φιλος μου, και αυτος τωρα ειναι senior νομιζω και εχει και λιγοτερα μηνυματα... o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ερωτηση...Πως γινεται να εχω account απο το 2010 και ακομα να ειναι ο λογαριασμος μου "junior member"?? Οταν εφτιαξα το acc ειχε κανει και ενας φιλος μου, και αυτος τωρα ειναι senior νομιζω και εχει και λιγοτερα μηνυματα... o.O Απο οτι ξέρω παει με τα μηνήματα και οχι με το ποσα χρόνια έχεις λογαριασμό , οπως και να εχει δεν εχει διαφορά ειτε εισαι junior ή senior member 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Απο οτι ξέρω παει με τα μηνήματα και οχι με το ποσα χρόνια έχεις λογαριασμό , οπως και να εχει δεν εχει διαφορά ειτε εισαι junior ή senior member το ξερω απλα απορια ειναι γιατι ηδη εχω περισσοτερα απο τον φιλο μου anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ανοιξτε τα στατους στην κεντρικη σελιδα! Αφου συνεχιζουν και γραφουν ακομα για αγγελιες εκει που ειναι χωμενο δεν υπαρχει σωτηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmike Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 παταω "καταχωρηση αγγελιας" μου βγαζει "επιλεξτε υποκατηγορια" καε μετα αφου διαλεξω, μου βγαζει τις αγγελιες. Με αλλα λογια μπορω να δω αλλα οχι να καταχωρησω καποια αγγελια. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pascalbag Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 αν θημάμε καλά πρέπει να επιλέξεις Πλήρης Οθόνη Στυλ: On. Βρίσκεται στο κάτω μέρος των σελίδων του insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πως μπορώ να αναφέρω ένα μέλος που με έβρισε στα προσωπικά μηνύματα; Μόνο μπλοκ γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πως μπορώ να αναφέρω ένα μέλος που με έβρισε στα προσωπικά μηνύματα; Μόνο μπλοκ γίνεται; Κανε μια αποτυπωση οθονης (print screen) και στειλτη στον υπευθυνο του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Όπως έχουν ξαναπεί δεν επεμβαίνουν σε διαμάχες μέσω pm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Όπως έχουν ξαναπεί δεν επεμβαίνουν σε διαμάχες μέσω pm Οποτε βριζουμε καποιον κατά βουληση χωρις συνεπεις για την υπαρξη μας στο forum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, παιδιά. Αν κάποιος, έτσι άξαφνα, αρχίζει και σας στέλνει ύβρεις με p.m. χωρίς να τον έχετε προκαλέσει, μπορείτε να κάνετε report το προφίλ του και οι mods θα φροντίσουν να του κάνουν μία σχετική σύσταση. Αν λάβουμε πολλαπλές τέτοιες αναφορές για το ίδιο μέλος, είναι πολύ πιθανό εν τέλει να αποκλειστεί από το forum. Τα παραπάνω ΑΚΟΜΗ κι αν δεν έχουμε πρόσβαση για να δούμε τα p.m. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καποιον μπορει να τον "ενοχλησει" συμπεριφορα συγεκριμενου ατομου και να αρχιζει να βριζει με pm μονο αυτόν οποτε αυτό που λες δεν ξερω αν είναι λυση .... Περυσι αν θυμαμαι καλα περιμενα καποιον να ερθει να παρει κατι που ειχα σε αγγελια , με εστησε και όταν διαμαρτιρηθηκα σε αυτόν με pm αρχισε να βριζει και να με απειλει ότι θα ερθει να μου δειξει πως ....μαμανε τα Δυτκα προάστεια και αλλα τετοια... Δεν ξερω αν ειχε συμπεριφερθεί και σε αλλα ατομα ετσι αλλα νομιζω αν με print screen εστελνα σε καποιον υπευθυνο αυτά που μου ειχε πει ηταν λογος για κυρωσεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Οποτε βριζουμε καποιον κατά βουληση χωρις συνεπεις για την υπαρξη μας στο forum... αν είναι έξυπνος ο άλλος φτιάχνει καινούρια account και βρίζει από εκεί... restart router+ delete cookies, problem solved... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις