liakjim Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δεν ζητώ αυτό. Θέλω ακριβώς να αποφύγω αυτή τη διαδικασία που περιγράφεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Προφιλ/Οι ρυθμισεις μου/Επιλογες ειδοποιησεων/Θεματα και μηνυματα και ξεκλικαρεις την αυτoματη συνδρομη
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πού μπορώ να βρω το Wiki του Insomnia; Μέχρι στιγμής, πηγαίνω μέσω του link που έχω στην υπογραφή μου, αλλά εάν, για παράδειγμα, κάνω click στη λέξη "Άρθρα" για να μεταβώ στην "αρχή" του καταλόγου, με στέλνει μεν στα "Άρθρα" αλλά το Wiki είναι άφαντο. Μήπως θα ήταν καλύτερα να υπάρχει ένα διακριτό link για το Wiki, προς εξυπηρέτηση των χρηστών που το χρησιμοποιούν;
pascalbag Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, τις τελευταίες 2-3 μερες το search της κοινότητας βγάζει λάθος αποτελέσματα. παράδειγμα: γράφω Surface Pro στο πεδίο αγγελιών και μου βγάζει οτι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, ενώ όταν γράφω Surface (στο ιδιο πεδίο) μου βγάζει και μερικά surface pro. Στην αρχή νόμιζα οτι έχει να κάνει με το πόσες λέξεις βάζω στο search αλλά και πάλι είναι λάθος... Για να βγούν σωστά αποτελέσματα θα πρέπει να τύχη να γράψω κατι που θα με στείλει στη σελίδα Φόρμα Αναζήτησης (που λέει να δοκιμάσω πάλι σε χ χρόνο)... βάζωντας Surface Pro αλλά και επιλέγοντας στο πεδίο αντιστοίχιση: οποιαδίποτε λέξη Έχει δοκιμαστεί σε firefox και internet explorer metro. Σε 2 PC και τους 2 browsers. Ευχαριστώ !!! Το πρόβλημα διορθώθηκε !!! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από pascalbag
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έχω μια εντύπωση ότι η λειτουργία και το πεδίο της αναζήτησης δεν αναγνωρίζουν λέξεις μικρότερες των τριών (3) χαρακτήρων, για αυτό συμβαίνει αυτό που περιγράφεις. Περίμενε να το δει κάποιος από τους υπεύθυνους του forum για επιβεβαίωση ή διάψευση.
pascalbag Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν έχουν μπει λιγότεροι χαρακτήρες από τρείς... και μεχρι πριν 3 μέρες με τις συγκεκριμένες λέξεις δεν υπήρχε πρόβλημα. Επίσης έχει δοκιμαστεί και με την επιλογή "Vivotab Note" στο ψαχτήρι... με το προαναφερθέν πρόβλημα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ειχα ξαναγραψει εδώ ότι παλαιοτερα η αναζητηση στις αγγελεις δεν δουλευε καλα και το ηξεραν οι υπεύθυνοι αλλα καποιος μου ειχε πει ότι διορθωθηκε .Μαλλον εχει ακομα πρόβλημα.
pascalbag Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ειχα ξαναγραψει εδώ ότι παλαιοτερα η αναζητηση στις αγγελεις δεν δουλευε καλα και το ηξεραν οι υπεύθυνοι αλλα καποιος μου ειχε πει ότι διορθωθηκε .Μαλλον εχει ακομα πρόβλημα. Για πόσο παλαιότερα αναφέρεσαι? μεχρι πριν 3 μέρες δεν είχα παρατηρίσει κάποιο άλλο πρόβλημα, από τον Ιανουάριο και μετά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Για πόσο παλαιότερα αναφέρεσαι? μεχρι πριν 3 μέρες δεν είχα παρατηρίσει κάποιο άλλο πρόβλημα, από τον Ιανουάριο και μετά... Αρκετα παλαιοτερα αλλα δεν θυμαμαι που εχει ξανααναθερθει εδώ. Γενικα όλα νομιζω τα forum με λεξη με 3 ή λιγοτερα γραμματα στην πρωτη λεξη εχουν πρόβλημα στην αναζητηση αλλα εδώ αναφερθηκε σαν δευτερη λεξη η "μικρη" http://www.insomnia.gr/topic/518043-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82/ Δοκιμασα τωρα και εβαλα την λεξη galaxy στην αναζητηση για αγγελιες χωρις αλλα κρητηρια και μου βγαζει μονο 13 σημερινες αγγελιες ενώ σαφεστατα υπαρχουν πολλες ακομα στην κατηγορια με τα κινητα 1
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλύτερα που δεν εμφανίζονται.Όλο αγγελίες ήταν τελευταία.
funbreaker Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπορώ να δω κάπου τους πόντους ποινής που μου έχουν καταλογηστεί?
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπορώ να δω κάπου τους πόντους ποινής που μου έχουν καταλογηστεί? Ναι μπαίνει στο προφίλ σου http://www.insomnia.gr/user/123340-funbreaker/ και λέει κατω απο το όνομα σου κατω απο την εικόνα του avatar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 αυτό μάλλον μόνο mods το βλέπουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις