VirusKennen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά που μπορω να δω τους νικητές του διαγωνισμού που πέρασε; Μέσω της πλατφόρμας δεν μπορώ... Απο που αλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά σορυ αλλά δεν μου βγάζει πάνω από εκεί που γράφω πια τις επιλογές μορφοποίησης κλπ.. και όταν πατάω quote με πάει σε άλλη σελίδα.. Πείραξα κάτι εγώ ; Τι έχει γίνει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν στις βγάζει καθόλου; Ή στις βγάζει, αλλά είναι «αχνές» και δε μπορείς να κάνεις κλικ σε αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν τις βγάζει καθόλου τώρα... χθες κάποιες φορές όταν πατούσα μέσα στο κενό για να γράψω τις άνοιγε, άλλες φορές όχι..Τώρα έχει μόνο το Reply to this topic και μετά κατευθείαν κενό...Μπαίνω από ίντερνετ από στικάκι, σαν να μην επαρκεί η ταχύτητα για να τις φορτώσει πάντα μου μοιάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν αποκλείεται να είναι πρόβλημα με τη σύνδεσή σου στο Internet. Μου ακούγεται σαν να μην φορτώνονται τα Javascript scripts που είναι απαραίτητα για να δουλέψει σωστά ο post editor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά αυτό θα είναι γιατί δεν πείραξα κάτι άλλο,( εκτός από τον τρόπο που συνδέομαι στο ίντερνετ)... Όταν μπω πάλι από κανονικό ίντερνετ της προκοπής θα το διαπιστώσω σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μου ζήτησε captcha για να μπω στο site, γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XxXoptimus_crimeXxX Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παιδιά τι παίζει με τον λογαριασμό τον παλιό; Ξέχασα τον κωδικό και δεν μου έρχεται το σχετικό email για αλλαγή αυτού... Ωρίστε και το παλιό μου account www.insomnia.gr/user/222705-optimus-crime/ Παρακαλώ όποιος admin το δει να μου στείλει μήνυμα να το συζητήσουμε! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παιδιά τι παίζει με τον λογαριασμό τον παλιό; Ξέχασα τον κωδικό και δεν μου έρχεται το σχετικό email για αλλαγή αυτού... Ωρίστε και το παλιό μου account www.insomnia.gr/user/222705-optimus-crime/ Παρακαλώ όποιος admin το δει να μου στείλει μήνυμα να το συζητήσουμε! Ευχαριστώ πολύ! Problem solver! I'm back! Ευχαριστώ πάρα πολύ τους admins για την γρήγορη εξυπηρέτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Υπάρχει τρόπος να λαμβάνω ειδοποιήσεις μόνο όταν ανοίγεται ένα νέο θέμα σε ένα subforum και όχι για κάθε νέο του μήνυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Το είχες ξαναρωτήσει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/274467-προτάσεις-για-ένα-καλύτερο-site/page-220?p=53802725#entry53802725 Με την απάντηση που σου έδωσα δεν έγινε δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το είχες ξαναρωτήσει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/274467-προτάσεις-για-ένα-καλύτερο-site/page-220?p=53802725#entry53802725 Με την απάντηση που σου έδωσα δεν έγινε δουλειά; thanks, δεν είχα δει την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αλλαξε κατι με το forum ?? Δεν βλεπω την υπογραφη μου που ειχα μια εικονα και λεει απλα "Δημοσιευμενη εικονα" Επισης το email notification που μου ερχεται εχει αλλη μορφη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Όταν γράφω σε ένα θεμα, αυτόματα γίνεται συνδρομή (με εμαιλ) σε αυτό. Υπάρχει επιλογή για παύση αυτής της δυνατότητας? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Όταν γράφω σε ένα θεμα, αυτόματα γίνεται συνδρομή (με εμαιλ) σε αυτό. Υπάρχει επιλογή για παύση αυτής της δυνατότητας? Ευχαριστώ. Φυσικα.Πας στο επανω μερος της σελιδας που εγραψες και πατας ακυρωση συνδρομης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις