Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα,

πως μπορω να γραφτω συνδρομητης σε ενα thread ή subforum ωστε να ενημερωνομαι μολις γινει καινουργιο post?

Ευχαριστω για το χρονο σας να διαβασετε αυτο το μυνημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, αλλά μπορεί να μου δώσει κάποιος link με τους κανονισμούς του site αυτούς που διαβάζουμε πρωτού εγγραφούμε και πατάμε agree, θέλω να κοιτάξω κάτι και δεν τους βρίσκω.

Δημοσ.

Κάποτε, γινόταν αυτόματα βάσει του αριθμού μηνυμάτων κάθε μέλους. Έχει σταματήσει να δουλεύει σωστά εδώ και αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

στον τρέχον διαγωνισμό για το Motorola Moto G χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της εταιρίας Gleam για τη συγκέντρωση συμμετοχών. Για τη συμμετοχή μέσω facebook ή twitter ζητάει πρόσβαση από app της Gleam στον αντίστοιχο λογαριασμό, ενώ και για συμμετοχή μέσω insomnia username ζητάει εγγραφή στην Gleam (για youtube δεν δοκίμασα).

Γιατί κάνατε αυτήν την αλλαγή; Υπάρχει τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό χωρίς να συλλεγούν τα στοιχεία μου (και) από την Gleam;

Ευχαριστώ,

Δημήτρης.

Δημοσ.

Επειδη παροτι εχουν περασει μονο 15 μερες απο την αρχικη υποβολη της αγγελιας μου, δεν εχω ουτε δυνατοτητα επεξεργασιας, αλλα ουτε και δυνατοτητα νεας υποβολης (δεν ξερω γιατι, κατι δεν παει καλα-εστειλα pm σε moderator), μπορω να κλειδωσω ή να διαγραψω την αγγελια, και να την υποβαλω ξανα απο την αρχη;

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

προσπαθώ να ανοίξω ένα θέμα συζήτησης αλλά δεν μπορώ. Μπορεί κανείς να μου πει που οφείλεται αυτό? Ο λογαριασμός μου είναι παλιός αλλά έχω πολύ καιρό να μπω

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω μπλοκ μηνυματων από ένα μέλος αλλά μου βγάζει 404 error. Είμαι με mercury browser σε ipad.

EDIT: 

Τελικά την πήρε την ρύθμιση απλά μου έβγαζε το 404 error και δεν το κατάλαβα. Πήγα στο προφιλ μου και όλα καλά, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Ενω κάνω συνδρομή σε ενα θέμα, ορισμένες φορες το ακυρώνει μονο του. Κάνω κάτι λάθος;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα! οταν θελω να ανεβασω μια εικονα απο τα αρχεια μου παταω επισυναψη αρχειου.αλλα εχω το εξης θεμα:οταν πατησω μονο επισυναψη και καταχωρησω το μηνυμα θα εμφανιζετε το παρακατω.

δηλαδη ναι μεν η εικονα αλλα πολυ μικρη και απο πανω το "μικρογραφιες συννημενων"! και αν πατησω και "προσθηκη σε μηνυμα" θα μου εμφανιζει και την εικονα σαν "μικρογραφιες συννημενων" αλλα και την εικονα (με την μορφη που τη θελω).

πως γινεται να εμφανιζεται η εικονα σε νορμαλ μεγεθος χωρις "μικρογραφιες συννημενων" κλπ?

*ειχα δει καπου ενα screenshot που εξηγουσε ακριβως αλλα δε το βρισκω πλεον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...