mesas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τη πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω αν είναι το σωστό thread αλλά είναι κρίμα να ανοιξω καινουργιο για μια ερώτηση. Μίλαγα με ένα παλικάρι (τεταμένη συζήτηση) και μάλλον αποφάσισε να διαγράψει τη συζήτησή μας.Και τώρα δε τη βλέπω ούτε εγώ.Έκανα καποια βλακεία ή έτσι δουλεύει το σύστημα (αν τη διαγράψει ένας διαγράφεται για όλους τους συμμετέχοντες)? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από sir ImPeCaBlE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Αυτός διέγραψε το δικό του αντίγραφο. Το δικό σου αντίγραφο θα έπρεπε να παραμένει διαθέσιμο στο Inbox σου, απλά θα έχει απενεργοποιηθεί το κουμπί της απάντησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ΟΚ thanx, τότε πρέπει να έκανα εγώ κάτι κατά λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Eπιτρεπεται στην υπογραφη μας να βαλουμε link απο τις αγγελιες μας που εχουμε εδω στο forum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Eπιτρεπεται στην υπογραφη μας να βαλουμε link απο τις αγγελιες μας που εχουμε εδω στο forum? Ναι, φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ακόμα κι αν έχουν μόνο λινξ σε Αγγελιόπολις και τα συναφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Απάντησε για τις αγγελίες του φόρουμ πονηρίδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Απάντησε για τις αγγελίες του φόρουμ πονηρίδη Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στους Όρους Χρήσης του insomnia.gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 εχετε καμια σχεση με αυτο..^^^^ ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nexus.gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πως μπορω να βάλω μια φωτογραφια σε spoiler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πως διαγραφεί την αρνητική αξιολόγηση που έκανε σε μια πώληση ΦΙΛΟΣ Απο λάθος? τι διαδικασία ακολουθεί και υπάρχει επιλογή αναίρεσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανει report την αξιολόγηση του ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 παιδια μια ερωτηση, μου εκανε ενα παιδι αξιολογηση για μια αγγελια μου. πως μπορω να κανω κ γω σε αυτον? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλή ερώτηση, ευχαριστώ! Θα την προσθέσω κι αυτήν στη λίστα. Την πρόσθεσες? Εϊχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά επειδή ήταν πολύπλοκο το έχω ξεχάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις