Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ενημέρωσα το παραπάνω post μου με δύο παραδείγματα εφαρμογής (μέσα στο spoiler). Σε μένα δείχνει να παίζει πάντα έτσι χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manassis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 θελω να ανεβασω φωτο στο προφιλ μου αλλα μου λεει οτι δεχετε καποια πιξελ,πως κανω μια φωτο στα πιξελ που θελω?ευκολο τροπο,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ στην υπογραφή μου να δώσω το link για το profile μου στο twitter, αλλά όχι σα link απλό, να είναι το avatar του twitter και πατώντας πάνω σ αυτό να παίρνεις το link? Ελπίζω κάποιος να κατάλαβε τι έγραψα.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μπορώ στην υπογραφή μου να δώσω το link για το profile μου στο twitter, αλλά όχι σα link απλό, να είναι το avatar του twitter και πατώντας πάνω σ αυτό να παίρνεις το link? Ελπίζω κάποιος να κατάλαβε τι έγραψα.. :/ Εάν το avatar και το συνολικό μέγεθος της υπογραφής δεν ξεπερνάνε τα όρια των Όρων Χρήσης για τις υπογραφές (βλ. παράγραφο Β.13), φυσικά μπορείς να δώσεις το link που περιγράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου παρεδωσε τη βρήκα τη μόντα, ευχαριστώ πολύ που απάντησες όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου παρεδωσε τη βρήκα τη μόντα, ευχαριστώ πολύ που απάντησες όμως Χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ίσως να έχει ερωτηθεί ξανά από κάποιο μέλος, αλλά δε μπόρεσα να το βρω: Βρίσκομαι εδώ και βλέπω τους τίτλους των θεμάτων, στα οποία έχω συμμετάσχει. Εντοπίζω ένα θέμα στο οποίο θέλω να θυμηθώ το τι είχα γράψει και τι είχα συζητήσει με τα άλλα μέλη. Υπάρχει γρήγορος/εύκολος τρόπος, να μεταβώ στο πρώτο post πού έκανα μέσα στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε ν' αρχίσω την ανάγνωση από το σημείο εκείνο; Με την ίδια περίπου λογική, μπορώ να μεταβώ στο πρώτο post οποιουδήποτε άλλου μέλους, μέσα σ' ένα θέμα στο οποίο είχα κι εγώ συμμετοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια λειτουργία στο forum. Βρήκα κάποια αποτελέσματα (google search) για plugin που μπορεί να επιστρέψει όλα τα posts ενός χρήστη σε ένα topic (οπότε μπορείς να πας στο πρώτο), αλλά η vanilla του IPB δεν πρέπει να το υποστηρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια λειτουργία στο forum. Βρήκα κάποια αποτελέσματα (google search) για plugin που μπορεί να επιστρέψει όλα τα posts ενός χρήστη σε ένα topic (οπότε μπορείς να πας στο πρώτο), αλλά η vanilla του IPB δεν πρέπει να το υποστηρίζει. Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Η αλήθεια είναι, ότι αναζητούσα εδώ και πολύ καιρό τον πιθανό τρόπο πριν αποφασίσω να ρωτήσω και, ομολογουμένως, θεωρούσα δεδομένο - ίσως διότι με τις ανύπαρκτες γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο, μού φαινόταν εύκολο - ότι γίνεται και απλώς εγώ δεν έχω βρει το «πώς». Anyway, θα επιζήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παιδια τους τελευταιους μηνες οταν κανω επικολληση καποιο link απο youtube δεν εμφανιζεται το βιντεο παρα μονο η διευθυνση,πχ. εδω http://www.insomnia.gr/topic/332631-euroleague-basketball/page-111? Κανω κατι λαθος κ δεν εμφανιζεται το βιντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις επικόλληση το url του video στο απλό mode του text editor (= αφού πατήσεις μια φορά το εικονίδιο με το διακόπτη πάνω αριστερά στην toolbar). Βήμα 1: Βήμα 2: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τhanks praetorian.Βγηκε κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Επειδή δεν απαντήθηκε, & μου έχει μείνει η απορία: Αν ανεβάσω μια είδηση την οποία ζαχαρώνει να ανεβάσει κάποιος admin, χάνω αυτόματα το δικαίωμα στο ποστ προς όφελος του διαχειριστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Απολογουμαι αν εχει ερωτηθει ξανα ή δεν αναρτω σε σωστο thread. Πως προσθετουμε tags σε νεα ή και παλαιοτερα thread/νηματα μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Απολογουμαι αν εχει ερωτηθει ξανα ή δεν αναρτω σε σωστο thread. Πως προσθετουμε tags σε νεα ή και παλαιοτερα thread/νηματα μας; Δε γίνεται, το σύστημα των tags χρησιμοποιείται εσωτερικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις