Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ενημέρωσα το παραπάνω post μου με δύο παραδείγματα εφαρμογής (μέσα στο spoiler). Σε μένα δείχνει να παίζει πάντα έτσι χωρίς πρόβλημα.

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να ανεβασω φωτο στο προφιλ μου αλλα μου λεει οτι δεχετε καποια πιξελ,πως κανω μια φωτο στα πιξελ που θελω?ευκολο τροπο,ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορώ στην υπογραφή μου να δώσω το link για το profile μου στο twitter, αλλά όχι σα link απλό, να είναι το avatar του twitter και πατώντας πάνω σ αυτό να παίρνεις το link?

Ελπίζω κάποιος να κατάλαβε τι έγραψα.. :/

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορώ στην υπογραφή μου να δώσω το link για το profile μου στο twitter, αλλά όχι σα link απλό, να είναι το avatar του twitter και πατώντας πάνω σ αυτό να παίρνεις το link?

Ελπίζω κάποιος να κατάλαβε τι έγραψα.. :/

Εάν το avatar και το συνολικό μέγεθος της υπογραφής δεν ξεπερνάνε τα όρια των Όρων Χρήσης για τις υπογραφές (βλ. παράγραφο Β.13), φυσικά μπορείς να δώσεις το link που περιγράφεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως βλέπεις και στην υπογραφή μου παρεδωσε τη βρήκα τη μόντα, ευχαριστώ πολύ που απάντησες όμως :)

Χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς. :)

Δημοσ.

Ίσως να έχει ερωτηθεί ξανά από κάποιο μέλος, αλλά δε μπόρεσα να το βρω:

Βρίσκομαι εδώ και βλέπω τους τίτλους των θεμάτων, στα οποία έχω συμμετάσχει. Εντοπίζω ένα θέμα στο οποίο θέλω να θυμηθώ το τι είχα γράψει και τι είχα συζητήσει με τα άλλα μέλη. Υπάρχει γρήγορος/εύκολος τρόπος, να μεταβώ στο πρώτο post πού έκανα μέσα στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε ν' αρχίσω την ανάγνωση από το σημείο εκείνο;

Με την ίδια περίπου λογική, μπορώ να μεταβώ στο πρώτο post οποιουδήποτε άλλου μέλους, μέσα σ' ένα θέμα στο οποίο είχα κι εγώ συμμετοχή;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια λειτουργία στο forum. Βρήκα κάποια αποτελέσματα (google search) για plugin που μπορεί να επιστρέψει όλα τα posts ενός χρήστη σε ένα topic (οπότε μπορείς να πας στο πρώτο), αλλά η vanilla του IPB δεν πρέπει να το υποστηρίζει.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια λειτουργία στο forum. Βρήκα κάποια αποτελέσματα (google search) για plugin που μπορεί να επιστρέψει όλα τα posts ενός χρήστη σε ένα topic (οπότε μπορείς να πας στο πρώτο), αλλά η vanilla του IPB δεν πρέπει να το υποστηρίζει.

Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Η αλήθεια είναι, ότι αναζητούσα εδώ και πολύ καιρό τον πιθανό τρόπο πριν αποφασίσω να ρωτήσω και, ομολογουμένως, θεωρούσα δεδομένο - ίσως διότι με τις ανύπαρκτες γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο, μού φαινόταν εύκολο - ότι γίνεται και απλώς εγώ δεν έχω βρει το «πώς». Anyway, θα επιζήσω! :-D

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις επικόλληση το url του video στο απλό mode του text editor (= αφού πατήσεις μια φορά το εικονίδιο με το διακόπτη πάνω αριστερά στην toolbar).

Βήμα 1:

ugxv.jpg

Βήμα 2:

m0ns.jpg

Δημοσ.

Επειδή δεν απαντήθηκε, & μου έχει μείνει η απορία:

Αν ανεβάσω μια είδηση την οποία ζαχαρώνει να ανεβάσει κάποιος admin, χάνω αυτόματα το δικαίωμα στο ποστ προς όφελος του διαχειριστή;

Δημοσ.

Απολογουμαι αν εχει ερωτηθει ξανα ή δεν αναρτω σε σωστο thread.

Πως προσθετουμε tags σε νεα ή και παλαιοτερα thread/νηματα μας;

Δημοσ.

Απολογουμαι αν εχει ερωτηθει ξανα ή δεν αναρτω σε σωστο thread.

Πως προσθετουμε tags σε νεα ή και παλαιοτερα thread/νηματα μας;

Δε γίνεται, το σύστημα των tags χρησιμοποιείται εσωτερικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...