parsifal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Από το κουτί της Γρήγορης Απάντησης, δε μπορείς να ανεβάσεις attachment. Πρέπει να ανοίξεις τον advanced editor κάνοντας κλικ στο κουμπάκι Περισσότερες Επιλογές Απάντησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ευχαριστω για την αμεση οπως παντα απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να: 1) Αλλάξουμε απο τις ρυθμίσεις μας ποιος text editor χρησιμοποιείται για τα μηνύματα; 2) Να απαντήσουμε όχι με quick reply αλλά απευθείας από το advanced mode του reply; Γιατί, τελευταία η απάντηση με παράθεση (όπου θέλεις να απαντήσεις σε επιμέρους τμήματα του quote και οπότε χρειάζεται να το σπάσεις) είναι μόνο δυνατή αν απενεργοποιηθεί το auto-parsing (ή όπως λέγεται), και επίπρόσθετα 2-3 φορές μου έχει συμβεί (και σήμερα η πιο πρόσφατη) να μην μπορω καν να κάνω edit μια απάντησή μου. Βλέπω αυτό (opera και Firefox): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Πως μπορω σε ενα θεμα να δω τα posts τα οποια ειναι απο εναν αριθμο Like και πανω? καπου την ειχα δει αυτη την επιλογη παλιοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον αυτή η ερώτηση ! ακούω και εγώ γιατί δεν το έχω ψάξει αυτό ( δεν ήξερα καν αν υπάρχει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να στείλω pm σε χρήστες ("δεν έχετε δικαίωμα για αυτή την ενέργεια"). Έχω αρκετό καιρό να στείλω αλλά έχω στείλει στο παρελθόν ουκ ολίγα. Και δεν βλέπω κάτι να έχει ο λογαριασμός μου που να μου το απαγορεύει. Οπότε είναι σαν να συμβαίνει χωρίς λόγο. Δοκίμασα με Chrome και Firefox. Συμβαίνει και σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 τι θα γινει με το insomnia app for iphone ποτε θα αναβαθμιστη εχει μεινει πισω και ειναι πολυ δυσκολη η αναγνωση του φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κανενας δεν ξερει να απαντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κανενας δεν ξερει να απαντηση? http://www.insomnia.gr/topic/435820-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-bugs-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iphoneipad-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-android/page-12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πως ποσταρουμε βιντεο απο το youtube? EDIT Βασικα ακυρο,δεν κανω κατι λαθος,λογικα υπαρχει καποιο προβλημα,θα το ψαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γιατί ενώ παλιότερα με copy/paste το link του βίντεο από youtube έπαιζε embedded μέσα στο σχόλιο, ενώ πλέον εμφανίζεται το link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Κανένας για το παραπάνω? Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Aφαίρεσε το hyperlink και λογικά θα το εμφανίσει όπως παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που βλέπω ότι δουλεύει είναι να χρησιμοποιήσετε το link που δίνει το youtube όταν πατάτε στην επιλογή "Share"->"Share this video", στο μενού που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το video. Είναι κάτι στη μορφή: http://youtu.be/youtube-video-id-here edit: Παραδείγματα στο spoiler: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το δοκίμασα και δεν έπιασε. Αλλά και αυτό που έλεγα εγώ (paste as plain text) χρειάστηκε 2-3 προσπάθειες για να περάσει. Τελικά, το δέχτηκε. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις