Προς το περιεχόμενο

FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το κουτί της Γρήγορης Απάντησης, δε μπορείς να ανεβάσεις attachment. Πρέπει να ανοίξεις τον advanced editor κάνοντας κλικ στο κουμπάκι Περισσότερες Επιλογές Απάντησης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Υπάρχει κάποιος τρόπος να:

1) Αλλάξουμε απο τις ρυθμίσεις μας ποιος text editor χρησιμοποιείται για τα μηνύματα;

2) Να απαντήσουμε όχι με quick reply αλλά απευθείας από το advanced mode του reply;

Γιατί, τελευταία η απάντηση με παράθεση (όπου θέλεις να απαντήσεις σε επιμέρους τμήματα του quote και οπότε χρειάζεται να το σπάσεις) είναι μόνο δυνατή αν απενεργοποιηθεί το auto-parsing (ή όπως λέγεται), και επίπρόσθετα 2-3 φορές μου έχει συμβεί (και σήμερα η πιο πρόσφατη) να μην μπορω καν να κάνω edit μια απάντησή μου. Βλέπω αυτό (opera και Firefox):

aamy.png

Πως μπορω σε ενα θεμα να δω τα posts τα οποια ειναι απο εναν αριθμο Like και πανω? καπου την ειχα δει αυτη την επιλογη παλιοτερα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μπορώ να στείλω pm σε χρήστες ("δεν έχετε δικαίωμα για αυτή την ενέργεια"). Έχω αρκετό καιρό να στείλω αλλά έχω στείλει στο παρελθόν ουκ ολίγα. Και δεν βλέπω κάτι να έχει ο λογαριασμός μου που να μου το απαγορεύει. Οπότε είναι σαν να συμβαίνει χωρίς λόγο.

Δοκίμασα με Chrome και Firefox. Συμβαίνει και σε άλλους;

• Moderators
  • Moderators

Αυτό που βλέπω ότι δουλεύει είναι να χρησιμοποιήσετε το link που δίνει το youtube όταν πατάτε στην επιλογή "Share"->"Share this video", στο μενού που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το video.

Είναι κάτι στη μορφή:

http://youtu.be/youtube-video-id-here
edit: Παραδείγματα στο spoiler:

• Super Moderators

Το δοκίμασα και δεν έπιασε.

Αλλά και αυτό που έλεγα εγώ (paste as plain text) χρειάστηκε 2-3 προσπάθειες για να περάσει. Τελικά, το δέχτηκε. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με αυτό το θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...