.::NikoS::. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Πως στο διαολο κάνουμε block κάποιον χρήστη; Δε μπορώ να το βρω εδώ και πόσες μέρες σε αυτό το φόρουμ! Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=ignoredusers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 αααα κι εγώ έψαχνα στο προφίλ κάποιου άλλου να έχει κάνα κουμπάκι μπλοκαρισματος. Είχε πέσει στο μάτι μου αυτό αλλά δεν είχα δώσει βάση Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τίποτις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Στο προφίλ μου βγάζει μόνο τα ενεργά μηνύματα. Είμαι περίεργη όμως να μάθω πόσα μηνύματα έχω συνολικά τόσα χρόνια. Πώς θα το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ίσως με κάνα βύσμα smod/admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Χαχ ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 nenya, η αναζήτηση του site (δημιουργός: *nenya*, εμφάνιση: ως μηνύματα) δίνει (16, άρα 15 γεμάτες) σελίδες των 25 αποτελεσμάτων έκαστη. Άρα, έχεις τουλάχιστον 15 * 25 = 375 μηνύματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Άρα μόνο χειροκίνητα γίνεται ε; (αλλά ντάξει, καλό θά'ταν να φαίνονται στο προφίλ όχι μόνο τα ενεργά. Παλιά νομίζω φαίνονταν κάπου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Νομίζω κι εγώ πως παλιότερα φαινόταν στο προφίλ ένας έξτρα μετρητής όλων των μηνυμάτων, όχι μόνο αυτών που προσμετρούν στο «επίσημο» post count. Αλλά δεν τον βλέπω πλέον εκεί, ούτε καν από το Admin Control Panel του Insomnia. Άρα, δεν είναι θέμα αποκλειστικής πρόσβασης σε moderators, σούπα moderators κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 για αυτό είπα βύσμα, μπορεί "στιγμιαία" να ενεργοποιήσει ένας με admin rights τα posts του section της Ψυχαγωγίας στο counter μόνο και μόνο για να δει τον συνολικό αριθμό και μετά ξανά disable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ψυχαγωγία lol,Πόλεμος Ιδεών θα έπρεπε να λέγεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andersgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δε μπορω να στειλω μηνυμα σε καποιο μελος που εχει βαλει αγγελια. (Λεει οτι δεν μπορει να λαβει νεο μηνυμα). Τι φταιει γι'αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εχει γεμισει το inbox του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παιζει να ειναι λιγο ακυρη η ερωτηση μου αλλα πως θα σηκωσω photo σε ενα τοπικ ? δεν το βρισκω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις