Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως στο διαολο κάνουμε block κάποιον χρήστη; Δε μπορώ να το βρω εδώ και πόσες μέρες σε αυτό το φόρουμ! 

Ευχαριστώ.

• Like 1
  • Απαντ. 862
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αααα κι εγώ έψαχνα στο προφίλ κάποιου άλλου να έχει κάνα κουμπάκι μπλοκαρισματος. Είχε πέσει στο μάτι μου αυτό αλλά δεν είχα δώσει βάση :P Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο προφίλ μου βγάζει μόνο τα ενεργά μηνύματα.

Είμαι περίεργη όμως να μάθω πόσα μηνύματα έχω συνολικά τόσα χρόνια. Πώς θα το κάνω αυτό;

Δημοσ.

nenya, η αναζήτηση του site (δημιουργός: *nenya*, εμφάνιση: ως μηνύματα) δίνει (16, άρα 15 γεμάτες) σελίδες των 25 αποτελεσμάτων έκαστη. Άρα, έχεις τουλάχιστον 15 * 25 = 375 μηνύματα...

• Like 1
Δημοσ.

Άρα μόνο χειροκίνητα γίνεται ε;

(αλλά ντάξει, καλό θά'ταν να φαίνονται στο προφίλ όχι μόνο τα ενεργά. Παλιά νομίζω φαίνονταν κάπου.)

Δημοσ.

Νομίζω κι εγώ πως παλιότερα φαινόταν στο προφίλ ένας έξτρα μετρητής όλων των μηνυμάτων, όχι μόνο αυτών που προσμετρούν στο «επίσημο» post count. Αλλά δεν τον βλέπω πλέον εκεί, ούτε καν από το Admin Control Panel του Insomnia. Άρα, δεν είναι θέμα αποκλειστικής πρόσβασης σε moderators, σούπα moderators κλπ...

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό είπα βύσμα, μπορεί "στιγμιαία" να ενεργοποιήσει ένας με admin rights τα posts του section της Ψυχαγωγίας στο counter μόνο και μόνο για να δει τον συνολικό αριθμό και μετά ξανά disable :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε μπορω να στειλω μηνυμα σε καποιο μελος που εχει βαλει αγγελια. (Λεει οτι δεν μπορει να λαβει νεο μηνυμα). Τι φταιει γι'αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...