άδικος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το section του wiki που πήγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Επάνω δεξιά, κάνε κλικ στο εικονίδιο ακριβώς δεξιά από το «Νέο περιεχόμενο». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Χμ ούτε κι εγώ το βρίσκω. Επάνω δεξιά, κάνε κλικ στο εικονίδιο ακριβώς δεξιά από το «Νέο περιεχόμενο». Σε μένα είναι το εικονίδιο της Γρηγορης Πλοήγησης εκεί. Ο μόνος σύνδεσμος για το wiki που βλέπω είναι στο footer στην κατηγορία LInks, κάτω από το "Μέλη". Στην πρώτη σελίδα του site (όχι του forum) είναι σε ένα banner στα δεξιά (που δείχνει λίγο out of place). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σε μένα είναι το εικονίδιο της Γρηγορης Πλοήγησης εκεί. Αυτό εννοώ. Κλικ στο «Άρθρα» και θα δείτε όλα τις κατηγορίες άρθρων και wiki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Επάνω δεξιά, κάνε κλικ στο εικονίδιο ακριβώς δεξιά από το «Νέο περιεχόμενο». Α, ναι σωστά! Δε μου'κοψε να κοιτάξω εκεί. Thnx Ο μόνος σύνδεσμος για το wiki που βλέπω είναι στο footer στην κατηγορία LInks, κάτω από το "Μέλη". Στην πρώτη σελίδα του site (όχι του forum) είναι σε ένα banner στα δεξιά (που δείχνει λίγο out of place). Και εκεί Και εκεί ... So many ways, so little mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Aν και γνωριζω οτι ετοιμαζονται νεα app για iOS και Android, θελω να ρωτησω:Eχω ενα ταμπλετ με Kit Kat οπου στο search δεν μου βρισκει το app,ενω αν το βρω manually μεσω της λιστας των apps μου απο αλλες συσκευες μου λεει οτι δεν ειναι compatible.Να υποθεσω οτι δεν το κανετε ανανεωση λογω αναπτυξης του νεου app? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mary_Mary Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα εχω κάνει ignore εναν χρηση που συνεχίζει να με κανει αιτηματα φιλιας. Τι μπορώ να κάνω άλλο? *εχω κανει αναφορα του προφιλ του. ** Ειμαι καινουργια, σορρυ αν ειμαι off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλική31 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Που πρέπει να βάλω την αγγελία μου? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Που πρέπει να βάλω την αγγελία μου? Ευχαριστώ Στις αγγελίες http://www.insomnia.gr/classifieds/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλική31 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, πως κάνω νέα υποβολή της ήδη υπάρχουσας αγγελίας πριν συμπληρωθεί 1 βδομάδα, πχ στις 4 μέρες; Εννοείται, ότι έχω μόνο μία αγγελία κι όχι δύο διαφορετικές. Παλιότερα το είχα καταφέρει, τώρα όμως δε μπορώ. Δηλαδή σε ποια χρονική στιγμή γίνεται διαθέσιμο το κουμπί ''Νέα Υποβολή'' ;;; Είναι κάπου γραμμένα αυτά και δεν τα βρίσκω εγώ; * Το κλείδωμα κι έπειτα νέα υποβολή δε λειτουργεί. Πριν λίγο το δοκίμασα και είμαι έτοιμος να κλάψω απ' τα νεύρα! Δηλ ενώ μπορώ να την επεξεργαστώ όντας κλειδωμένη, δε μπορώ να την υποβάλλω ξανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, πως κάνω νέα υποβολή της ήδη υπάρχουσας αγγελίας πριν συμπληρωθεί 1 βδομάδα, πχ στις 4 μέρες; Εννοείται, ότι έχω μόνο μία αγγελία κι όχι δύο διαφορετικές. Παλιότερα το είχα καταφέρει, τώρα όμως δε μπορώ. Δηλαδή σε ποια χρονική στιγμή γίνεται διαθέσιμο το κουμπί ''Νέα Υποβολή'' ;;; Είναι κάπου γραμμένα αυτά και δεν τα βρίσκω εγώ; * Το κλείδωμα κι έπειτα νέα υποβολή δε λειτουργεί. Πριν λίγο το δοκίμασα και είμαι έτοιμος να κλάψω απ' τα νεύρα! Δηλ ενώ μπορώ να την επεξεργαστώ όντας κλειδωμένη, δε μπορώ να την υποβάλλω ξανά; στην ανοιξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Σ' ευχαριστώ, αλλά δεν απάντησες σε τίποτα απ' αυτά που ρώτησα!? Δε θα έπρεπε αυτές οι διευκρινίσεις να είναι κάπου διατυπωμένες, να τις βλέπουν όλα τα μέλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, πως κάνω νέα υποβολή της ήδη υπάρχουσας αγγελίας πριν συμπληρωθεί 1 βδομάδα, πχ στις 4 μέρες; Εννοείται, ότι έχω μόνο μία αγγελία κι όχι δύο διαφορετικές. Παλιότερα το είχα καταφέρει, τώρα όμως δε μπορώ. Δηλαδή σε ποια χρονική στιγμή γίνεται διαθέσιμο το κουμπί ''Νέα Υποβολή'' ;;; Είναι κάπου γραμμένα αυτά και δεν τα βρίσκω εγώ; * Το κλείδωμα κι έπειτα νέα υποβολή δε λειτουργεί. Πριν λίγο το δοκίμασα και είμαι έτοιμος να κλάψω απ' τα νεύρα! Δηλ ενώ μπορώ να την επεξεργαστώ όντας κλειδωμένη, δε μπορώ να την υποβάλλω ξανά; Ενα λεπτακι. Πριν συμπληρωθει η 1 εβδομαδα δεν μπορεις να κανεις Νεα Υποβολη. Πρεπει να συμπληρωθει η εβδομαδα και τοτε θα γινει διαθεσιμο το κουμπακι. Δε νομιζω να ειναι καπου γραμμενα αυτα, αλλα ειναι λογικο νομιζω με βαση τον περιορισμο των 2 αγγελιων ανα εβδομαδα. Εννοωντας πως αν εσυ μπορουσες να υποβαλεις ξανα την αγγελια σου πριν το τελος της εβδομαδας, θα ειχες ξαφνικα μια Νεα αγγελια (η οποια θα τυγχανε να ειναι η παλια σου υποβεβλημενη εκ νεου), την παλια original αγγελια και ακομα ενα slot ελευθερο για αλλη μια ασχετη αγγελια. Αρα 3 αγγελιες. Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις